Ο Τρουχιλος δεν ειναι 4 χρονια αλλα 6 στους Metallica.
Οι Metallica ηταν ηδη καταξιωμενοι και οχι ενα κλικ πριν το εμγαλο μπαμ οταν πηγε σε εκεινους ο Jason.
Και φυσικα ειχαν χασει ενα πολυ σημαντικο και ουσιαστικα ιδρυτικο μελος.
Ηταν στα 25 τους τοτε… Δεν συγκρινονται οι καταστασεις.
Και το headbanging του Newsted σε εκεινη την ηλικια σαφως και σε πορωνει ακομα οταν το βλεπεις.
Πιο ιδιαιτερος ο caveman.
Αλλα οι Metallica ηταν σαν να ειχαν 3 κιθαριστες και οχι 2 και εναν μπασιστα.
Τουλαχιστον στα δικα μου ματια.
Εκτιμω την προσφορα του Newkid στην αγαπημενη μου μπαντα αλλα οταν εφυγε ολο χολη εβγαζε. Ευτυχως το σταματησε λιγο πριν γινει γραφικος.
Το Orion Live σπερνει παντως.Οσοι το ακουσαν το 2007 με καταλαβαινουν.
Και γενικοτερα για τα Live τους νομιζω οτι περνανε την δευτερη ακμη τους μετα την 5ετια 1988-1993. Για πιο πριν δεν μπορω να εχω ξεκαθαρη αποψη ετσι κι αλλιως μιλαμε για διαφορετικο μεγεθος μπαντας πριν απο 1987.
Για μένα, η σπουδαιότερη metal μπάντα στον κόσμο. Όχι μόνο για τη μουσική που έχουν γράψει, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες, αναρίθμητες, μπάντες έχουν επηρρεάσει. Τους γνώρισα στα 12 και 10 χρόνια μετά δε μπορώ να φανταστώ τη μέρα μου χωρίς να τους ακούσω. Μεγάλη λατρεία. Σε όλα αυτά, ο Hetfield ήταν και ο κύριος λόγος που έπιασα μια κιθάρα στα χέρια μου πρώτη φορά.
Τιτάνες
Πηρα χτες δωρο στον εαυτο μου, ενα βιβλιο με φωτογραφιες των Metallica, το Metallica by Ross Halfin και εχω πωρωθει, εχει απιστευτες φωτογραφιες μεσα, απο την αρχη της καριερας τους μεχρι την περιοδεια για το Load. Πραγματικα απο χτες καθομαι και το χαζευω συνεχεια, ειναι φοβερο… Να και το εξωφυλλο του.
σωστος μαν, το πηρα και εγω αυτο - ολα τα λεφτα η φωτο του χετφιλντ με οπαδο στο τελος ε 8)
Εκει που τον εχουν αρπαξει απο τον λαιμο λες, ε? Κορυφαια, γενικα πολλες φωτογραφιες ειναι απλα απιστευτες… Αγορα που δεν μετανιωνεις ποτε…
Ειδα σημερα τη συναυλια που εδωσαν πριν λιγο καιρο στη Γαλλια…(ας μου επιτραπει η λεξη…) [SIZE=“5”]ΓΑΜΗΣΑΝ![/SIZE] :band:
Γουσταρα σημερα οταν πηγαινα για καφε με τον αδελφο μου οταν ειδα ενα γυφτακι να εχει γραψει πανω σε μια λευκη μπλουζα με μαυρο μαρκαδορο “Μ Ε Τ Α Λ Ι Κ Α” !
Ανιψακι του Hammet θα ηταν.
:cold:
Καθρέφτης θα ήταν.
Tα ιδια εκαναν και στο Μεξικο!!!
Θα το ξαναγραψω κι ας γινομαι γραφικος καμια αλλη καθαρα HEAVY METAL μπαντα δεν συγκρινεται με τους [SIZE=“4”]METALLICA[/SIZE], καλοι χρυσοι και οι Black Sabbath και οι Megadeth (αγαπημενοι κι οι δυο) αλλα συνολικα δεν φτανουν αυτη την αισθηση που σου αφηνουν μολις βλεπεις τους James, Lars, Kirk…
Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι η γρηγορη αλλαγη προς το τελος του One, σου κοβεται η ανασα…
Y.Γ. Ισως φταινε οι κουβαδες, τα ριαλιτι και τα κατεβασμενα παντελονια που εχει κανει ο Οζυ οποτε εχει πεσει οσο να΄ναι… αλλωστε ο Tony Iommi ηταν η απολυτη μορφη τους(ΤΙ ΡΙΦΑΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ8O8O8O).
MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.
Και απο ποτε ρε οι Metallica ειναι μια ‘‘καθαρα heavy metal μπαντα’’, ωστε να μην μπορει καμια ‘‘καθαρα HEAVY METAL’’ μπαντα να συγκριθει μαζι τους !!!
Ελεος πια !!! Τρελενομαι οταν ακουω τετοιες ακυροτητες !!!
Οι οπαδοι των Metallica εχουν καταντησει ανυποφοροι με την ασχετοσυνη και την τυφλη προσηλωση τους…
Δειτε λιγο παραπερα γαμωτο !!!
Εχετε αποθεωσει ενα συγκροτημα με 5 ‘‘καθαρα χεβι μεταλ’’ δισκους, την ωρα που συγκροτηματα οπως οι Rage με 20 ΚΑΘΑΡΑ HEAVY METAL δισκους τους κανουν ακομη ΠΛΑΚΑ.
Αλλα εσεις εκει κολλημενοι, που να το παρετε χαμπαρι στραβαδια. Metallica μονο.
Αιντε, τσουρεκια εγιναν !!!
Κι όλο αυτό το ξέσπασμα από οπαδό των Manowar! :lol:
Δεν είναι μεταλ οι Metallica??? Έλα ρε κι εγώ 15 χρόνια νόμιζα ότι ήταν…τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα…#-o
Και συνεχιζω ακαθεκτος :D:D:D Η μεγιστη διαφορα με τα αλλα συγκροτηματα ειναι οτι οι[SIZE=“7”]METALLICA[/SIZE] απλα εθεσαν καποια και πολυ σημαντικα θεμελια στον ηχο του Heavy Metal οπως εκφραζοταν απο παλαιοτερα συγκροτηματα τυπου Black Sabbath, Judas Priest,Motorhead, με αποτελεσμα να γινουν αξιοι συνεχιστες και απο τους πιο κορυφαιους κι εμβληματικους εκφραστες του ειδους.
Επισης ΑΥΤΑ τα πρωτα 5 αλμπουμ που εβγαλαν απλα δεν συγκρινονται ουτε με 20 ουτε με 40 αλλων και δεν ειναι υπερβολη.Στο κατω κατω το παλεψαν δεν εγιναν απο το πρωτο αλμπουμ τους το μεγαλυτερο heavy metal συγκροτημα στον κοσμο ουτε ειχαν τρελη προωθηση στις αρχες.Και δε μιλαμε για ψωνισμενα τυπακια που την ειδαν καπως με τα λεφτα και την επιτυχια, αντιθετως αποτιουν παντα φορο τιμης στα συγκροτηματα που τους επηρεασαν με σεβασμο και ταπεινοτητα.8)
Τωρα αμα δεν το βλεπεις ετσι, πες μου κανενα επιχειρημα για να καταλαβω πως το εννοεις.:-k
μη ξαναπειτε κακο κανενα για τους Μetallica :lightsabre:
:lightsabre::lightsabre:
Προσοχη ο απο πανω δαγκωνει!! :!:
Και με αυτα που ακουω σε λιγο θα αρχησω να δαγκωνω και εγω!!:!:
φτανει πια με τους matallica
μας εχετε πρηξει αφου οι τυποι
ειναι ασχετοι με τη μουσικη
Λιτος.
Απεριττος.
Sodomaniac.
Προσυπογραφω την κραυγη διαμαρτυριας του.
Ολοι κρινονται και η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη και καλο κανει στα συγκροτηματα. Και εγω κρινω τους Metallica που ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα μετα τους Iron Maiden, αλλα μην λεμε και ο,τι θελουμε… Τι σημαινει δηλαδη εχουν βγαλει μονο 5 Heavy Metal δισκους? Η αλλαγη και εξελιξη στον ηχο τους απο το Black Album και μετα δειχνει ανθρωπους και καλλιτεχνες που εξελισονται και εχουν τα κοτσια, τα αρχιδια αν προτιματε να ρισκαρουν και να διαφοροποιηθουν και να μην πανε συμφωνα με την επιτυχημενη συνταγη… Αν και το Reload πχ δεν μου αρεσει αναγνωριζω τα κοτσια τους. Και ξαναλεω κατι που ειχα ξαναπει σε αλλο post, αν ακουσετε το Load χωρις κολληματα και προκαταληψη, θα διαπιστωσετε οτι ειναι πολυ ωραιος δισκος, δεν συγκρινεται για εμενα με κανενα απο τα προηγουμενα αλλα δεν λεει κατι αυτο… Οσο για τις live εμφανισεις τους απλα ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…
Ρε είναι απλό το πράγμα. Όποιος γουστάρει ακούει και πορώνεται, όποιος δε γουστάρει, ας στραφεί αλλού. Σιγά μην βάλετε και κόσμο να απολογηθεί για αυτό που γουστάρει. Μην ασχολείστε στην τελική.