Μetallica

Tόπικ [SIZE=5]ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ[/SIZE]. Όταν μεγαλώσετε, περάστε από το ροκιπίντια. Μέχρι τότε θα έχετε συμβάλλει αποφασιστικά στο “καλύτερες ατάκες”.

Ειδικά αυτή του νάιτσκάι, κατεδαφίζει εκατό χιλιάδες σελίδες άμπαλων σχολίων του μπλαμπερμαουθ και τα μισά μεταλοφόρουμ του νετ.

Κατά τ’άλλα συμφωνώ με κρισπ για λόουντ.

Σωστός. Και το reload μέσα. Και ο άγιος. Βασικά όλα εκτός απο εκείνο με τη συμφωνική, ποτέ δεν το χώνεψα, κάτι τέτοια είναι μόνο για τους σκόρπιονς. Απογοήτευση μεγάλη ήτανε.

Ναι κοίτα, δεν μπορείς καν να το κρίνεις συνθετικά ένα κλικ κάτω απ τα προηγούμενα γιατί παίζουν άλλα πράγματα. Να σ΄αρέσει ένα κλικ (και δυο και δέκα απ’ τα προηγούμενα) είναι πιθανό και λογικό. Αλλά συνθετικά είναι κορυφαίο και όταν μιλάμε για Metallica αναφέρουμε τους 6 πρώτους δίσκους (τουλάχιστον). Τόσο απλά. :wink:

Λατρεμενο!!!:D:D:D ειδικα η εκτελεση του The Call of Ktulu μ΄αρεσει καποιες στιγμες πιο πολυ κι απο την στουντιο εκδοχη του.Και περα απο ολα τα αλλα περιεχει ενα τεραστιο τραγουδι το No Leaf Clover.:bow2:

αυτο δεν θα το ελεγε καποιος νηφαλιος.

τι λες ρε φίλε?? οχι για μενα ειναι απίστευτο live…
συμφωνώ με τον faid!!!
το no leaf clover τι τραγουδαρα!!!

Μια χαρά τα λέει ο Witchfinder, δεν κόλλησε καθόλου η ορχήστρα με τα περισσότερα τραγούδια. Το Call Of Ktulu είναι από τις εξαιρέσεις αλλά και πάλι να το λέμε ανώτερο του original, έ όσο νάναι τρίζουν τα κόκκαλα του Cliff. Το No Leaf Clover είναι κομματάρα γιατί γράφτηκε εξαρχής γι αυτό το δίσκο.

Κι εγώ λάτρεψα το S&M. Μάζευα χαρτζιλίκια από τα λεφτά που έπαιρνα για το κυλικείο ως πιτσιρικάς για να πληρώσω τα 10 χιλιάρικά του.

Τα “The Thing That Should Not Be” και “Wherever I May Roam” δίνουν ρέστα. Δεν έχει υπάρξει καλύτερη Live εκτέλεσή τους (βάσει του αυτιού μου πάντα). Το “No Leaf Clover” που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι απλά στιγμές μουσικού οργασμού.

Το “αυτά είναι για τους Scorpions” θα το άφηνα να πέσει, αλλά υπάγεται στις γενικότερες trueίλες, οπότε θα το κοροϊδέψω λίγο. Αυτά φίλε, είναι για τους μουσικούς. Και οι Metallica είναι πολλά κιλά μουσικοί κι έχουν άλλα τόσα κιλά @@ για να βγάζουν αυτά που βγάζουν και να διαβάζει κανείς σχόλια σαν τα δικά σου.

(Edit: Οι Scorpions πάντως, είναι γτπ :Ρ)

Όταν είχε βγει το S&M είχα πάθει πλάκα, 11 χρόνια μετά όμως μπορώ να πω πως δεν τον ακούω με την ίδια ευχαρίστηση με τότε. Αλλά σίγουρα το No Leaf Clover είναι κομματάρα…

Ενω ας πουμε εδω βλεπουμε τις σοβαρες αποψεις των σοβαρων και πανω απ’ολα ‘‘μπαλαδορων’’ fans των Metallica. :lol3::lol3::lol3:

Σαν τις ατακες των Metallica fans, δεν βρισκεις πουθενα. :lol:

Σιγουρα παιζουν σε διαφορετικο στυλ στο Load απο τα πρωτα 5, αλλα τα πρωτα 5 συνθετικα ειναι απιαστα στο στυλ τους. Το Load για το στυλ του δεν ειναι το ιδιο απιαστο συνθετικα. Αρα ειναι ενα κλικ πιο κατω.

Πλάκα κάνεις?

Το Load κι αν είναι άπιαστο, βγήκε σε μια περίοδο που οι πάντες έβγαζαν δίσκους επηρεασμένους απ’ τα 70’s και έκανε πλάκα στο 99% απ’ αυτούς.

Τέλος σε μερικά τέτοια ζητήματα είμαι απόλυτος και δεν αλλάζω γνώμη με τίποτα.

τελευταια ακουω πολυ το kill em’ all . . can we survive the blitzkrieg ? ? :metal:

Ωραίος φίλε, αλλά το Blitzkrieg δεν περιλαμβάνεται στο Kill 'Em All εκτός κι αν μιλάμε για καμιά επανέκδοση που δεν μπορώ να εντοπίσω.

Kαλα εννοειται δεν φτανει την original εκτελεση, απλα ειναι απο τις καλυτερες επανεκτελεσεις που εχουν κανει ποτε…Για μενα το Call Of Ktulu ειναι το πιο αγαπημενο μου instrumental απο τους Metallica…
[B]
TOP 5

1.The Call of Ktulu
2.Orion
3.To Live Is to Die
4.Pulling Teeth
5.Suicide & Redemption[/B]

Tα δικα σου ChrisP?:-k

Eπισης το No Leaf Clover ειναι το μοναδικο τραγουδι τους απο τοτε μεχρι σημερα που μου αρεσει τοσο οσο και το Unforgiven III.:slight_smile:

ρε συ faid85 ωραια, ανακαλυψες τους metallica μετα τους gnr, εν ετη 2008 - 2010. δεν το θεωρουμε κακο. απλα αυτα εχουν χιλιοειπωθει, οχι μονο εδω, παντου και ειναι πιο κουραστικα και απ’ τις γκριματσες που παιρνει ο ουλριχ οταν παιζει “παπαδες”. get a life.

κρισπ, θα σε μαλώσω. Καλά εννοείται το load, αλλά το reload έτσι απλά το αφήνουμε έξω; fuel, the memory remains, bad seed, low man’s lyric, fixxxer για να μην τα γράψω και όλα.
Όπως και να χει, το γραψα και παραπάνω και θα το ξαναγράψω. Ακόμα και αν κάνω τη χάρη σε κάποιους (χάρην της συζήτησης) και αφαιρέσω όλους τους άλλους δίσκους (και load, reload, s&m, garage inc - ναι, διασκεύες, αλλά τι διασκεύες! - st.anger - ναι εμένα κι αυτό μ’ αρέσει - και death magnetic) και κρατήσω μόνο τους πέντε πρώτους δίσκους, αυτοί οι 5 πρώτοι ιππεύουν το σύμπαν! Και μόνο με αυτούς (ή και μόνο έναν - δύο απ’ αυτούς) θα μπορούσε μια μπάντα να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ever.

Eυτυχως δεν τους ανακαλυψα τωρα#-o αυτο ελειπε…απλα ειναι thread των Metallica και εκφραζουμε τις αποψεις μας τιποτα παραπανω.

Καλα κανεις και δεν αλλαζεις γνωμη, ο καθενας εχει τα γουστα του και τις αποψεις του και δεν ειμαστε εδω για να αλλαξουμε γνωμη ο ενας στον αλλο, αλλα για να συζητησουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις πανω στις αγαπημενες μας μπαντες… Και εγω γουσταρω τρελα το Load, απλα δεν θεωρω οτι φτανει το επιπεδο των πρωτων 5. Γουστα ειπαμε… Το Reload και το St. Anger σου αρεσουν?

κατσε ρε φιλε, εσυ συγκρινες τους Rage με τους Metallica κ τσουβαλιαζεις κοσμο.
δηλαδη η ουσια σε εσενα ειναι αν θα βγαλει μια μπαντα 30 μεταλ δισκους η αν θα βγαλει ενα διαμαντι?
κ εγω φαν των Metallica ειμαι, δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας, ακουω αυτη τη μουσικη, σε ολο της το φασμα, εδω και 20 χρονια. το γουστο μου δε μπορει να το επηρρεασει κανεις.
αμα μου αρεσει μια μπαντα μου αρεσει. δεν καταλαβα απο ποτε για να θεωρειται καποιος ψαγμενος πρεπει να κραζει τετοιες μπανταρες και να εκθειαζει τη Χ αγνωστη-παραγμωρισμενη-αδικημενη-true-ασημη-οτι αλλο θες βαζεις, μπαντα.
κ εμενα δε μου αρεσει μια μπαντα που θεωρειται απο ολο τον κοσμο κορυφαια (δε χρειαζεται να πω ποια, ετσι κ αλλιως υποκειμενικο ειναι), αλλα δεν παω να βγαλω ολο τον κοσμο τρελο. απλα δεν ειναι του γουστου μου. τους σεβομαι ομως κ οταν μου δοθηκε η ευκαιρια να τους δω live το εκανα χωρις δευτερη σκεψη.
ουτε φυσικα παω να τους συγκρινω με τους Conception πχ (το παιζω ψαγμενος τωρα) για να δειξω οτι οι αλλοι ειναι αμπαλοι.