Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Έχω δει ΠΥΞ ΛΑΞ πριν 20 χρόνια στο Λυκαβηττό και ήταν φανταστικοί !!

Τους είδα και δεύτερη φορά 2 χρόνια μετά. Καλοί αλλά όχι τόσο σούπερ όσο την πρώτη φορά.

Καλά με το reunion μετά το θάνατο του Ξυδούς έχουν γίνει λίγο ανέκδοτο.

Πυξ λαξ η χειροτερη μπαντα στην ιστορια της μουσικης.Με αυτους στα ηχεια και σε λουπα βασανιζουν κρατουμενους στο γκουανταναμο,το ξεριζωμα των νυχιων ειναι παρωχημενη μεθοδος…

1 Like

Διακρίνω μια ένταση.

1 Like

Απο τοτε μεχρι τωρα πολλα εχουν αλλάξει. Περσι στην Τεχνοπολη βγηκαν με ενα τουπε λες και ηταν οι Beatles και φαινονταν και τσακωμενοι μεταξυ τους.

Αρκετά αντιπαθείς και δήθεν και περισσότερο αρμεχτες του € πάρα καλλιτέχνες για εμενα. Πρέπει να πούμε βέβαια πως εχουν γράψει τουλάχιστον 6-7 φοβερές κομμάταρες

2 Likes

Εδώ είναι μικρό για τους Βήτα Πεις.

Τους άκουγα αρκετά πριν 15 χρόνια όταν είχαν βγάλει και τα καλύτερα κομμάτια τους. Μετά σιγά-σιγά έχασα επαφή.

@Ninpo Ακούς Βήτα Πεις;

1 Like

Ακουστα αλλα δεν εχω ακουσει, μαζεψαν καλο λαο παντως

1 Like

Γύρισα από Μαρίνα Σάττι για να λυσσάξουν κάποιοι και κάποιες. Δεν κάνουμε ταγκ

Κορίτσαρος. Φωνάρα. Συναυλιάρα. Όλοι οι από πίσω άψογοι. Φωνές, κρουστά, γκάιντα κι άλλα πνευστά. Ήχος κρύσταλλο εκτός απ΄ όταν είπε Bjork γιατί ναι είπε και Bjork η Θεάρα. Ήρθε τραγούδησε σε 15 γλώσσες, ξεσήκωσε το κοινό, έκανε την πλάκα της κι έφυγε. Μας είπε θα ξανάρθει. Θα ξαναπάμε.

Έβγαλα κι ένα βίντεο

10 Likes

Την άλλη βδομάδα έχουμε κι αυτό, τους έχω δει μερικές φορές στο youtube και οκ, μιλάμε για cover μπάντα, αλλά το ότι θα έχουν και ορχήστρα μαζί το κάνει λιιιιιιγο διαφορετικό. Θα πάει κανένας?

Όχι του γούστου μου αλλά εντάξει, πετυχημένο ντουέτο.

Δεν μ’ αρεσε καθόλου λολ

Εμένα μου κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εντύπωση πως γίνεται ο τίτλος του event και όλο το promo να είναι υπό την ονομασία “METALLICA & Symphony” και με μικρά γράμματα δεξιά να αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια περί tribute band ονόματι Scream Inc. κτλ. Δηλαδή πώς είναι δυνατόν να επιτρέπει η ίδια η μπάντα κάτι τέτοιο? Γράψε “Scream Inc plays Metallica with Symphony”, όπως έχουν κάνει και άλλοι στο παρελθόν, διαφορετικά εγώ το βλέπω ως παραπλάνηση του καταναλωτή στο μέγιστο βαθμό…

10 Likes

Παραπλάνηση όντως αλλά πρέπει να είναι κάποιος εντελώς φασαίος για να νομίσει ότι πάει να δει τους κανονικούς Metallica. Και παίζει να μην το πάρει ούτε μετά χαμπάρι. Θα βλέπει Scream Inc και θα νομίζει ότι βλέπει Metallica. Win win είναι η φάση!

2 Likes

Ή μπορεί ένας πιτσιρικάς άσχετος να πείσει τους γονείς του να πάνε να δούνε τους Metallica που θα έρθουν να παίξουν μαζί με Συμφωνική, γιατί του άρεσε το Nothing Else Matters που το άκουσε στον Red FM. Δεν είναι απίθανο.

Δεν πιστεύω να είναι ο ίδιος διοργανωτής που έφερε Σκορπιονς και κράτηση ορχήστρα;; :joy: :stuck_out_tongue:

Παίζει αύριο στο Ηρώδειο - Godspeed - να αφήσουν να περάσω με φωτογραφική μηχανή;

Να την περάσεις, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Να τη χρησιμοποιήσεις, πιθανότατα θα έχεις.

1 Like

αν είναι σε τσάντα θα την περάσεις (δεν έχει έλεγχο). ούτε με κινητό δε μπορείς να βγάλεις φωτο στο Ηρώδειο πάντως.

Άρα δεν την παίρνω μαζί. Σας ευχαριστώ :slight_smile:

Φετος αυτο με τις μηχανες; Γιατι βρωμαει ο τοπος απο φωτο στα σοσιαλ μετα απο καθε event και εγω στο κινητο μου εχω 894378935476985 φωτο απο παλιοτερες συναυλιες.