Μetallica

Όχι ρε, κάτι Γκέτεμποργκ κλπ είναι στα 75-80 (1700 κορόνες είναι 150-160 ευρώ). Άμστερνταμ πήρα με 196 μαζί με fees για το διήμερο.

image

Ορίστε οι τιμές. Στην ΕΕ η ticketmaster είναι υποχρεωμένη να δίνει την τελική τιμή συμπεριλαμβανομένων φόρων και γαμησιατικων (το γράφει άλλωστε στην τελευταία πρόταση).

Ίσως το μπερδεύεις με τις κεντρικές θύρες.

Δεν το μπερδευω με τιποτα :stuck_out_tongue:. Εμενα για Αμβουργο και Αμστερνταμ μου κοιταξα, μου τα εβγαζε καπου στα 220€. Για Παρισι στα 196€.

Τι να σου πω, είδα και την απόδειξη και έχω πληρώσει 196 ακριβώς για Άμστερνταμ. Ότι έγραφε και το screenshot παραπάνω.

Και εγω Αμστερνταμ 196

Ισως ηταν μονο το Αμβουργο τοτε. Σιγουρα τα δυο διημερα ειχαν καπου στα 440 παντως.

EDIT: Παρισι εχει 223 ας πουμε.

1 Like

αντε παρ΄τα να τελειώνουμε μωρε και άσε τα ποσταρίσματα.

4 Likes

Έχει πάρει ήδη και θέλει να φλεξαρει πόσο ακριβά τα αγόρασε ο καπιτάλας της κακιάς ώρας

Epic.
Πιο πολύ για Pearl Jam, αλλά ταιριάζει και εδώ λόγω της πρόσφατης κουβέντας…

3 Likes

Ασε ρε σαλτιμπαγκο εσυ που προμοταρεις και τον Λαρς!

1 Like

Πιστεύετε ότι θα υπάρχει κάποιο instrumental στο νέο δίσκο?
Αν ναι, ποιο?

Σοβαρα τωρα;;;

Σόρρυ ρε μεγάλε που δεν σε ρώτησα τι θα ποσταρω και τι θα ρωτήσω

Συγχωρεμένος, την αλλη φορα να ρωτας για να αποφευγουμε τετοιες γελοιοτητες.

Νταξει σιγά την γελοιοτητα μωρέ, απλά χαβαλεσ να γίνεται για να έχουμε κάτι να πούμε μέχρι να βγει ο δίσκος… Που να δεις τις προβλέψεις για τα τραγούδια που ετοιμάζω :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Το Inamorata παίζει να είναι instrumental πιστεύω. Αλλά μικρή πιθανότητα.

Aeterna, Inamorata… lux (cola :stuck_out_tongue: )
γέμισαν με φλώρικους τίτλους… πάει, ξεπουλήθηκαν :laughing:

Εγώ θα ποντάρω στο If Darkness Had a Son για instrumental, μιας και δεν μπορώ να διανοηθώ τι σόι στίχους θα μπορούσε να έχει τραγούδι με τόσο …εχεμ… ας το πουμε γλαφυρό τίτλο :joy:

1 Like

κάτι σε στυλ “εγω δεν ζω γονατιστός είμαι της γερακίνας γιος”

4 Likes

Ναι ειναι πολυ σοβαρο να μαντέψουμε αν εχει instrumental και ποιο ειναι.

Η αληθεια ειναι οτι η πολυ εντονη κουβεντα ωστε να διερευνησουμε αν το Greek Cunt ειχε ρατσιστικη διαθεση και η διερευνηση των αντιληψεων του Μπρους για να αποφανθουμε ανεβασε παρα πολυ τα στανταρ του φορουμ οσον αφορα το επιπεδο της θεματολογιας και του ποιοτικου διαλογου και μας ξενιζουν κατι τετοιες δημοσιευσεις.

1 Like

Δεν σε βάλαμε με το ζόρι