ελα που ολοι ομως τοτε ασχοληθηκαν περισσοτερο με το κοψιμο των μαλλιων και την αλλαγη του logo του ονοματος, παρα με τις κομματαρες.
ω ρε τι θα γινει ετσι και παιξουν το Outlaw torn …8)
ελα που ολοι ομως τοτε ασχοληθηκαν περισσοτερο με το κοψιμο των μαλλιων και την αλλαγη του logo του ονοματος, παρα με τις κομματαρες.
ω ρε τι θα γινει ετσι και παιξουν το Outlaw torn …8)
Όνειρο! Αλλά μάλλον δύσκολο
ασε μας να ελπιζουμε…
εγώ θέλω να παίξουν bleeding me και until it sleeps
Απο το Load τα αγαπημενα μου που θα ηθελα να ακουσω live ειναι τα Bleeding Me, King Nothing και The Outlaw Torn… Ας παιξουν ενα τουλαχιστον απο αυτα…
και τα 3 γαμανε…αλλα νομιζω οτι live κολλαει καλυτερα το king nothing
Όλα κολλάνε live.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ METALLICA
Σύμφωνα με δηλώσεις του στο περιοδικό Classic Rock, ο manager των Metallica Peter Mensch αποκάλυψε ότι την επόμενη χρονιά οι Metallica ετοιμάζουν κάτι πολύ ιδιαίτερο για τους οπαδούς τους που είναι για το συναυλιακό τοπίο ότι ήταν το “The Wall” για τους Pink Floyd! Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι θα παίξουν μόνο σε 10 πόλεις αλλά θα είναι εντυπωσιακό και πολύ ξεχωριστό…
Metallica Plan Stage Show To Rival Floyd?s ?The Wall?
?Let?s just say that next year you will see a Metallica tour that will blow your mind. They will only play in 10 cities but it will be a huge undertaking. It will be Metallica?s equivalent of The Wall.?
:!::!:
τί μπορεί να εννοεί ο ποιητής?
WINGER/WHITESNAKE’s REB BEACH: KIRK HAMMETT Is One Of The Worst Guitar Players I’ve Ever Heard
Classic Rock Revisited’s Jeb Wright and Jesse Lee recently conducted an interview with WINGER/WHITESNAKE guitarist Reb Beach for the “Decades Of Distortion” show on the Arkansas City, Kansas radio station KACY 102.5 FM.
When asked about the comparisons between his playing and that of METALLICA guitarist Kirk Hammett, Beach said, “I don’t know the guy [Kirk], but I think he’s one of the worst guitar players I’ve ever heard in my life. I’ve never heard a solo from that guy that was any good. . . This guy is out of tune, and his vibration… what is it? Vibrato. Oh my god. It sounds like a beginner.”
He continued, "Back in the '80s, he was always voted best guitar player, and I’m like, ‘What?! That guy is terrible.’
"I hate to say that because I might meet him one day.
“What’s he play in? MEGADETH? METALLICA? Is he in METALLICA? Oh, then I have no problem doing that because in their biggest video, ‘Nothing Else Matters’, when they threw darts at a poster of Kip Winger, and then they showed it live ? 20,000 people every night laughing at WINGER ? I don’t mind saying that Kirk Hammett sucks.”
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=137982
Τι επαθε αυτος με τον hammet ??8O
Μάλλον κοιτάει ν’αρπάξει δημοσιότητα ορμώντας στον Hammett… Πού βλέπεις το περίεργο; Ο Mustaine έχτισε καριέρα έτσι…
βλέπω να αρχίζει για πολλοστή φορά μάχη metallica-megadeth…:p8)
Ε, αφού παίζει στους Winger λέει πολλά. Υπήρχε μια περίοδος που οι Metallica τους τα έχωναν πολύ άσχημα, αυτό φαίνεται και στο βίντεο του Nothing Else Matters που δείχνει το Ulrich να πετάει βελάκια σε μια φωτο του Kip Winger. Καιρός να πάρουν εκδίκηση λοιπόν…
Παλιότερα αναρωτιόμουν ποιός είναι πιό καραγκιόζης τελικά, ο Mustaine ή ο Ulrich… δεν έχω καταλήξει ακόμα…
K εγω αναρωτιεμαι τα 5 πρωτα megadeth ποιος τα εγραψε
:lol:
Ο Mustaine τα έγραψε γτ είναι εκτός των άλλων υπερ-ταλαντούχος μουσικός. Χωρίς δόσεις ειρωνείας…
οπως επισης εγραψε σχεδον και τα πρωτα δυο μεταλικα(κυριως το πρωτο)οποτε κατω τα χερια σας απο τον μαστεην:lightsabre:
Δεν ισχυρίστηκα ποτέ το αντίθετο για το μουσικό του ταλέντο…
Εγώ μίλησα για τη λαλακία που τον δέρνει! :lol:
Οταν λεμε “”“καριερα”"" καταλαβαινω καλλιτεχνικη επιτυχια… Αλλο αν ειναι καραγκιοζης!
Ναι αλλά μια καλλιτεχνική επιτυχία μπορεί να βασίζεται τόσο στη μουσική κ στα τραγούδια όσο κ σ’ένα σωρό πράγματα εκτός μουσικής κ τραγουδιών…