κοιτα αυτο το αναγνωριζουμε αλλα κανουμε τα στραβα ματια:p.και παλι ομως εχει ριξει γεφυρες τα τελευταια χρονια με ολους τους "αντιπαλους του"οποτε δειχνει εστω και στ ασαρανταφευγα να στρωνει.ο αλλος ο δανος ομως παραμενει σταθερα βλακας ωρες ωρες:)
Δε νομίζω ότι στρώνει ή δε στρώνει. Για κανέναν στη μουσική βιομηχανία δε θα το νόμιζα αυτό… Απλά λέει κάθε φορά ό,τι τον συμφέρει κ το αναιρεί μετά όποτε τον συμφέρει. Τώρα προφανώς ήθελε τον Ellefson πίσω στη μπάντα κ είπε ν’αναιρέσει ό,τι έλεγε παλιά. Ήθελε περιοδεία με Big Four και αναιρεί διάφορες κατά καιρούς δηλώσεις του για μέλη των άλλων μπαντών. Ο άλλος ο Δανός είναι στους Metallica κ δεν έχει ανάγκη ν’αναιρέσει τπτ απ’τις βλακείες π λέει ανά καιρούς γτ είναι στη μάλλον πιό δημοφιλή metal μπάντα στον πλανήτη. Οπότε σκοτίστηκε…
αυτο δεν εχει καμια σχεση.εσυ πριν δε ειπες οτι οι μουσικοι δεν κρινονται μον απο αυτα που γραφουν αλλα και απο το τι ανθρωποι ειναι?ο λαρς λοιπον οσο και αν γουσταρω τους μεταλικα και οσο σπουδαιοι και αν ειναι,εχει κανει μεγαλυτερες μαλακιες ανα διαστηματα οι οποιες ειχαν μεγαλυτερο αντικτυπο στους φανς(ναπστερ π.χ.)
τεσπα αυτη η συζητηση εχει γινει παρα πολλες φορες και ειναι ανουσια οποτε peace:D
Δεν εννοούσα τέτοιο πράγμα φίλε μου, με παρερμήνευσες! Οι μουσικοί δεν κρίνονται καθόλου βάσει της ποιότητας του χαρακτήρα τους… Αυτή δεν έχει καμία σημασία στη μουσική βιομηχανία. Εννοούσα ότι χτίζουν καριέρες κ σε άλλα πραγματα πέραν της μουσκής κ των τραγουδιών… Άλλος πουλάει “άποψη”, άλλος “γκρίνια για τους πάντες κ τα πάντα”, άλλος “σκηνική παρουσία”, άλλος “φόνους κ κάψιμο εκκλησιών”, άλλος “ακτιβισμό” κλπ κλπ κλπ…
…και βέβαια επειδή γουστάρω πολύ και τους Megadeth και τους Metallica είναι σίγουρο πως δε θέλω να προκαλέσω κάποια “κόντρα” με θέμα το ποιός είναι καλύτερος γιατί θεωρώ βλακώδεις αυτές τις κόντρες ούτως ή άλλως.
Καλά ρε συ…
Το link στη εικόνα από μόνο του λειτουργεί (το τέσταρα με copy-paste)
Τα πριν κ μετά την εικόνα είναι σωστά κ κανένα λάθος-δε λείπει τίποτα…
ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ;;;;; 8O
Καλά λένε πως δεν υπάρχεις…
Βάζω στοίχημα ότι το το Ι (και το Μ ίσως) απ’ το πρώτο tab είναι στα ελληνικά.
Μαλακιες εχουν κανει και πει παμπολες και ο Λαρς και ο Mustaine, η μουσικη μετραει ομως πανω απο ολα… Φυσικα εναν καλλιτεχνη τον κρινεις και απο τον χαρακτηρα του, μετραει και αυτο… Αλλα αδιαφορω αν τρωγονται μεταξυ τους, εγωιστες ειναι και οι 2, γνωστο αυτο… Απο την στιγμη ομως που δεν ειναι κατι που με επηρεαζει σαν οπαδο των συγκροτηματων τους ή δεν περναει λαθος μηνυματα σε τυχον ‘‘ζωα’’ καθοδηγουμενους οπαδους, μου αρκει να βγαζουν καλη μουσικη οπως αυτη που μας εχουν προσφερει μεχρι τωρα…
στο metclub παντως εγραψαν οτι κανουν προβες αυτες τις μερες γιατι ετοιμαζουν κατι πολυ ‘ειδικο’…να παιξουν ολο το load live!!!
Tι πως που??? Καλό ακούγεται ΑΛΛΑ ελπίζω να μην γίνει αυτό στις συναυλίες με Big Four.
Ε ναι τι Load τωρα.
Kill em All οφειλουν να παιξουν.
Aπέκτησα το “Francais pour une nuit” σήμερα, λίγο που είδα φαινόταν καλό. Το έχει δεί κανείς ολόκληρο;
A, πάρτε και ένα διασκεδαστικό βιντεάκι:
Είναι καλό, αλλά σαφώς κατώτερο του Μεξικάνικου.
Το Γαλλικό πρέπει κάποιος να δει το Blu ray για να καταλάβει διαφορά ποιότητας εικόνας - ήχου.
Δεν έχω ακόμα Blue Ray, κανονικό το πήρα…
Το Μεξικάνικο θα πρέπει να το βρώ και αυτό σε καμία λογική τιμή!
Κι εμένα το Μεξικάνικο μου αρέσει περισσότερο, έχει και τον τρελάρα τον Μεξικανό μέσα, πολύ γέλιο…
Αν και το συγκεκριμενο ποστ ειναι αρκετο καιρο πριν θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι , κατα την αποψη σου τουλαχιστον , τα θεμελια που εθεσαν στον ηχο του Heavy Metal οπως εκφραζοταν απο παλαιοτερα συγκροτηματα τυπου Black Sabbath, Judas Priest,Motorhead. Και αυτο για τους 5 δισκους που αναφερθηκε νομιζω πως ειναι καθαρα υποκειμενικη αποψη γιατι κατα την δικη μου υποκειμενικη αποψη υπαρχουν πολλα αλλα αλμπουμ αλλων συγκροτηματων που ειναι καλυτερα απο αυτα. (τουλαχιστον στα δικα μου αυτια και γουστα)
Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο τον Mille να σου πει ποια θεμέλια έθεσαν οι Metallica. Έτσι βρε αδελφέ να μας πει και ένας άνθρωπος από μέσα που ξέρει. Το γεγονός ότι εσένα σου αρέσουν κάποιοι δίσκοι άλλων συγκροτημάτων περισσότερο από τους 5 πρώτους δίσκους των Metallica δεν αναιρεί την σχεδόν καθολική άποψη ότι πρόκειται για 5 από τους καλύτερους-επιδραστικότερους δίσκους στην metal σκηνή όλων των εποχών. Η γνώμη σου είναι σεβαστή σαφώς αλλά άλλο τόσο σεβαστή είναι και τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων που υποστηρίζουν την παραπάνω άποψη.
Οκ οταν ξαναδω απο κοντα τον μιλλε θα το εχω ηδη προγραμματισμενο να τον ρωτησω αναμεσα και σε αλλα και για τους μετταλικα. Αν και ο ιδιος εχει εκφραση την αποψη του γιαυτους οσον αφορα την σημερινη τους εξελιξη βεβαια και οχι την προσφορα τους. (χωρις καμια δοση ξεκατινιασματος να προσθεσω)Καθε συγκροτημα ειδικα απο αυτα που εμφανιστηκαν την δεκαετια του 80 εχει μια προσφορα μεγαλυτερη η μικροτερη (για μενα η προσφορα των μεταλικα υπηρξε αλλα οχι σε μουσικο επιπεδο αλλα σε επιπεδο καθιερωσης του μεταλ , οπως ειπες σωστα ειναι η προσωπικη μου αποψη ξερω εκ των προτερων οτι διαφωνουμε απλα την αναφερω). Απλα εμενα η ερωτηση μου ηταν για τα θεμελια του μεταλ που εθεσαν απλα θα ηθελα να δω τι πιστευουν οι φανατικοι οπαδοι των μεταλικα (με σεβασμο παντα).
Εντάξει τώρα λες εμπαθείς μαλακίες. Χωρίς καμιά παρεξήγηση έτσι, ακόμα και σα μην οπαδός κάποια πράγματα θα έπρεπε να τα βλέπεις. Όλος ο ήχος του Bay Area πάνω σε αυτούς βασίζεται και πάνω από όλα είναι υπεύθυνοι για ένα τεράστιο μέρος του σύγχρονου Metal. Μόνο και μόνο που είναι η βασικότερη επιρροή Pantera και Sepultura τα λέει όλα.
Φτάνει, φτάνει, φτάνει.
Οι Metallica δεν έθεσαν κανένα θεμέλιο (άλλωστε κλέψανε τα πάντα από NWOBHM μπάντες που αν υπήρχε θεός του μέταλ τώρα θα ήταν αυτές διάσημες), το Master Of Puppets είναι καλό μεν αλλά όχι και Rust In Peace και μερικά εκατομμύρια φανς σε όλον τον κόσμο είναι υπνωτισμένα ζόμπι που ασχολούνται με αυτή τη μέτρια μπάντα.
ΟΚ τώρα, πάμε παρακάτω…