Μetallica

Άρα κλειστό ΟΑΚΑ στην Ελλάδα; :stuck_out_tongue:

1 Like

Filler λένε τα τραγούδια που δεν τους αρέσουν κάποιοι για να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην άποψη τους :sunglasses:

Confusion
Here Comes Revenge
ManUNkind

Και τα τρία απολύτως απαραίτητα στον δίσκο για μένα, ούτε για αστείο skip, αυτά που κάνω skip εγώ είναι τα Atlas Rise και Murder One, αλλά δε θα τα πω fillers, ειδικά βλέποντας ότι σε άλλο κόσμο αρέσουν.

1 Like

Ναι, ειδικα γι’ αυτο :joy:

Ναι γιατί όχι δηλαδή?

Ιδανικό θα ήταν

1 Like

Μακάρι να έρθουν, αν και πλέον το κλειστό του ΟΑΚΑ είναι υπερβολικά μικρό για αυτούς.

Ίσως ένα sold out στο 100% που θα γινόταν της κολάσεως και όποιος πρόλαβε

1 Like

Ονειρικό θα ήταν ένα διήμερο σε κλειστό στην Ελλάδα. Το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο.

3 Likes

Ας έρθουν να παίξουν στο Ηρώδειο, τόσο δύσκολο είναι να το σκεφτεί κάποιος?

Προτείνω Stage Volume 1

giphy (1)

Το έχω κλείσει το εισιτήριο σε 1ms

5 Likes

Αμπαλη λίστα , και ο ορισμός νομίζω της “μεταλλικής λίστας” που αναφέρει ο @pantelis79

Περισσότερο διαφωνώ μαζί της στα χαμηλά και όχι στα ψηλά πάντως

Το top-10 των big 4 για εμένα

1. Master
  2. Rust
  3. Reign
  4. Load
  5. Seasons
  6. Justice
  7. Among
  8. Youthanasia
  9. Black
  10. Ride

Edit: έχω κέφια, θα το προχωρήσω μέχρι το 20

1. South
  2. Show
  3. Cryptic
  4. Peace
  5. Hardwired
  6. Reload
  7. Hell
  8. Kill
  9. Spreading
  10. Countdown

Δωστε big 4 λίστες!

3 Likes

41 το load και σταμάτησα να διαβάζω.

Πάω για ποτάκι θα την γράψω μετά την λίστα που ζητάς φίλε rider

Spoiler alert δεν θα έχει anthrax :stuck_out_tongue:

5 Likes

Εύκολο top 10, τα πρώτα 5 SLAYER και τα 2-6 METALLICA.

1 Like

4 Likes

Από την άλλη, σε λίστα με τίτλο EVERY THRASH METAL ‘BIG 4’ ALBUM RANKED, η θέση 41/47 για το Load τη λες κι επιτυχία μια που δεν έχει καμία σχεση με thrash :joy:

Εκτός κι αν ξέχασαν ένα ‘s μετά το METAL, οποτε μάλιστα κύριε, η λίστα είναι ΓΤΠΚ :crazy_face:

4 Likes

Προφανώς και εννοεί η λίστα με τα καλύτερα των big 4 του thrash metal (είτε είναι thrash είτε όχι ο δίσκος, αλλιώς πολλοί δίσκοι δεν θα έπρεπε καν να συμμετέχουν) και προφανώς και είναι για τον πεοντα!!

4 Likes

Επιφυλάσσομαι κύριε μου, δεν είναι ξεκάθαρο :crazy_face: καθώς από αυτούς που δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν λόγω ύφους είναι όντως στον πάτο, ανεξαρτήτως μουσικής αξίας

Μα αυτος ειναι ο ορισμος της μετ(σ)αλλαδικης λιστας.

3 Likes

Το δικό μου Top-10 όσον αφορά τους καλύτερους δίσκους των Big 4

United Abominations
Risk
St. Anger
Death Magnetic
Divine Intervention
Undisputed Attitude
Diabolus in Musica
Thirteen
Worship Music
For All Kings

Θα πρεπει να προσπαθησω παρα πολυ για να κανω χειροτερη λιστα απο την αποπανω. Το μονο που ειναι δισκαρα (και φουλ αδικημενο) ειναι το Risk, αλλα σιγουρα δεν θα το εβαζα πανω απο τα 4 αλμπουμς των Megadeth με την κλασικη συνθεση.

Βαζω την πιο ηλιθια λιστα ολων των εποχων, μονο γιατι την ζητησε ο @RiderToUtopia (που εχει βαλει το Show No Mercy 2 φορες στην 20αδα του)

1. RELOAD
  2. LOAD
  3. …And Justice For All
  4. Master Of Puppets
  5. Ride The Lightning
  6. Youthanasia
  7. Cryptic Writings
  8. Metallica
  9. Hardwired… To Self-Destruct
  10. Rust In Peace

Anthrax γελαει ο κοσμος, δεν μου αρεσει ουτε ενας δισκος τους, Slayer τα σπανε αλλα για μενα ειναι παντα φαση braindead κοπανημα διχως καμια σοβαρη υποσταση, και εχω πανω απο 5 χρονια να βαλω να ακουσω.

5 Likes