Μetallica

μήπως εννοείς break; :lol:
πάνω κάτω αυτό είναι το setlist που παίζουν νομίζω αντε να βάλουν κανα fuel

axaxaxax ναι σοζ ξεχασα πως γραφεται #-o:lol:#-o

Αν εξερεσεις Ride the lightning , The frayed ends of sanity , the shortest straw ναι αυτο ειναι περιπου 8) αλλα το Breadfan θα το γουσταρα ασχημα… \:D/\:D/

Μόλις είδα το DVD από το Mexico City. Ένα μεγάλο μπράβο στο λαό… οι τύποι έχουν τρελό πάθος. Σε τέτοια πλήθη αξίζουν να παίζουν τέτοιες μπάντες, και όχι σε αγαλματάκια ακούνητα σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη.

Η μπάντα αποδίδει στα επίπεδα του live στη Γαλλία (πολύ καλά δλδ). Σε γενικές γραμμές έχουν βελτιωθεί αρκετά από την περιοδία τους το 2007 που είχαν έρθει και Αθήνα. Θα συμφωνήσω με προηγούμενα post για τον Lars. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!!

Επίσης μου άρεσε πολύ που έπαιξαν τραγούδια όπως Holier than Thou, The Wait, The Prince, Turn the Page, Helpless, Trapped under Ice, Dyers Eve

το ειδα σε ενα channel στο youtube…
καλη φαση…
το Live στην γαλλια μαμαει ο χωρος…

Και εγω θα ηθελα να παιζανε το My Friend Of Misery, ειναι κομματαρα και θα ηθελα να ακουσω και live το Bleeding Me. Και αν παιξουν κανα Ride The Lightning θα τρελαθω…:yahoo: Για τις συναυλιες τα εχω πει, ειναι απλα φανταστικοι, σε μεγαλη φορμα και κεφια και το κοινο επισης εκπληκτικο…

οτι και να παιξουν οι μεταλλικα καλο ειναι . . αλλα θα γουσταρα να ακουσω φαντομ λορντ με γκεστ εμφανιση τον μαστειν :stuck_out_tongue:

Πως θα σας φαινοταν η ιδεα του να παει ο james solo και να κανει το πρωτο του προσωπικο δισκο εκτος metallica? Μου δημιουργει περιεργια αυτο γιατι δεν μπορω να σκεφτω σε τι ηχο θα μπορουσε να παει και πως θα ακουγοταν ο hetfield.:-k

αν έβγαζε ποτε σολο(που δεν παιζει με την καμια) πιστεύω θα ηταν κάπως ετσι…

Παρα πολλοι θα ηθελαν να ακουσουν κομματια τους απο αυτον που τα εγραψε :lol::p:-k

Αυτο δεν παιζει, αν και θα ηταν απιστευτη και πολυ περιεργη φαση…

phandom lord
jump in the fire
four horsemen
ride the lightning
call of ctulu
metal militia

δεν θυμαμε αλλα τραγουδια παντως ολοι θα θελαμε να τα ακουσουμε
να τα παιζουν μαζι απλα ο μαλακας
εχει πει τοσες μαλακιες για τους mellica
τοσα χρονια μας εχει ζαλισει τα αρχιδια
ας τα παιξει τα κοματια στα live του με τους megadeth
γιατι δεν τα παιζει
παντως στη τελικη πιστευω οτι αν δεν ειχε βγαλει τοση κακια
οι metallica
θα παιζαν μαζι του ανετα πανω στη σκηνη
απλα ο τυπος ειναι κομπλεξικος
δεν πειραζει οσες κολοτουμπες και να κανει ειναι η ευκαιρια
φετος να τους δουμε στη live ιδια μερα
θα χαιρομουν πολυ αν επαιζε τα κοματια αυτα με τους megadeth την ιδια μερα που θα παιξουνε μαζι με τους tallica
να δουμε ποιος τα παιζει καλυτερα θα ειχε πολυ φαση

Καταρχας δεν νομιζω οτι τα κομματια τα γραψε ο Mustaine με την ενοια οτι ειναι δικα του… Ενα τραγουδι εκτος απο κιθαρες εχει το μπασο (Κλιφφ) τα ντραμς (Λαρς) και φωνη - ριθμικη κιθαρα (James)…Πως γινετε μια μπαντα που γραφει τραγουδια να την ακυρωνουμε μαζι και τα υπολοιπα μελη της λεγοντας οτι ειναι τραγουδια του αναπηρου …Τα ριφφ και τα σολο μπορει να ηταν αλλα συγνωμη οταν ηχογραφηθηκε το αλμουν νομιζω πως εγινε με τον Κιρκο… Σιγουρα καποιες αλλαγες θα εγιναν :-k … Απο την αλλη ενα τραγουδι αποτελειται απο ολα τα οργανα τισ φωνες και τα σιναφι δημιουργοντας μια ατμοσφερα…Ολοι δουλεψαν για αυτο οχι μονο ο Mustaine …Πως ξεγραφουμε μια φοναρα σαν του Hetfield και το μπασο του Cliff? Πως καποιος μπορει να πει οτι ειναι δικα του? Οσο για το Ride - Ktulu παλι δεν καταλαβαινω ασχετα με την αποφαση του δικαστιριου να ανηκουν τα κοματια στον Mustaine? ενω Εφιγε και πιο νορις… δλδ πριν δημιουργηθει το αλμπουμ αλλα και στο κατω κατω 1 ριφφ στο ενα και ενα στο αλλο… Τι σκατα? Σολο Mustaine ηταν οι Μεταλλικα? Γαματος κιθαριστες μπορει να ειναι και τον παραδεχομαι αλλα οταν βαζεις τον Mustaine δικαιουχο ενος αλμπου φτιαγμενα απο μια μπαντα ειναι πολυ ενοχλητικο και ηλιθιο… [-X

Και κανεις δεν παιζει τα κομματια των Metallica καλιτερα απο αυτους TΕΛΟΣ:!::smiley:
π.χ το Mechanix που ειναι λες και εχω βαλει 2χ την ταχυτητα … #-o[-X

Φιλικα παντα :slight_smile:

λυκε εγραψα εγω πουθενα οτι ειναι δικα του???
οι tallica στους δισκους τους τον εχουν σαν συνθετη στα τραγουδια που αναφερα.
απλα μπορει να τα παιξει δεν του το απαγορευει κανεις
οπως η οποιαδηποτε μπαντα απλα πραγματα

φιλικα παντα:)

:slight_smile: Eιδα αυτο που εγραξε ο μιντακις και απαντησες εσυ και μπερδευτικα #-o

Τεσπα ηθελα πολυ καιρο να το πω αυτο με τον Μαστειν γιατι πργμτικα με εκνευριζει πολυ :lightsabre::x:x

Εννοειται οτι ενα τραγουδι δεν το γραφει μονο ενας, ολοι βαλανε ιδεες και δεν τα ηχογραφησε ο Mustaine στην τελικη. Αλλα σιγουρα τα κυρια ριφ στα προαναφερθεντα τα εγραψε αυτος, για αυτο ειναι και στα credits… Αλλα κανεις δεν τα παιζει καλυτερα απο τους Metallica, πολυ απλα γιατι τα κομματια αυτα ειναι Metallica. Παει και τελειωσε, αλλα θα γουσταρα να παιζανε ενα απο αυτα μαζι με τον Mustaine στην σκηνη, θα γραφτει ιστορια…

Πάντως ακούγοντας το Four Horsemen και το Mechanix προτιμώ το πρώτο. Το δεύτερο είναι μεν πιο γρήγορο αλλά πιστεύω ότι το έκανε καθαρά για να δείξει ότι μπορεί να παίξει πιο γρήγορα συν ότι έχει τραγικούς στίχους.

Το Mechanix ειναι ενα κομματι που ειχε γραψει ο Μαστειν οταν ηταν στους Μεταλλικα. Οταν αυτος εφυγε απο τους Μεταλλικα το πηρε ο Χετφιλντ ξαναεγραψε το κομματι αλλαζοντας λιγο το σολο, τους στιχους κ του εδωσε το ονομα Four Horsemen. Τιποτα αλλο. Κ επειδη ο Μαστειν ειδε αυτη την κινηση αποφασισε να παιζει το κομματι κ αυτος με το κανονικο του ονομα κ μουσικη μιας κ δικαιοματικα του ανηκει, οπως κ τα περισσοτερα κομμματια απο το Kill’em all.

Ανήκουν και στον Mustaine.Δεν τα έγραψε μόνος του.Καί παίρνει τα δικαιώματα που του ανήκουν…

ΜanagerNick επίσης ο Het έχει προσθέσει και ένα ακόμα riff στο κομμάτι. Αν ήταν όλα δικά του είμαι σίγουρος ότι θα τα έβγαζε όλα σε δικό του δίσκο. Και στην τελική, για να μην υπάρχουν τσακωμοί και τέτοια, ο Mustaine έχει βγάλει πολλά λεφτά από τους Metallica και από τα δικαιώματα.

παντως το πραγματικο κοματι ειναι των GAMMA-four hoursemen
δεν αλαξαν ουτε το τιτλο οι metallica ασχετως ποιος το εγραψε
οποιος θελει να ακουσει το πραγματικο foyr hersemen ας μπει you tube
και να βαλει TOYS GAMMA- four horsemen
το album λεγεται “gamma 2” γραμενο το 1980
αν καποιος εχει δικαιωματα στο τραγουδι ειναι αυτοι 8)