Τι κρίμα που δεν είμαι εκατομμυριούχος για να μπορώ να ξαναδώ Metallica χωρίς να σκέφτομαι πώς θα πληρώσω τους λογαριασμούς του μήνα…
Δεν θα μπορουσα να το διατυπωσω καλυτερα. Οταν ειδα Livenation/Ticketmaster χαλαστηκα. Αλλα οκ, αυτο εχουμε. Μλκ Λαρς.
Γελασα. Ειμαι σε ιδια φαση, παροτι ειμαι εκατομμυριουχος. Παω να δουλεψω τωρα
Συν έξοδα διαβίωσης
Μεταλλικα και ξερό ψωμί. Κυριολεκτικά
Για Πολ ΝτιΑνο με 22€ είμαι μόνο
Η ticketmaster είναι δυστυχώς μονοπώλιο στη χώρα του καπιταλισμού (διάβαζα ότι στο Φοινιξ έχουν το seatgeek βέβαια και οι τιμές ήταν νορμαλ). Και επίσης δεν είναι και πολύ regulated στις ΗΠΑ (ενδεχομένως να αλλάξει αυτό μετά το χάος με την Taylor Swift) με αποτέλεσμα τα fees εκει να είναι 2 και 3 φορές επάνω από την Ευρώπη (και τον Καναδά, έγραψαν κάποιοι ότι με τα γαμησιατικα μέσα τα εισιτήρια για τον Καναδά ήταν φθηνότερα από το NJ).
That said, ίσως ενδιάμεσα από τις προπωλήσεις και τη γενική πώληση να βλέπεις μόνο αυτά που δεσμεύει η ticketmaster σαν Platinum (aka official scalping). Νομίζω πως τα εισιτήρια τα έβγαλαν σε μπλοκ. Ενα κομμάτι μονο δέσμευσαν για το fan club όποτε αν τελείωσαν τα συγκεκριμένα GA δε σημαίνει πως τελείωσαν γενικά.
Και στην τελική μιλάμε για στάδια, θα έχει πολλά διαθεσιμα για καιρό και ακόμα περισσότερα κοντά στις ημερομηνίες γιατί σιγά μην ξέρουμε τι γα μας τύχει σε 5-7-18 μήνες.
Έκλεισες τελικά; Μου επιτρέπει να φτάσω μέχρι εκει που ζητάει στοιχεία πληρωμής (προφανώς δε δοκίμασα να πληρώσω!)
Μπήκα κανονικά από το σάιτ των Metallica πατώντας το λινκ για presale
223 παντως για διπλο εισιτηριο ειναι πολυ καλα αν αναλογιστουμε πληθωρισμο και το ποσο αισχροκερδης επιχειρηση εχει γινει η επιχειρηση των Metallica εδω και μια δεκαετια.
Κι εγω κατι τετοιο υποπτευομαι, γιατι αποκλειεται να δωσω (ή και οποιοσδηποτε αλλος) 700 δολλαρια για GA ξερω γω, καπου λιγακι ελεος. Δεν μπορουσα να βγαλω ακρη χθες βραδυ που το εψαχνα, παντως η κατασταση ειναι αισχρη οτι και να λεμε. Στο New Jersey παντως μου εβγαζε νορμαλ τιμες, απλα δεν μπορουσα να πατησω πουθενα για να κλεισω κατι.
Αυτό είναι σίγουρα. Τα μόνα διαθεσιμα αυτή τη στιγμή είναι τα platinum (διάβασε description) το ακριβό πακέτο που έχει early access και η προπώληση της citi.
Ναι απλα αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι γιατι να αγορασει καποιος ενα τετοιο εισιτηριο οταν μπορει αργοτερα να αγορασει εισιτηριο στον ιδιο ακριβως χωρο (GA) πολυ φτηνοτερα? Ποιον ακριβως εξυπηρετει δηλαδη η μαλακια της CitiBank ή το Platinum Tickets?
Η Citi έχει κανονικές τιμές νομίζω. Αν έχεις δηλαδή πιστωτική ή χρεωστική Citi βάζεις τα πρώτα 6 ψηφία και αγοράζεις κανονικά.
Τα αλλά είναι το στάνταρ που κρατάει η ticketmaster και εκει που είσαι πάνω στον πανικό να κλείσεις θέση δεν προσεχείς ότι είναι “dynamic pricing” και σου βγαίνει ο κούκος αηδόνι. Στην Ευρώπη θα απαγορευτεί να έχει «prominent» καταχώρηση σε αυτού του τύπου την αισχροκέρδεια.
Για να είμαι ασφαλής πάντα κάνω untick αυτή την επιλογή. Στο S&M έκλεισα τη διπλανή θέση από platinum. Η μόνη διαφορα ήταν ένα μικρός αστερίσκος. Η μια έκανε 700 η δίπλα στοίχιζε 100 (η νορμαλ τιμη δηλαδή)
Γιατι δεν το ξερει ρε. Πουτσοπλατινουμ δεν εχω κλεισει ποτε και δεν προκειται να κλεισω. Να πανε να γαμηθουνε οι νομιμοι σκαλπερς, τεραστια ΑΛΗΤΕΙΑ. Τα αφηνεις να τους μεινουνε στον πατο και λιγες μερες πριν το λαιβ, τα βαζουν στις κανομικες τιμες παλι.
Οχι, εμπλεξα με τη δουλεια κι ακομη ειμαι γραφειο (τωρα κλεινω υπολογιστη). Παω σπιτι να δω τι θα κανω και να τελειωνω με αυτο.
Δεν εισαι ανθρωπος?
- Με το δεξί χέρι σκουπίζεσαι;
- Ναι.
- Εγώ με χαρτί.
Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες. Απόλυσέ τους όλους να ησυχάσεις αν είναι να είσαι εκατομμυριούχος και παρόλ’ αυτά να δουλεύεις τόσες ώρες! Θα σου μείνουν και περισσότερα χρήματα να πας να τους δεις και σε άλλη χώρα.
Μιλατε ρε μαλακες για εισιτηρια κ δεν καταλαβαινω χριστο.
Σας ζηλεύω, με την καλή έννοια, γιατί αρκετοί έχετε και ελεύθερο χρόνο και χρήμα στην άκρη για τέτοια ακριβά συναυλιακά ταξιδάκια στο εξωτερικό.
Έχει μπει στα trends το Lux Æterna και μάλιστα πολύ ψηλά στο νούμερο 11. Αυτό δείχνει και πόσο διψάει ο κόσμος για μια καινούρια κυκλοφορία Metallica ακόμα κι αν το τραγούδι είναι απλά ok.
Ακόμα πιο ψηλά στις τάσεις από τους Metallica βρίσκουμε Μέλισσες, Οικονομόπουλο, Snik, Trannos, Rack, Φουρέιρα και στο νο1 την Αναστασία (δεν την ξέρω αυτή, ψιλομαλακία το τραγούδι όμως που το άκουσα).
Καλώς ή κακώς, το όνομα Metallica ξυπνάει το metal από τον λήθαργο παγκοσμίως. Η ποιότητα λίγο έχει σημασία δυστυχώς, πάνω από όλα μετράει το brand name. Αυτό δεν είναι σπόντα για τους Metallica, αλλά για τους ακροατές. Οι Metallica δε χρειάζονται καμία απολύτως απόδειξη της αξίας τους. Το ερώτημα είναι σε δέκα χρόνια από τώρα που οι Metallica θα βγουν στη σύνταξη, ποιος θα είναι ικανός να προκαλέσει σεισμό με μια νέα του κυκλοφορία…
κανένας
General Admission είναι αρένα έτσι? Πίσω απ’το snake pit