Μetallica

Δεν ξέρω το βρίσκω σαν κακη συρραφή. Δηλαδή μου δίνει την εντύπωση ότι είχαν ένα καλό τζαμαρίσμα και το έχωσαν να μην πάει χαμένο.

Αν επρεπε να πω κατι τετοιο για καποιο ριφφ στο τραγουδι, θα ηταν για το βασικο ριφφ :stuck_out_tongue:

Σε αλλα νεα, διχως καμια εκπληξη φυσικα, καλυτερο απο το οριτζιναλ (!)

Δεν ήξερα αυτή τη δήλωση οπότε δεν έπεσα και μακριά :joy::stuck_out_tongue:

1 Like

Κλάμα :joy::joy::joy::joy:

13 Likes

Μην κοροϊδεύεις μεταλλαδες εδώ μέσα, απαγορεύεται.
Θα καλέσω τους μπάτσους.

1 Like

Όπου νάναι φτάνει τα πεντακόσια εκατόν εξήντα πέντε εκατομμύρια δηλαδή :exclamation:

5 Likes

αντιγραφή του it’s electric, με αδιάφορο ρεφρεν και φωνητικά. θα μπορούσαν και πολυ χειρότερα. επίσης ντράμς πολυ μπροστά.

αμβουργο ερxομαcτε

6 Likes

Το It’s Electric ήταν ακριβώς ΑΥΤΟ που ενιωσα από το τραγούδι! Ας πω την παπαριά μου, πολυ basic κομματι, καλο σολο, αλλα γενικως απο το βιντεο ως το ριφακι μού φανηκε σαν η φαση να ηταν “παμε να το βγαλουμε”. Βρωμουσε ΝWOBHM απο παντου, κατι το οποιο μου αρεσε γενικως. Περιμενω να ακουσω τον δισκο βεβαια.

Πηρε τικετ; Εχεις προχειρες τιμες;

1 Like

Και εγώ για Αμβούργο θα κοιτάξω αλλά το φοβάμαι το 300άρι…

Εδώ και 40 χρόνια

5 Likes

2 Likes

Οκ περιμενω στο Fifth member εγώ που ανοιγει σε λίγο. Λογικές τιμές (νομίζω)

1 Like

Και εγώ τα περίμενα χειρότερα.τα αεροπορικά είναι φαρμακι πια.90€ πάνω απ’ ότι κλείσαμε εμείς

238/640vip η “αρένα”. μάλιστα. αν δεν ειναι σκαλποσαιτ και είναι οι κανονικές … ελπίζω να δίνουν κομπλιμενταρυ κουδούνα “φορ χουμ δε μπελ τολζ-γιαααα”. με φτάνουν οι φορές που έχω δει. 1/3 βασικού σχεδόν ΔΕΝ αξίζει, όταν με 200 βλέπεις 3μερα φεστιβάλ με 5-6 μεγάλα ονόματα. γνώμη μου πάντα.

μην κλείσετε από Viagogo και τρέχετε μετά

μιλώ εκ πείρας

viagogo ήταν. explains some things. δλδ οκ αν εχουν τελειώσει, και 2 φορές είχα πάρει κάτι με καπελο μικρό. Αλλά κατι 400 % πάνω, hard pass.

196 αρενα Αμστερνταμ.
Καλα ειναι νομιζω

κι αυτά πολλά ακούγονται

Εμπιστευτείτε τις σελίδες που linkαρουν τα ίδια τα συγκροτήματα στα official pages. Μην κάνετε random google searches για εισιτήρια, γιατί πληρώνετε μεγάλες προμήθειες και παίρνετε και μεταπουλημένα καμιά φορά εισιτήρια (άρα αβέβαιη αγορά)

Άμστερνταμ από 100 ευρώ στα πάνω διαζώματα, 250 οι κεντρικές στο κάτω διάζωμα, 195 το GA. Τιμές για διήμερο πάντα