Νομιζω ναι, αλλα αν μιλας για Παρισι, ψαχνεις το “Pelouse”.
Πισω απο το snake pit βρισκονται ολοι, ακομη και η μπαντα
Εγω παλι ψαχνω εισιτηρια κερκιδας που να μου αρεσουν και η ΤΜ ως γνωστον $%#^!@.
Πισω απο το snake pit βρισκονται ολοι, ακομη και η μπαντα
Εγω παλι ψαχνω εισιτηρια κερκιδας που να μου αρεσουν και η ΤΜ ως γνωστον $%#^!@.
Εμένα που το πρόβλημα είναι η γυναίκα μου? Οταν της είπα για δύο συναυλίες, μου είπε θα πάμε έξω και δύο μέρες θα είμαστε σε συναυλία? Καλύτερα να πάμε αλλού
Τώρα με τον Πιερακκάκη παίρνεις διαζύγιο σε 3’ απ’ το gov
Δεν έχει σημασία η γυναίκα σου στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά ο μπαμπάς μας
Σωγαμπρος;
δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως είμαι περήφανο ορφανό του σάφερ
Πες της να πάτε ξεχωριστά, την πρώτη μέρα αυτή και την δεύτερη μέρα εσύ, θα είναι πολύ ευρωπαϊκό και μοντέρνο
Ο παππούς σου, τότε .
Σήμερα που έχουν περάσει και λίγες μέρες, να πω ότι το κομμάτι γαμάει
Σημερα που εχουν περασει και λιγες μερες, να πω οτι εχω να το ακουσω απο την Τριτη, δε με τραβαει καν Προτιμω κυριολεκτικα και τα 12 τραγουδια του HTSD.
πηρα εισιτηρια για Παρισι (που μενω)
δυο ερωτησεις για το κοινο
τιπ για Παρισι - βρειτε ξενοδοχειο εκτος κεντρου, αλλα οσο πιο κοντα στη γραμμη που παει stade de France, για να μην ταλαιπωρηθειτε. πανακριβα τα ξενοδοχεια
Βρήκα εγώ (δεν έκλεισα τίποτα). Δεν υπήρχε περίπτωση να το πληρώσω, εννοείται. Αν σου τύχει από διαγωνισμό, σου έτυχε. Εμένα ευτυχώς την τελευταία φορά μου έτυχε και ήταν απίθανη εμπειρία, αλλά δε θα την πλήρωνα τα λεφτά που ζητάνε.
Snake pit είναι λίγα εισιτήρια, θέλει πολύ τύχη.
Η ηλεκτρονική ουρα ανοίγει με το που αρχίζει το presale. Δηλαδή 9 local time. 15 λεπτά πριν σε βάζει σε waiting room αλλά απ όσο ξέρω η σειρά που θα είσαι στο queue είναι εντελώς τυχαία είτε μπεις από τις 8.45 είτε στις 8.59.59”.
H livenation έχει αγοράσει την ticketmaster εδώ και κάποια χρόνια εξ ου και το μονοπώλιο, τα γαμησιατικα που χρεώνουν και οι φωνές σε Ευρώπη και ΗΠΑ να σπάσει αυτό το μονοπώλιο. Η μόνη λογική είναι ότι έχουν δικό τους και καλά presale λίγο πριν το general sale, τπτ άλλο!
Επίσης tip για Άμστερνταμ, οι ημερομηνίες που παίζουν είναι η μεγαλύτερη αργία στη χώρα (kings day) όποτε ισχύει το ίδιο με τα ξενοδοχεία. Εκτός κέντρου και σε γραμμή κοντά στο γήπεδο.
Από το πρωί προσπαθώ να βρω descent εισιτηρια στην 2η κατηγορια του Σταντ Ντε Φρανς. Μλκς, με κοροϊδευουν στο γραφειο επειδη πρεπει να εχω χαλασει το ποντικι απο τα κλικ που εχω κανει σημερα. Γελοιο distribution εισιτηριων, ολα στο πεταλο και με ελαχιστες αλλαγες στις θυρες. Δεν πηρα τπτ, θα κανω τσεκ καθε μερα, αλλα αν συνεχιστει αυτο το βιολι, οι Ταλικα δεν θα εχουν την χαρα και την τιμη να ειμαι στο γηπεδο. Bad luck, ας προσεχαν.
Καπως ετσι ειναι η φαση και για μενα.
Ειχα δουλειες σημερα και μπηκα να ψαξω εισιτηρια σε GA και για New Jersey και για Montreal γυρω στις 2 το μεσημερακι, θεωρωντας οτι λογικα θα υπαρχουν. Τα μονα που υπηρχαν ηταν αυτα στην κατηγορια platinum, δηλαδη αυτα που βασιζονται σε προσφορα/ζητηση μονο, και οπως ηταν αναμενομενο κοστιζουν $700 και πανω.
Αυτα που ειναι διαθεσιμα σε κανονικη τιμη, ειναι στις κερκιδες στου διαολου τη μανα και εχουν:
Δεν αγορασα τιποτα αν και το ψηνω για New Jersey λογω τιμης που ειναι σε πιο ανεκτα επιπεδα. Προς το παρον θα περιμενω να δω τι θα γινει με το GA κι αν θα ανοιξουν κι αλλα εισιτηρια στο μελλον κι οσο πλησιαζουμε πιο κοντα στους μηνες κοντα στην συναυλια. Μη σου πω κιολας οτι ενα κομματι μου θελει να δει τον Απριλιο αν αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για να δω το 75% του καινουριου αλμπουμ ζωντανα, με την πιθανοτητα το αλμπουμ να ειναι μαπα.
Τελευταιο μου σχολιο για το θεμα Metallica και τιμες εισιτηριων, το οποιο μπορει να μην αρεσει σε δικηγορους της μπαντας, αλλα ειναι η πικρη αληθεια οπως και να το κανουμε. Οι Metallica σε αυτο το θεμα ειναι απλα για το μπουτσο, χωρις υπεκφυγες και δικαιολογιες. Εκμεταλλευονται την καψα που εχει ο κοσμος να τους δει βγαζοντας υπεραξια στο προιον τους, ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσοι ανενημερωτοι, ηλιθιοι, ή απλα πλουσιοι που δεν τους νοιαζουν αυτα τα εξοδα θα πανε να τους δουν εχοντας πληρωσει Platinum τιμες των $700 (και βαλε). Το ξερω οτι θα γραφτουν ενα σωρο δικαιολογιες για την μπαντα στην συνεχεια (και σιγουρα μερικες αποφασεις τους τις δικαιολογω κι εγω), αλλα για μενα ειναι αδιανοητο το ποσο φραγκοφονιαδες καπιταλιστες εχουν γινει εδω και μια δεκαετια, αφου πραγματικα οσον αφορα τις περιοδειες η μονη τους μεριμνα ειναι το καθαρο κερδος και τιποτα αλλο.
Λεω μια δεκαετια, γιατι το ORION festival στο οποιο μαλιστα πηγα το 2012 ηταν απο τα πιο τιμια πραγματα που εχουν κανει ποτε. Με τιμη $150 το εισιτηριο και για τις δυο μερες του φεστιβαλ, με κυριο μελημα τους το να μοιραστουν την μουσικη τους αλλα και τις προσωπικοτητες τους με τους φανς τους. Πλεον εχουν απλα ξεφυγει και εχουν γινει εμπορες. It is what it is. Καποιοι δεν εχουν προβλημα με αυτο. Εμενα με ξενιζει και με χαλαει, και αν τελικα δωσω τα λεφτα να τους δω, θα νιωθω σιγουρα τυψεις σε εναν βαθμο. Απλως μαλλον θα ειναι και η τελευταια φορα, αφου μεγαλωνουν και ηδη τα ψωμια τους φαινεται σιγα σιγα να τελειωνουν αν μετρησουμε τις συναυλιες που εχουν βαλει στο προγραμμα.
ΥΓ1. Για οποιον βαριεται το σεντονι… tl;dr : Γαμω τον Τζεημς και τον Λαρς (οι αλλοι δυο ειναι υπαλληλοι) και την εταιρια τους. Αν υπηρχε μια στιγμη στην ιστορια της μπαντας που η φραση “οι Metallica ξεπουληθηκαν” ηταν αληθεια, αυτη η στιγμη ειναι τωρα. Rant over.
ΥΓ2. Συμπαθητικο το Λουξ Λατερνα, αλλα για να βρω χειροτερο τραγουδι απο τους Metallica θα πρεπει να παω πισω στο 2003. Τα 13 τραγουδια του HTSD και τα 14 τραγουδια του (Death + Beyond) Magnetic τα βρισκω ολα απο λιγο εως πολυ καλυτερα.
Παιδιά εγώ πάντως Αμβούργο που μπήκα περαστικός να δω τι παίζει, μια χαρά είχε απ’ όλα. 638€ το snake pit
Σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα σε ειδικα σημεια εχω λιγο διαφορετικη αντιμετωπιση (οχι αποψη). Ο λογος που θελω να τους δω ειναι επειδη τελευταια φορα ηταν στη Ριζουπολη πριν ενα τρισεκατομμυριο χρονια και δεν ειμαι σιγουρος αν θα τους δω ποτε ξανα (αν οχι τωρα). Με αυτο το δεδομενο, ειμαι διατεθειμενος να υπερβαλλω και να δωσω ενα σεβαστο ποσο για να συνδυασω διακοπες με συναυλια. Δεν θα δωσω ομως νεφρο (και δεν αφορα μονο τους Μεταλλικα, αλλα το συνολικο κοστος της εκδρομης), ειδικα σε εποχες που τα πραγματα ειναι ομολογουμενως δυσκολα για ολους.
Το εισιτηριο των 180 ευρω για δυο συναυλιες (τοσο κανει στο Παρισι αυτο που ψαχνω) ειναι ανεκτα οκ, κρινοντας απο το ονομα και την εμπορικοτητα της μπαντας, το πακετο που προσφερει (δυο ενδιαφεροντα σαπορτ ανα μερα) και τις τιμες που εχουν αναλογου ή και μικροτερου βεληνεκους συγκροτηματα. Αυτο που δεν ειναι οκ ειναι να παλευω με την Τικετμαστερ για να βρω τα εισιτηρια που εγω θελω. Ειναι σαν να ζηταω λαχανικα σε εστιατοριο και να μου φερνει σωνει και ντε κουνουπιδι (το λατρευω, αλλα για την οικονομια της κουβεντας το φερνω ως παραδειγμα). Ρε φιλε, δωσε μου 2-3 επιλογες, δεν τρωω το κουνουπιδι. Οχι, αυτο θα φας. Ε, δεν θα φαω τπτ. Καπως ετσι το βλεπω.
Ξερω οτι θα ακουσω το νεο δισκο, αλλα δεν με ενοχλει. Ξερω οτι οι Μεταλλικα ειναι ελιτ καταστημα εδω και δεκαετιες, αλλα ειναι επιλογη μου να τους δω (ή να μην τους εβλεπα τα προηγουμενα 20+ χρονια). Ναι, εκμεταλλευονται την καψα του κοσμου, ομως πρεπει να πουλησουν κατι και πλεον το “κατι” δεν ειναι δισκοι οπως παλια. Αρα, merch + tix. Τα εχω αποδεχθει πια, οποτε δεν νιωθω θυμο για ολα τα παραπανω. Εγω ειμαι ο καταναλωτης, εκεινοι το προϊον και ειναι αποφαση μου αν θα “αγορασω”.
Αυτα μορ ορ λες. Αν παει καλα, θα ειμαι Παρισι. Αν δεν παει καλα, και παλι φιλοι. Ουτε εγω θα λειψω στον Λαρς, ουτε ο Λαρς σε εμενα (ειδικα για αυτο).
Μπηκα κι εγω το μεσημερι, ειδα φτηνοτερα εισιτηρια 120 ευρω στην κερκιδα. Νομιζα οτι δεν ειχε αρχισει ακομη η γενικη προπωληση, τοσο απιθανοαπιθανες τιμες ειχε. Δεν το εψαξα πολυ παντως.
Μπορει να εκφραζομαι “παθιασμενα”, αλλα ουτε η δικη μου αποψη εμπεριεχει θυμο. Ειναι μια αποψη που βασιζεται σε cold calculations και το συμπερασμα στο οποιο φτανω πολυ ηρεμα στο τελος ειναι οτι οι Metallica ειναι μια στυγνη επιχειρηση που σεβεται τον πελατη της στον ελαχιστο βαθμο. Και μπορει να ειμαι λιγο πιο ρομαντικος με αυτα, αλλα καλως ή κακως θεωρω οτι ο εμπορος εχει υποχρεωση να σεβεται τον πελατη του, ακομα κι αν αυτο μεταφραζεται σε λιγοτερο κερδος για τον εμπορα. Απλως οι Metallica ξερουν οτι δεν χρειαζεται να σεβονται τον πελατη, γιατι παντοτε θα υπαρχουν αλλοι πελατες που δεν νοιαζονται για τετοια πραγματα καθολου, ειτε γιατι διαθετουν απειρα λεφτα και δεν μπαινουν καν στην διαδικασια να σκεφτουν αν ειναι σωστο αυτο που συμβαινει, ειτε γιατι η καρδουλα τους τους καιει τοσο πολυ να δουν τους Metallica live, που το αποδεχονται και ενιοτε το ξεπλενουν κιολας.
Στην Ευρωπη δε σου βγαζει χαρτη με το γηπεδο και ολες τις κερκιδες για να επιλεξεις την κερκιδα που θελεις? Σε καθε αμερικανικη πολη παντοτε υπαρχει ο χαρτης και διαλεγεις τα λαχανακια βρυξελλων που θελεις και στο βρασιμο που τα θελεις.
Μα ακριβως το ιδιο εκφραζω κι εγω. Ειμαι 100% οκ με το να μην τους δω εν τελει, αν ειναι να πρεπει να πουλησω μισο νεφρο για να τους δω σαν μυρμηγκακια.
Καλα, λιγο-πολυ το ιδιο λεμε, το εγραψα αλλωστε και στο πρωτο μου μνμ πιο πανω. Σε επιμερους σημεια εχουμε λιγο διαφορετικη αντιμετωπιση, αλλα και παλι ισως εκανα λαθος.
Βγαζει ωραιοτατο χαρτη, αλλα το εχουν κανει πιο challenging. ΔΕΝ κανεις επιλογη θυρας. Επιλεγεις κατηγορια εισιτηριου και σου φερνει “τυχαια” ζευγη θεσεων σε τυχαιες σειρες και θυρες. Με δυο λογια, επιλεγει για εσενα. Κουνουπιδι θα φας, ειτε λιωμα απο το βρασιμο ειτε σκληρο.
Αυτο για το Παρισι. Στο Αμβουργο μπορεις να διαλεξεις εσυ τα παντα. Στη Γαλλια φαινεται οτι ειναι πιο μπροστα απο τις αλλες χωρες, δεν θελουν να κουραζεσαι. ΤΜ, ελπιζω να διαλυθεις μια μερα συντομα.
Στο Αμβουργο τι να διαλεξεις, μονο μπρατβουρστ εχουν