Μetallica

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συζήτησης, θα ψάξω να δω πως το κάνανε αυτό.

1 Like

Κανένα ξέπλυμα.
Απλά πολύς λόγος για το τίποτα.

1 Like

Το εχω δει και σε αλλες σελιδες.

Και υπαρχει και στην πλατφορμα στο πανεπιστημιο που δουλευω, δεν μπορεις να κανεις copy paste κανενα κειμενο οταν εισαι μεσα στην πλατφορμα.

Ακομα δεν εχω καταλαβει τι ξεπλυθηκε, νομιζω οι περισσοτεροι ειπαν πως ειναι μαλακακος για αυτο το αστειο. Εκτος αν θελεις να του κανουμε μηνυση ή κατι?

Ωπ, για κάτσε καλά, μηνύσεις κάνουν μόνο οι Metallica, δεν κάνουν στους Metallica!

4 Likes

Με λίγο πρόχειρο ψάξιμο, είναι μια πολύ απλή λύση που απλώς κάνει το copy paste ελάχιστα πιο δύσκολο. Δηλαδή μόλις τώρα από το blabermouth έκανα copy κανονικά από mobile opera.

Μια εύκολη λύση είναι να κάνεις printscreen και μετά με το google lens (το iphone έχει απευθείας λειτουργία ενσωματωμένη στην καμεροεφαρμογη) παίρνεις το text. Βασικά αυτό είναι και ένα από τα πιο χρήσιμα features γενικά, δοκιμάστε σε μια εικόνα να την επεξεργαστείτε από το google photos ή την εφαρμογή του iphone και θα δείτε άπειρες λειτουργίες.

Παραδείγματα

Στο δεύτερο screenshot, βλέπετε ότι έκανα text selection πάνω στην μπλούζα, γιαυτό και δεν πιάνει το s στο puppets

1 Like

Οχι καμια μηνυση.
Σε κανενα μου ποστ δεν κατηγορησα τον χετφιλντ για ρατσισμο.Βλαχο τον ειπα-θα μπορουσα να διαλεξω αλλον χαρακτηρισμο.
Δεν μπορω παρα να παρατηρησω μια καουρα ομως απο τους φιλους εδω μεσα

Επίσης τέλος τα “ποιος είναι αυτός δίπλα σε αυτόν”

Αν και θέλει λίγο καλιμπραρισμα το pattern matching :sweat_smile: :sweat_smile:

2 Likes

Η δικια μου οφειλεται στα burgers που εψησα χθες, ειχαν μεσα πιπεριες jalapeno και τυρι. Εξαιρετικα σε γευση, αλλα το στομαχι δεν ειναι 18 χρονων πλεον, εχει γραψει χιλιομετρα και θελει λιπαντικο και υγρα πιο συχνα.

3 Likes

Πραγματικα σε ζηλευω με αυτά που τρως, στειλε καμια συνταγη.

2 Likes

Προσωπικα, μιας και δεν δουλευω στην NSA, ολα αυτα μου ειναι πληρως αδιαφορα και αχρηστα. Οπως και η δυνατοτητα να παρεις κειμενο απο φωτογραφια. Δε θα μου χρησιμευσει σε τιποτα στην ζωη μου, οποτε δε με ενδιαφερει και να μαθω πως να το κανω :stuck_out_tongue:

Τα μπεργκερακια τα πηρα ετοιμα με τα υλικα που ειχαν, δεν τα εφτιαξα εγω, αν και στο μελλον ισως θα μπορουσα. Τα πουλαει ενα online site στο οποιο παραγγελνεις κρεατα, λαχανικα, τυρια, κτλ και στα φερνουν. Ειναι λιγο πιο τσιμπημενο απο το κλασικο σουπερμαρκετ της γωνιας, αλλα πραγματικα η ποιοτητα σε ολα τα κρεατα και τα λαχανικα ειναι τοσο καλη που πλεον παιρνω απο εκει.

1 Like

Εεε ναι δεν είναι και οι beckett!

Στα φερνουν ετοιμα ή σου φερνουν τα υλικα και τα φτιαχνεις εσυ;

Τα μπεργκερ ειναι ωμα, απλα εχουν μεσα τις πιπεριες και το τυρι. Ειναι σαν Online Supermarket αυτο που λεω εγω. Δεν σου φερνουν τιποτα ετοιμο δηλαδη, εσυ τα μαγειρευεις μετα.

Υπαρχουν και διαφορες σελιδες που σου στελνουν 10-15 συγκεκριμενα υλικα μαζι με συνταγες, και εσυ τα μαγειρευεις μετα. Αλλη φαση εντελως αυτη. Ποσο οφφ τοπικ γιναμε ομως :sweat_smile:

2 Likes

Πειναω και εσυ αρχισες να μιλας για μπεργκερ

3 Likes

Και που να μιλήσουμε και για φιλέτα και σουβλάκια !

4 Likes

Ωραία η μπηχτή χαχα! Βέβαια δεν θυμάμαι, τι είχε χαρακτηριστεί από τη δισκογραφία τους φιλέτο και τι σουβλάκι!

Σουβλάκι ή καλαμάκι; :laughing:

3 Likes

Αν πιστεψουμε αυτα που μας εχουν πει κατα καιρους οι διαφοροι αναλυτες:

Kill’Em All = Lamb Chops (η σωστη βρωμια, αρνισια παιδακια)
Ride The Lightning = Fillet Mignon (ακριβο, ποιοτικο, γευστικο)
Master Of Puppets = Wagyu Beef (απο τα πιο ακριβα κρεατα στον κοσμο)
And Justice For All = Kobe Beef (απο τα πιο ακριβα κρεατα στον κοσμο αλλα οχι και ΜΑΣΤΕΡ)
Metallica = Sirloin Steak (πολυ καλο μπριζολιδι αλλα για τον πολυ κοσμο)
Load = Χοιρινο πιτογυρο απο πλατεια Κανιγγος (δηλαδη χαλια κρεας αλλα γευστικο)
Reload = Καλαμακι κοτοπουλο πιτα απο Μεταμορφωση (χειροτερο απο χοιρινο, επισης γευστικο)
St. Anger = ZWAN luncheon meat ή αλλιως γκοτζιλας (κουραδα)
Death Magnetic = Ψαρονεφρι μετριας ποιοτητας (κοινοτυπη λυση αλλα ανωτερο απο σουβλακια)
Hardwired = Ψαρονεφρι καλης ποιοτητας (τα ιδια με αποπανω αλλα απο καλο μαγαζι)

7 Likes

Αν στο σουβλατζίδικο είναι μερακλήδες και βάζουν αντί για στήθος, μπούτι στο καλαμάκι κοτόπουλο, τότε μιλάμε για κάτι εφάμιλλο του καλού χοιρινού.

1 Like

Δεν θα εμπιστευομουν ποτέ και σε τίποτα κάποιον που προτιμάει μπούτι από στήθος στο κοτόπουλο ε

5 Likes