Μetallica

αα. για 2μερο καλύτερα είναι η τιμή. λογική, αν και περίεργο μόδο αυτό. δλδ αν ο άλλος δουλεύει η κάτι, τον υποχρεώνεις να πάρει 2μέρο ? λέμε τώρα. προφανώς πολύ χαμηλά στη λίστα μου να ξαναδω μετάλλικα, ειδικά για να βγω έξω για να τους δω.

1. Σχεδον ολα τα διημερα ειναι Παρασκευη - Κυριακη
  2. Τον Ιανουαριο θα βγουν και εισιτηρια για καθε μερα ξεχωριστα.
  3. Αν δε θελεις, δεν πας.

Τα διπλα εισιτηρια ειναι πιο φτηνα απο οτι αν παρεις 2 μερες ξεχωριστα, το οποιο ειναι πολυ τιμιο βασικα.

3 Likes

Να τελειώσει το GA χλωμο από τώρα σε τόσο τεράστια στάδια. Δε μπορώ να δω γιατί η δικη μου προπώληση τελείωσε αλλά το αποκλείω να μη βρεις.

Απλά κάνε untick τα platinum που είναι της ticketmaster γιατί είναι αυτά που έχουν dynamic pricing και ξεφεύγει όταν μπαίνουν πολλοί ταυτόχρονα.

1 Like

ΕΠΡΕΠΕ.

2 Likes

Καλημερες. Μηπως μπορει καποιος να μου πει ποτε ανοιγει η προπωληση των εισιτηριων στο κωλοΠαρισι; Εχω κωδικο fifth member, αλλα μονο σε ενα σημειο μπορω να σκεφτω οτι μπορει να τον βαλω (ναι, εκει ακριβως)

Επελεξα τελικα Παρισι διοτι μπορω να πεταξω τσαμπε με μιλια, να βρω ενα descent ξενοδοχειο σε τιμη Αμβουργου, σε μια λιγο ακριβοτερη πολη απο το Αμβουργο. Για Αμστερνταμ δεν συζητω, νεφρακι θελει για να τους δω εκει :smiley:

:stuck_out_tongue_closed_eyes:

Edit: Σε ζηλεύω

1 Like

Πηγαινα Ticketmaster με τα γελοια λινκ που εχουν οι Ταλικα στο σαιτ τους. Εφτασα στο Livenation σιτε μολις 1’ πριν το μνμ σου. Ευχαριστω για τη βοηθεια και την επιβεβαιωση.

Ζηλευεις το Παρισι ή την αδυναμια μου να πλοηγηθω σε ενα απλο σαιτ; :rofl:

1 Like

Το Παρίσι και την ταξιδάρα.

Πάντως και μέσω Τικετμαστερ βλέπω υπάρχει πεδίο για καταχώριση κωδικού (δεν έχω ιδέα από που πρέπει να πάρεις, έτσι ενδεικτικά μπήκα να το κοιτάξω γιατί μου κανε εντύπωση που δεν το βρισκες):

https://partenaires.ticketmaster.fr/en/pack/idpack/2805/codtypadh/FCM/numadh/01/codeconf/FTMS01/idtier/78768

1 Like

Δεν ειμαι τοσο αναλφαβητος ηλεκτρονικα, γι’ αυτο εκνευριστηκα κιολας.

Το βρηκα στο ΤΜ, ειχα παρει κωδικο απο χθες ως fifth member (my ass), αλλα οπως ειπα “δεν ξερω που να τον βαλω” (εκτος απο ενα συγκεκριμενο σημειο. Επειτα ειδα οτι παιζει Livenation (ιδιοι μλκς ειναι αυτοι, αλλα εκει τουλαχιστον σε μια ωρα θα ειναι διαθεσιμα τα εισιτηρια).

Τωρα σκεφτομαι αν θα παρω αρενα ή κερκιδα. Ψαχνω παλιες φωτογραφιες απο το Stade de France μηπως καταλαβω πού καθομουν. Εβλεπα καλα αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες για διαζωμα/θεση.

Ισως καποια στιγμη αρχισω να δουλευω κιολας :smiley:

1 Like
1 Like

Stade de France, ευχαριστω πολυ. Η χαρα των touts θα ειναι κι αυτο.

Ειμαι καλυτερα παντως απο τα εισιτηρια του NFL στο Μοναχο, οταν ημουν στη θεση 700.000+.

1 Like

Κι εγώ που τα βλέπω λίγο καλύτερα σήμερα, για Παρίσι με κόβω αν αποφασιστεί να πάμε. Έχω ένα φίλο που μένει Νίκαια, θα δω αν ψήνονται να πάμε εκεί για βόλτα και μετά roadtrip ως το Παρίσι. Θα σε ενημερώσω αν είναι :sunglasses:

2 Likes

Εδω εχω λαιβ επιλογη για Αμβουργο. Λεει 238 ευρω για general admission. Και δεν υπαρχει ουτε τικετ για αρενα. Τι χανω; :smiley:

Οι τιμες για Παρισι.

@jonkyr αραξε, αυριο βγαινουν τα general sale.

1 Like

Αραξα υποχρεωτικα διοτι εγραψα:

και μαντεψε τι εγινε :roll_eyes:

Αεροπορικά για Παρίσι σε τι τιμές βρίσκετε; Και διαμονή;; Για ξεβλαχεψτε με

Γιατί εγώ υπολογίζω να χρειαστώ over 700€ όλα μαζί από 17 έως 20 Μαϊου

Δλδ απλά hard pass

Καλα τα υπολογιζεις.

Ψιλοακριβα αν δεν τρεχει καποια προσφορα. Χθες βρηκα με 250 ευρω το ατομο, αν θυμαμαι καλα. Αν παω, θα ειναι με τα μιλια μου.

Δυσκολο, ακριβη γενικως. Βρηκα με 350 ευρω τρεις νυχτες σε ξενοδοχειο μισο-ερειπιο, αλλα τουλαχιστον σχετικα κοντα στο κεντρο. Υπο κανονικες συνθηκες υπολογιζεις κανενα 450 για descent ξενοδοχειο. Ή περισσοτερα αν θελεις λιγα λουσα παραπανω και κεντρο πολης.

Βαλε και διπλο εισιτηριο συναυλιας, αλλα 230 ευρω, να το 700αρι σου (250 αερ+400 (δια 2) ξεν+230 εισ).

1 Like

Πρέπει να εληξε η προπώληση για το fan club χθες το βράδυ! (Για να δώσουν την ευκαιρία και στην πλεμπα)

1 Like

Δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Κοίταξα για Καναδά χθες βράδυ και μου έβγαζε μόνο κάτι $700 και πάνω. Ενώ στο New Jersey μου έλεγε ότι δεν υπάρχει presale.

Σόρρυ αλλά είναι εντελώς για το πέος οι Metallica που συνεργάζονται με το Ticketmaster ε. Ότι χειρότερο. Θα κοιτάξω Παρασκευή που ανοίγει για το general audience μπας και είναι καλύτερα τα πράγματα.

1 Like