Μetallica

Ποια εννοεις, μην μας κρατας σε αγωνια…:stuck_out_tongue:

:bow:
γαμω τα θρεντ ετσι…

οχι οι maiden μην ανησυχεις :lol:

:stuck_out_tongue:

Χμμμμ, απ’ότι κατάλαβα με θεωρείς μετάλλικα φαν; Ούτε καν όταν ήμουν έφηβος και άκουγα 5-6 μπάντες δεν ήμουνα, πόσο μάλλον τώρα. Ο Κρισπ μόνο έπιασε αμέσως τι ήθελα να πω και συμφώνησε. Εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά το μέταλ πάει με κλασική μουσική μόνο όταν έχει γραφτεί για αυτόν τον σκοπό πιστεύω (που και πάλι του γούστου μου δεν είναι). Τώρα να ακούς το ριφφ του μάστερ π.χ. και από πίσω κάτι ξεκάρφωτα βιολιά, εμένα μου ακούγεται σα να παίζουν ταυτόχρονα 2 σταθμοί στο ράδιο. Άποψη εκφράζω πάντα, δεν είμαι δογματικός σε καμία περίπτωση.

OK, ολα καλα…:stuck_out_tongue:

H ηχητικη αποτυχια του S&M ειχε να κανει καθαρα με την μηδαμινη ενορχηστρωτικη προσαρμογη των κομματιων. Η ορχηστρα επαιζε τα δικα της και το συγκροτημα τα δικα του. Σαν να επαιζαν σε αλλη συναυλια ο ενας με τον αλλο.

Συμφωνω και επισης πιστευω πως τα τραγουδια τους γενικα ΔΕΝ μπορουν να κολλησουν καλα με ορχηστρα εκτος εξαιρεσεων οπως ειπαν και οι προηγουμενοι…

πάντως απο S&M πολύ καλό κομμάτι είναι το no leaf clover

Το εχουμε πει αυτο, πολυ ωραιο κομματι, αλλα το συγκεκριμενο γραφτηκε ειδικα για αυτο το αλμπουμ, δεν προυπηρχε και το προσαρμοσανε…

Σε live δεν το έχουν ξαναπαίξει ποτέ εκτός από το S and M;

http://www.youtube.com/watch?v=ooFpinn0RUs :wink::wink:

Ναι το εχουν παιξει, οπως ποσταρε και ο απο πανω, αλλα δεν το παιζουν συχνα…

Η ολη ιδεα γυρω απο το S&M δεν ηταν να βγαλουν ενα δισκο με συμφωνικη ορχηστρα που απλα θα γινοταν μια ενορχηστρωση στην ηδη υπαρχουσα μουσικη των Metallica.
Ο Kamen (R.I.P. ) εγραψε μουσικη επιρρεασμενη απο το καθε κομματι χωριστα των Metallica. Αυτο που του εβγαζε καθε κομματι.
Σε καποια επιτυχημενα σε καποια αλλα οχι.
Και οι Metallica δεν ηθελαν να πανε σε ευκολες σχετικα λυσεις οπως το Fade to Black…
Οντως σε καποια κομματια ειναι σαν να παιζουν δυο τελειως διαφορετικα πραγματα.
Ακομα ομως θυμαμαι την χαρα μου οταν γυρισα με αδεια απο το Στρατο και οι γονεις μου, μου το ειχαν αγορασει δωρο για τις γιορτες λιγες μερες μετα την κυκλοφορια του.

Αν καποιος θελει να ακουσει Metallica με κλασσικη μουσικη ας ριξει μια αυτια στους Apocalyptica που ουσιαστικα κανουν επανεκτελεσεις των κομματιων…
Ο Kamen ειχε δηλωσει τοτε οτι η μουσικη των Metallica ηταν κλασιικη μουσικη στα αυτια του.
Respect σε ενα μεγαλο μουσικο που εφυγε γρηγορα…

Ο Καμεν δεν ειχε γραψει τα βιολια στο Nothing else matters? η κανω λαθος? :-k

Δεν κάνεις λαθος!!!:slight_smile:

Oλο επεισοδια γινονται και σουτια τελευταια στις συναυλιες των metallica,συγκεκριμενα γουατεμαλα και κολομβια,μαχαιρωματα κλπ,πολυ διψα εχουν να τους δουν μαλλον και γιαυτο προσπαθησαν πολλοι να μπουν με ντου.:p:p

Και στην Ελλάδα το 93 είχαμε ανάλογα φαινόμενα στους Metallica…πολύ κυνήγι από αστυνομία. Δεν ήμουν εκεί αλλά μου τα έχουν πει.

Εγω ξερω παντως πως το no leaf clover το ειχε γραψει ο συγχωρεμενος πριν πεθανει και απλως δν το κυκλοφορησαν αλλα το επαιξαν γι αυτον στο s&m

Άμα το ξέρεις εσύ, ΟΚ.
Πέστο και στους άλλους όμως γιατί τα κωλόπαιδα ο Hetfield με τον Ulrich το παρουσιάζουν για δικό τους…

εγώ ξέρω οτι το no leaf clover το είχε γράψει ο michael camen