Μetallica

Επιφυλάσσομαι κύριε μου, δεν είναι ξεκάθαρο :crazy_face: καθώς από αυτούς που δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν λόγω ύφους είναι όντως στον πάτο, ανεξαρτήτως μουσικής αξίας

Μα αυτος ειναι ο ορισμος της μετ(σ)αλλαδικης λιστας.

3 Likes

Το δικό μου Top-10 όσον αφορά τους καλύτερους δίσκους των Big 4

United Abominations
Risk
St. Anger
Death Magnetic
Divine Intervention
Undisputed Attitude
Diabolus in Musica
Thirteen
Worship Music
For All Kings

Θα πρεπει να προσπαθησω παρα πολυ για να κανω χειροτερη λιστα απο την αποπανω. Το μονο που ειναι δισκαρα (και φουλ αδικημενο) ειναι το Risk, αλλα σιγουρα δεν θα το εβαζα πανω απο τα 4 αλμπουμς των Megadeth με την κλασικη συνθεση.

Βαζω την πιο ηλιθια λιστα ολων των εποχων, μονο γιατι την ζητησε ο @RiderToUtopia (που εχει βαλει το Show No Mercy 2 φορες στην 20αδα του)

1. RELOAD
  2. LOAD
  3. …And Justice For All
  4. Master Of Puppets
  5. Ride The Lightning
  6. Youthanasia
  7. Cryptic Writings
  8. Metallica
  9. Hardwired… To Self-Destruct
  10. Rust In Peace

Anthrax γελαει ο κοσμος, δεν μου αρεσει ουτε ενας δισκος τους, Slayer τα σπανε αλλα για μενα ειναι παντα φαση braindead κοπανημα διχως καμια σοβαρη υποσταση, και εχω πανω απο 5 χρονια να βαλω να ακουσω.

5 Likes

Στο πρώτο από τα δύο “show” εννοούσα το “south” (of heaven) που λόγω αφηρημαδας το έγραψα show και αυτό :smiley: fixxxed

Θα έλεγα δώσε μια ευκαιρία ακόμα (τουλάχιστον στο) among the living (εκτός αν έχεις ήδη δώσει αρκετές προφανώς), για εμένα είναι πολύ μεγάλη δισκαρα!

1 Like

Δεν θα εμφανιστει η αστυνομια. Κινδυνεύεις να επεμβει ο στρατος

1 Like

Παρε και το 200

5 Likes

4 πρωτα metallica, show no mercy + τριαδα κλασσικων δισκων slayer, rust in peace και LOADS (εδω που συμφερει, λογίζονται ως ένας δίσκος😝). Anthrax δε μπαίνουν καν 20αδα

4 Likes

Ok δεκτό, για εμένα οι Slayer είναι η μεγαλύτερη thrash μπάντα ever (τους Metallica ή τους Megadeth δεν τους έχω στο μυαλό μου σαν thrash μπάντες, λόγω του πολύ εκτενούς πειραματισμου με άλλα είδη- αλλά σαν μπάντες που επαιξαν και thrash), με δεύτερο ή τη Σοντομαρα ή τους Kreator

Σε καμία περίπτωση brain-dead κοπανημα, οι Σφαγείς είναι μάστορες στη δημιουργία άρρωστης και evil ατμόσφαιρας.

Δηλαδή, οκ έχει και τα δίκια του ο @Clairvoyant που ενισταται :stuck_out_tongue:

4 Likes

Το ίδιο είναι αυτά τα δύο :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Θα μπορούσα να απαντήσω με συγκεκριμένα κομμάτια με γαμάτη ατμόσφαιρα και χτίσιμο πριν το full κοπανημα ή με πασίγνωστα mid tempo επη , αλλα επειδη είμαι σίγουρος πως τα περισσότερα ή όλα τα έχεις ακούσει θα πω ότι οκ θέμα γούστου είναι

2 Likes

Εννοουσα κυριως στιχουργικα και οσον αφορα το νοημα της μουσικης των Slayer.

Ο καθενας μας ακουει, νιωθει και κρινει την μουσικη με διαφορετικα κριτηρια. Για μενα προσωπικα δε νοειται να βαζω εναν μουσικο καλλιτεχνη ή μια μπαντα στο top tier αν οι στιχοι και το νοημα της μουσικης τους δεν εχουν κατι βαθυ να με αγγιξουν. Εξου και βαζω τους Testament πολυ πιο πανω ως μπαντα απο τους Slayer. Υπαρχει σημαντικο overlap στην θεματολογια τους βεβαια (μυστικισμος, πνευματα, σαταναδες, κολαση κτλ) αλλα οι Testament εχουν εξερευνησει κι αλλα θεματα παλιοτερα κυριως.

Τωρα αν με το αποπανω εννοεις υπερτραγουδαρες των 7 ηπειρων οπως South Of Heaven, Dead Skin Mask, Raining Blood, Skeletons Of Society, Seasons In The Abyss, World Painted Blood κτλ, αυτα αποτελουν και τo αγαπημενο μου στυλ μουσικης Slayer. Αλλα δεν μπορω να βαλω στο ranking μου στο τοπ 10 κανεναν δισκο τους :stuck_out_tongue: Στο τοπ 20 θα εβαζα μαλλον 2-3. Η δευτερη μου δεκαδα θα ειχε λογικα τα υπολοιπα 3 Metallica, 4 ακομα απο Megadeth, και 3 Slayer. Αν με πιεσεις λιγο ακομα μπορει να την γραψω, ετσι για να σου ικανοποιηθει η περιεργεια :sweat_smile:

ΥΓ. Anthrax δεν μπαινουν ουτε στα πρωτα 30 :smiling_imp:

5 Likes

Δυνατη κωλοτουμπα

Ουτε καν, εχω ηδη εκφρασει αυτην την αποψη σε πιο πριβε καταστασεις στον @kbil πολυ πριν εξηγησω στον Παργαλατσο τι εννοουσα :stuck_out_tongue: Μπορει να καταθεσει ως μαρτυρας υπερασπισης αν χρειαστει και καλεσεις αστυνομια και στρατο παλι.

3 Likes

Double post για την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ.

11 Likes

Δεν θα καλεσω τιποτα, δεν με αφορα.

1 Like

Στα 3 μετρα μου το ελεγε ο μπαγασας…

2 Likes
  • Δεν θα σταματήσω ποτέ να σχολιάζω τον ήχο τους… μπετό σκέτο
  • Λατρεύω κιθάρα Kirk
  • Φοβερός James, από τότε που ξαναβάλανε στο ροτέισο την κομματάρα νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες φορές που το άκουσα.
2 Likes

To καλύτερο Νο Leaf Clover θα είναι πάντα αυτό στο S&M 1

Γιατί μου παίρνεις έτσι βίαια τη χαρά?