Μetallica

Ισως γιατι δεν ειναι ωραια;

6 χρόνια μετά , πολύ δύσκολα θα κάτσω να ακούσω το 2ο cd πλην του SOTB , ενώ το 1ο μου φαίνεται ακόμα τούμπανο

2 Likes

Ο δίσκος έπρεπε να είναι 1 cd. 8 κομμάτια θα ήταν υπεραρκετά με απαραίτητα 1-6 και 12. Βάλτε οποίο θέλετε για μπαλαντερ και έχουμε έναν εξαιρετικό δίσκο. Τώρα έχουμε ένα εξαιρετικό πρώτο cd και το spit out.

Am I savage και Murder One κι εγώ τα θεωρώ τα πιο αδύναμα.
Αλλά ποτέ μου δεν κατάλαβα τη συζήτηση περί filler, να είχε ο δίσκος Χ αριθμό κομματιών για να είναι τούμπανο κοκ.
Στη χειρότερη κανεις σκιπ. Αλλά σε αυτόν που αρέσει το ManUnkind για παράδειγμα (βάλε struggle within ή ότι άλλο) αν πηγαίναμε σε λογική 8 κομματιών θα του είχες στερήσει ένα τραγούδι.

Μια φήμη που άκουσα χθες στην Πορτογαλία και τη μεταφέρω με επιφύλαξη είναι πως θα κυκλοφορήσει νέος δίσκος το Φθινόπωρο και ευρωπαϊκό indoor tour το καλοκαίρι του 23.

6 Likes

Άρα κλειστό ΟΑΚΑ στην Ελλάδα; :stuck_out_tongue:

1 Like

Filler λένε τα τραγούδια που δεν τους αρέσουν κάποιοι για να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην άποψη τους :sunglasses:

Confusion
Here Comes Revenge
ManUNkind

Και τα τρία απολύτως απαραίτητα στον δίσκο για μένα, ούτε για αστείο skip, αυτά που κάνω skip εγώ είναι τα Atlas Rise και Murder One, αλλά δε θα τα πω fillers, ειδικά βλέποντας ότι σε άλλο κόσμο αρέσουν.

1 Like

Ναι, ειδικα γι’ αυτο :joy:

Ναι γιατί όχι δηλαδή?

Ιδανικό θα ήταν

1 Like

Μακάρι να έρθουν, αν και πλέον το κλειστό του ΟΑΚΑ είναι υπερβολικά μικρό για αυτούς.

Ίσως ένα sold out στο 100% που θα γινόταν της κολάσεως και όποιος πρόλαβε

1 Like

Ονειρικό θα ήταν ένα διήμερο σε κλειστό στην Ελλάδα. Το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο.

3 Likes

Ας έρθουν να παίξουν στο Ηρώδειο, τόσο δύσκολο είναι να το σκεφτεί κάποιος?

Προτείνω Stage Volume 1

giphy (1)

Το έχω κλείσει το εισιτήριο σε 1ms

5 Likes

Αμπαλη λίστα , και ο ορισμός νομίζω της “μεταλλικής λίστας” που αναφέρει ο @pantelis79

Περισσότερο διαφωνώ μαζί της στα χαμηλά και όχι στα ψηλά πάντως

Το top-10 των big 4 για εμένα

1. Master
  2. Rust
  3. Reign
  4. Load
  5. Seasons
  6. Justice
  7. Among
  8. Youthanasia
  9. Black
  10. Ride

Edit: έχω κέφια, θα το προχωρήσω μέχρι το 20

1. South
  2. Show
  3. Cryptic
  4. Peace
  5. Hardwired
  6. Reload
  7. Hell
  8. Kill
  9. Spreading
  10. Countdown

Δωστε big 4 λίστες!

3 Likes

41 το load και σταμάτησα να διαβάζω.

Πάω για ποτάκι θα την γράψω μετά την λίστα που ζητάς φίλε rider

Spoiler alert δεν θα έχει anthrax :stuck_out_tongue:

5 Likes

Εύκολο top 10, τα πρώτα 5 SLAYER και τα 2-6 METALLICA.

1 Like

4 Likes

Από την άλλη, σε λίστα με τίτλο EVERY THRASH METAL ‘BIG 4’ ALBUM RANKED, η θέση 41/47 για το Load τη λες κι επιτυχία μια που δεν έχει καμία σχεση με thrash :joy:

Εκτός κι αν ξέχασαν ένα ‘s μετά το METAL, οποτε μάλιστα κύριε, η λίστα είναι ΓΤΠΚ :crazy_face:

4 Likes

Προφανώς και εννοεί η λίστα με τα καλύτερα των big 4 του thrash metal (είτε είναι thrash είτε όχι ο δίσκος, αλλιώς πολλοί δίσκοι δεν θα έπρεπε καν να συμμετέχουν) και προφανώς και είναι για τον πεοντα!!

4 Likes