αμα εχεις αυτο , ολα τα αλλα ειναι για να κανουμε κουβεντουλα
[B]
live shit:binge and purge
μονο για τη συναυλια το 89 στο seattle…παταει κατω οτι εχουν βγαλει απο κει κ περα σε επιπεδο live εικονας/ηχου…[/B]
κορυφαια σκηνη στο ξεκινημα του for whom the bell tolls που παιρνει η καμερα τον ulrich κ κανει νοημα στον καμεραμαν να ζουμαρει στο κοινο , κ δειχνει ενα ολοκληρο σταδιο να πηγαινει πανω-κατω
επικοτερη live σκηνη που θυμαμαι να εχω δει.
κ ξεκινημα με blackened κ ανατριχιλα μολις μπαινει η κιθαρα…
+1 και μην ξεχνας το The thing that should not be 8O8O που πργματικα ειναι απιστευτο στο λαιβ εκεινο… Οσο για την σκηνη στο For whome ειναι ανεπαναλιπτη… Δηλαδη τι αλλο καλιτερο απο αυτο? :-k
Καπου ειχα διαβασει οτι αυτο το κομματι το ειχε γραψει μονος του ο Mustein γι’αυτο αλλοστε ειναι κ το μοναδικο κομματι που παιζει ακομα απο την περιοδο του στους Μεταλλικα
Καλα το live στο Seattle το 1989, απλα δεν υπαρχει, αποδεικνυει σε ολους τους αμφισβητιες γιατι οι Metallica ειναι αυτοι που ειναι… Η σκηνη στο For Whom The Bell Tolls μου εχει μεινει χαραγμενη στο μυαλο και ανατριχιαζω οταν την βλεπω… Αρρωστια…:vibrate:
να συμπληρώσω οτι μετά το seattle παει το san diego με κορυφαία σκηνή την σκηνική παρουσία του newsted στο battery(όταν κάνει το απίστευτο headbanging)
Ο newsted μπορει να είχε καλή σκηνική παρουσία αλλά ο Trujillo παικτηκά είναι 5 φορές πάνω απο τον jason. Αν και δεν μπορεσα να τους δω live με jason παρα μονο με Trujillo στα περισσότερα βίντεο που βλέπω αυτη την εισαγωγη στο for whom the bell tolls την σκοτωνει συνεχώς.
Τεχνικα ισως να ειναι καλυτερος ο Trujillo αλλα σε image και σκηνικη παρουσια, καθως και λογω προσωπικης συμπαθειας προτιμω τον Jason… Εχει παιξει και σε δισκαρες, ενω ο Trujillo εχει παιξει μονο σε ενα…
Το ειπες κ μονος σου ανγκους…εχει παιξει μονο σε ενα δισκο ενω ο Νιουστιντ σε 4 κ τοσα λαιβ! Ειναι 4 χρονια μονο στους Μεταλλικα. Δεν μπορεις να συγκρινεις ετσι τα πραγματα. Αλλα δεν παραξενευομαι γιατι καπου στο '87 τα ιδια ελεγαν κ για τον νεο μπασιστα των Μεταλλικα καποιον Νιουστιντ τοτε! Εγω λεω οτι ο Ντρουτζιλλο ειναι μορφη που θα χαραχτει πολυ εντονα στην τελευταια περιοδο αυτης της μπαντας…
Για αυτο και δεν μπορω να τους κρινω με τα ιδια μετρα και τα ιδια σταθμα… Οποτε λογω διαρκειας και προσωπικης αγαπης, προτιμω τον Jason, ο Trujillo εχει τον χρονο μπροστα του να προσπαθησει να μου αλλαξει γνωμη…