Σας εχασα λιγο. Το σκρινσοτ του Maiden ήταν απο Ticketmaster, το ειχα δει το πρωι αλλα δεν εχω κωδικο για ξεκλειδωμα. Φοβαμαι οτι θα γινει χαμος απο touts+bots οταν ανοιξει το general sale, αλλα δεν θα πεθανω κιολας αν δεν βρω εισιτηρια.
Viagogo δεν περναω ουτε απεξω. Τα 196 ευρω για εισιτηριο αρενα δυο ημερων ειναι απολυτως λογικο για Ταλικα, τουλαχιστον στα δικα μου ματια. Αεροπορικα ειδα χθες και ηταν 170 ευρω το ατομο. Ακριβα, αλλα ανεκτα. Σημερα με 280 ουτε απεξω. Αν κλεισω με τα δωρεαν μιλια που εχω, εχει καλως. Ειδαλλως, παρεα με τον Primal Rager στο hard pass.
Γενικως, δεν σκοπευω να δωσω νεφρο, θα ηθελα απλως να συνδυασω μινι διακοπες+διασκεδαση για μια μπαντα που εχω να δω 30 χρονια και ισως δεν ξαναδω ποτε. Αλλα ως εκει. Δεν εχω κοφτηριο, οποτε με τα ιδια λεφτα θα κανω διακοπαρες τουλαχιστον μια εβδομαδα στην Ελλαδα ή 4-5 μερες σε αλλη πολη της Ευρωπης.
Οταν επιλεγεις διημερο, επιλεγεις ιδια θεση; Θα ηθελα να τους δω απο διαφορετικα σημεια θεασης, μια αρενα και μια κερκιδα. Θυμασαι αν παιζει αυτη η επιλογη;
Όχι, έχεις τις ίδιες θέσεις. Για την ώρα η προπώληση είναι μόνο για το fan club (μπορείς να εγγράφεις δωρεάν και να παρεις τον κωδικό για το presale πάντως - δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή)
Παιδες επειδη τα εισητηρια ειναι mobile only δηλαδη ουτε prints ουτε screen shots για να παρεις δευτερο χερι θα πρεπει ο αλλος να σου δωσει και τους κωδικους του απο ticketmaster γιατι μονο εκει (app ή site)βγαινει το moving ticket που σου επιτρέψει εισοδο
Εγω πηρα με fifth member
Ξεκιναει σε κανα διωρο το presale για 5th members… και εχω τεραστιο διλημμα.
Αν ερθει η αδερφη μου και ο αντρας της απο Ελλαδα στη Νεα Υορκη του χρονου το καλοκαιρι, μπορουμε να παμε μονο στο Μοντρεαλ στον Καναδα για να τους δουμε, το οποιο ειναι 6 ωρες με το αυτοκινητο και μπορει να συνδυαστει με υπεροχη εκδρομη περνωντας απο Μασαχουσετη και Βερμοντ.
Αν ΔΕΝ μπορεσουν να ερθουν, προφανως προτιμω να παω να τους δω στο New Jersey που ειναι πολυ πιο κοντα και πεφτει και πανω στα γενεθλια μου. Και δεν ξερω ουτε ποσα εισιτηρια να παρω, ουτε για ποια τοποθεσια
Ναι τι να κανω θα το καταπιω αυτο το φαρμακι και θα αγορασω ηλεκτρονικα εισιτηρια, τα οποια δε θα μπορω να τα βαλω σε καποιο βωμο μαζι με τα αποκομματα απο τις συναυλιες που εχω παει, σαν σωστο 12χρονο.
Πέραν της Αυστραλιάς που είναι 2ο σπίτι τα ταξίδια μου στο εξωτερικό ήταν όλα δυτική Ευρώπη οπότε για να σπάσει το σερί μου αρέσει η Πολωνία. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως δεν γίνεται να προβλέψω αν θα μπορώ όντως να πάω γιατί είναι σε 2,5 χρόνια από τώρα
Είναι λίγο υπερτιμημένα τα Χριστούγεννιατικα ταξίδια πράγματι. Γίνεται και της πουταναρας από τουρίστες. Καλύτερα άλλη περίοδο, τα Χριστούγεννα είναι για σπίτι στην πόλη ή το χωριό, φύση, άντε το πολύ καμιά lux ταβέρνα