Απολαυστικό το θρεντ.
Πέστα ρε Μπετόβεν!!!
ΕΣΠΕΡΝΑΝ, ΣΠΕΡΝΟΥΝ και ΘΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ!!!
Και θα βγαζουν δισκαρες οπως το DM γιατι απλα ξερουν την συνταγη, ειναι αληθινοι!!!8)
Τα ιδια θα λεμε…[-X
εγω η αλήθεια ειναι οτι πριν το live τους στο ελλαντα το 2007 δεν τους ειχα για [SIZE=“4”]ΤΟOΣΟ[/SIZE] θεούς απλα τους άκουγα και μου αρεζαν δεν ήμουν πορωμένος…
εε εντάξει οι άνθρωποι δεν υπάρχουν κανουν [SIZE=“4”] απιστευτα[/SIZE] live!!!
αμα ρε φιλε δεν τους γουσταρεις τι μπαινεις κ διαβαζεις τους διαφορους “κολλημενους”? για να σου γινονται τσουρεκια? και τα δικα μας τι φταινε να γινοντε τσουρεκια απο τυπους σαν εσενα?
ελεος…
θα συγκρινουμε τωρα τους Metallica με τους Rage? Μερα με τη νυχτα.
μπορω να καταλαβω οτι καποιος μπορει να γουσταρει τους Rage παραπανω, αλλα ολοι αυτοι οι εκατομμυρια ανθρωποι που ειναι οπαδοι των Μetallica ουτε θυματα της μοδας ειναι ουτε λιγοτεροι ψαγμενοι, ουτε λιγοτερα σκαμπαζουν απο μουσικη…
ουτε βεβαια εχω κανενα δικαιωμα να τη λεω σε κανενα οπαδο των rage για αυτο που γουσταρει.
Ο λογος του ξεσπασματος ειναι η ευκολια με την οποια ο καθενας πεταει φρασεις του στυλ ‘‘καμια (καθαρα heavy metal) μπαντα δεν μπορει να συγκριθει με τους Metallica’’ οπως ειδαμε προηγουμενως.
Λες και απο αυτους ξεκινα και σε αυτους τελειωνει το metal…#-o
Δεν την ειπα σε κανεναν που γουσταρει και ακουει metallica.
Ειναι εμφανες οτι απευθυνομαι σε αυτους που νομιζουν οτι ‘‘οι metallica ειναι και κανεις αλλος’’.
και μια απο τα ιδια, μεχρι τοτε θεωρουσα οτι μονο οι Maiden κανουν τοσο καλο live, αλλα μετα αλλαξα γνωμη… Τελευταια ακουω πολυ και blitzkrieg, phantom lord, βασικα τα πρωτα δυο τους και δεν μπορω να περιμενω για το sonisphere
αχ πωπω αντε :bounce: ανυπομονω να ερθουν.Πλακα πλακα, το να ειμαι 22 χρονων και να εχω προλαβει να παω σε συναυλιες ιστορικων συγκροτηματων ειναι σα να εχω επληρωσει καποιο ονειρο ζωης.Μακαρι να εκαναν μια επανενωση και οι Pink Floyd για ενα τελευταιο live
To θεμα ειναι οτι οι Μetallica ειναι αντικειμενικα μεσα στις 5 κορυφαιες heavy metal μπαντες ολων των εποχων με τεραστια επιρροη σε χιλιαδες αλλα συγκροτηματα, μεχρι και οι Nickelback τους προσκυνουν.8)
Άντε να το δεχθώ ότι είναι μόνο 5 δίσκοι. Οι 5 όμως αυτοί δίσκοι, ιππεύουν το σύμπαν! Κάποιοι μπορεί να χρειάζονται 40 δίσκους για να μείνει από αυτούς κάτι, οι metallica και μόνο το ride να έβγαζαν θα ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες μπάντες για πάντα.
Κατά τα άλλα συμφωνώ. Οπωσδήποτε το metal (και η μουσική γενικότερα) δεν αρχίζει ούτε τελειώνει στους metallica.
Αυτο που ειπες και πριν δηλαδη. :lol:
Αυτο ειναι αξιωμα.
:lol::lol::lol:
Δεν θεωρω κορυφαιους τους Nickelback#-o απλα ακομα και αυτοι παραδεχονται την μεγαλη επιρροη τους, ποσο μαλλον συγκροτηματα οπως οι Alice in Chains, Faith No More, Soundgarden, System of a Down, Creed, Slayer, Pantera, Primus, Kyuss, P.O.D., Mr. Bungle, Queens of the Stone Age, Deftones, Helmet, White Zombie, Lostprophets, Trapt, Intruder, Godsmack, Biohazard κ.α.
μ’αρεσει που καποιοι προσπαθουν να αποδειξουν ποσο μεγαλοι ειναι οι Metallica κ καποιοι αλλοι το αντιθετο.
τεραστιοι ειναι, ισως το μεγαλυτερο metal group ολων των εποχων κ αν οχι, μεσα στα 4-5 μεγαλυτερα σιγουρα.
αν καποιος τους γουσταρει, τους ακουει. αν οχι δεν τους ακουει. απλα ειναι τα πραγματα.
αυτη η πρεμουρα καποιων να μας αποδειξουν οτι δεν πρεπει να τους ακουμε εχει καταντησει κουραστικη. αν καποιος γουσταρει παραπανω τους rage, με γεια του με χαρα του.
Ολοι ξερουν ποιοι ειναι οι metallica και πια η προσφορα τους,δεν χρειαζεται κανενας να προσπαθησει να αποδειξει σε καποιον αλλον κατι.Το αν απο ενα σημειο κ μετα βρεθηκαν σε μια κακη περιοδο και ειχαν προβληματα αυτο δεν μπορει να αλλοιωσει το τι πετυχαν στους πρωτους 4-5 δισκους τους.Δεν μπορει συνεχεια να εισαι κ στην κορυφη κ να βγαζεις φοβερους δισκους,φυσικα κ θα βγαλεις μετριο δισκο,κακο δισκο καποια στιγμη,φυσικα θα περασεις ενα κακο διαστημα σαν μπαντα μετα απο τοσες επιτυχιες,ετσι παει το πραγμα.
Απο εκει κ περα τα εχουμε εξαντλησει ολα τα θεματα για τους metallica,οσο μπορουν το παλευουν στα live κρατιουνται σε καλα επιπεδα,το death magnetic ηταν ενα καλο τηρουμενων των αναλογιων αλμπουμ,οκ,τι αλλο να πουμε.
Θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν διαφωνιες για το αν ειναι οι Metallica η μεγαλυτερη μπαντα στον χωρο του metal… Ο καθενας εχει την γνωμη του. Οι δισκοι τους και τα live τους μιλανε απο μονα τους, ειναι αν οχι η μεγαλυτερη μπαντα (για εμενα αυτη ειναι οι Iron Maiden), μεσα στις 5 μεγαλυτερες ever και αυτο ειναι αξιωμα αυταποδεικτο… Αυτα τα τραγουδια που εχουν γραψει, γραφονται μια φορα στην ιστορια της μουσικης και ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο ακομα και για τους ιδιους να ξεπερασουν την ποιοτητα και την δυναμικη των 5 πρωτων δισκων τους… Ειδικα Ride The Lightning και Master Of Puppets βγαινουν μια φορα στα χρονικα… Απο εκει και περα δεν γινεται να αρεσουν σε ολους το ιδιο, αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι ‘‘σιγα μωρε, τι εχουν βγαλει οι Metallica…’’, ειναι λογικο οι πωρωμενοι φαν να εχουν κολλημα μαζι τους. Εγω εχω τρελο κολλημα ας πουμε και δεχομαι ο αλλος να μην νιωθει το ιδιο, αλλα οχι να βρισκει το κολλημα μου παραλογο… Ειναι κολλημα και ειναι αρρωστια οι Metallica…
ΑΥΤΟ!
Όσοι λέτε για 5 πρώτους δίσκους και βγάζετε εκτός το Load καλύτερα να μην μιλάτε άλλο για Metallica. Αλήθεια.
Συνήθως οι…τρου μιλανε για τους 5 δίσκους αν και είναι θέμα γούστου!
Γενικά απο το 91 που έγιναν σουπερ σταρ και πλεον ειναι αποδεκτοί απο το κοινό άλλων μουσικών ρευμάτων για να…ξεχωρίσεις και να είσαι ο…κακός ο μεταλάς “πρέπει” να τους κράζεις!
Φυσικά δεν ισχύει για όλους αυτο!
συμφωνώ με Hugin και εκτός αυτού όλοι οι τρου που κράζουν, όταν ήρθαν και μπορεί να ξανάρθουν αυτοί θαναι που το έπαιζαν - θα το παίξουν ότι είναι οι τρελοί φαν και πως πάνε και βλέπουν άλλοι πιο “alternative” τύποι τους metallica…
Μου αρεσει πολυ το Load και το εχω πει επανειλημμενα, αλλα το θεωρω ενα κλικ πιο κατω απο τα 5 πρωτα… Πολυ καλο αλμπουμ και δεν το επαιξα ποτε, ουτε προκειται να το παιξω true και παπαριες, αυτα τα κραζω…