Μetallica

Εγώ θα πήγαινα echobrain για τους ίδιους ακριβώς λόγους

1 Like

Αγαπημενες μπαντες Judas Priest/ Iron Maiden / Metallica / Black Sabbath (Dio & Tony Martin), συνεπως μου αρεσει λιγο το “ωδειακο” metal

Δεν σε σώζει τίποτα. Μέχρι και στη Μελίνα Κανά ανάβουν καπνογόνα και χοροπηδάνε. Γύρνα το σε Λεωνίδα Καβάκο και King Crimson για να έχεις αυτό που θες.

2 Likes

Κι όμως, μιας και ήμουν σε αυτό το live, είναι ΠΟΛΥ δυνατό κοινό οι Πορτογάλοι. Σε σχέση με αλλά ευρωπαϊκά κοινά, μόνο εκει και στην Αγγλία ευχαριστήθηκα λαιβ απο άποψη συμμετοχής κοινού. Το Whiplash είναι τραγούδι που δεν ενδείκνυται για sing along απλά. Μόνο πιτ και ξύλο.

2 Likes

Ωραιος…εγω τους ειδα Hellfest,δεν το χουν με το τραγουδι οι Γαλλοι με τπτ.

1 Like

Όπως εμείς με τα παλαμάκια;

1 Like
16 Likes

39 χρόνια :metal:

8 Likes

Για 2 μέρες θα είχα την ίδια μέρα γενέθλια με το θρας

4 Likes

O James τελειώνοντας το κομμάτι είπε ποσο απολαμβάνει να το παίζει λαιβ. Για οποίο λόγο μετά από 1-2 συναυλίες το έβγαλαν από το σετ. Ελπιζω να το επαναφέρουν σε ένα ωραίο rotation με Clover και Outlaw.

3 Likes

Και τον Δεκεμβριο στο Chase Center ειχε πει οτι για αυτον αυτο το τραγουδι ειναι παντα καθαρτικη εμπειρια και σαν ψυχοθεραπεια. Μεταξυ μας, πιο πολυ νοημα βγαζει σε μενα να ειναι staple το Bleeding Me στα σετλιστ τους, παρα το Nothing Else Matters, το Sandman ή ακομα και το Master Of Puppets πλεον. Αλλα παιζουν και για τον κοσμο, οχι μονο για αυτους :stuck_out_tongue:

2 Likes

Μαλάκα Λαρς βάλε το Dyers Eve στο σετλιστ επιτέλους

1 Like

Εσυ πηγες Δανια, πηγες Πορτογαλια… πες την αληθεια, σε ποσες απο τις 10 Ευρωπαικες εμφανισεις τους πηγες? :stuck_out_tongue:

Βλεποντας τωρα το Bleeding Me μιας και εκανε πρεμιερα το βιντεακι, το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι οριακα εγκληματικο να μην παιζουν 7-8 τραγουδια απο τα LOADS πλεον σε καθε συναυλια. Τα αποδιδουν ξεκαθαρα πολυ καλυτερα απο οτι τα πιο παλια, και οσο μεγαλωνουν, τοσο πιο εμφανες θα ειναι κατι τετοιο.

James απιστευτα συγκινητικος, τα δινει ΟΛΑ σε αυτο το τραγουδι. Δεν αφησε ουτε ενα γραμμαριο ψυχης χαμενο. Εκει που φωναξε ΧΟΥΙΙΙΙ πριν την ριφφαρα σηκωθηκε καθε τριχα καγκελο.

7 Likes

«Μόνο» αυτές ρε. Την Πορτογαλία τη συνδύασα με διακοπές με τη γυναίκα.

Κι από τις αντιδράσεις του λαιβ έβγαζε πολύ συναίσθημα. Πολλές φορές έχει δηλώσει το το Bleeding Me είναι από τα αγαπημένα του κομμάτια.

Εντωμεταξύ στο intro του Bleeding Me τσιμπιόμουν. Όπως και στο Damage. Απίστευτο σετλιστ στην Κοπεγχαγη

3 Likes

Δεν την απέφυγε την μαλακία προς το τέλος ο Λαρς στο Bleeding Me

Τι ειναι πιο σπανιο ομως? Να αποφυγει μαλακια ο Λαρς ή να αποφυγεις εσυ να πεις μαλακια για τον Λαρς?

1 Like

Νταξει μαλακία έκανε δεν είπε και γκρικ καντ

2 Likes

Φάνηκε στο βίντεο γιατί δεν το ξαναβαλε στο σετλιστ

Πέρα από το ότι ήταν από τα 2-3 χαιλαιτ της βραδιάς, το είχαν στο σετ και στο Pinkpop, όποτε το ξανά έπαιξαν.

3 Likes

Α εσυ το πιστευεις αληθεια δηλαδη οτι ο Λαρς εκανε μαλακια στο Bleeding Me… Εγω νομιζα οτι το λες για πλακα :joy: :joy: :joy:

1 Like