Ούτε νότα περιττή στο HTSD
Γενικα, με το δεδομενο οτι δεν ειμαι τοσο φαν της πιο “ροκαδικης” πλευρας του μου αρεσε αρκετα. Καλυτερο απο το Λουξ στα αυτια μου, οχι κατι συγκλονιστικο αλλα μια χαρα προσθηκη.
Με το μυνημα του Τζεημς δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα αλλα οκ…
Ίσως εμπίπτει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο στη λογική “κράζω Metallica”. Απαγορεύεται να μεγαλώσουν, πρέπει να πίνουν σαν 23άρηδες, να ζουν σαν 23άρηδες, να μιλάνε σαν 23άρηδες, να παίζουν σαν 23άρηδες κτλ.
Η αυτοκτονια και η συζητηση για αυτην ηταν και ειναι ταμπου, δεν βρισκω και εγω κατι κακο στο ποστ του παπαχετ, το αντιθετο κιολας.
Σαφώς και δεν είναι σε αυτή τη λογική που λες. Κατά τη γνώμη μου, το μήνυμα είναι περιττό, καθώς οι στίχοι είναι ξεκάθαροι. Για μένα, και το τονίζω αυτό, το να επεξηγείς αυτά που έχεις ήδη ξεκάθαρα δηλώσει είναι μια πρακτική που την ακολουθούν συνήθως seniors. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι το έπιασες το νόημα ρε παιδί μου.
Το -πολύ σοβαρό σε κάθε περίπτωση- θέμα είναι άσχετο με την παρατήρηση μου. Το ίδιο θα έγραφα αν έλεγε για τη σπουδαιότητα να τρως ωμά καρότα ξέρω γω
Γενικά πάντως, όταν αλληλεπιδράς με πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι οι άμεσοι φίλοι σου (που ξέρεις την λογική/αντιληψη τους), είναι ο καλύτερος τρόπος για να είσαι σίγουρος ότι κάποιος έχει καταλάβει αυτό που θες. Είτε μεγαλύτεροι, είτε μικρότεροι.
Ισχύει αυτό. Δε λαμβάνουμε υπόψη το εξής όμως: πρώτον, οι Metallica δεν είναι η μπάντα της γειτονιάς, είναι ένας τεράστιος οργανισμός ο οποίος πολλά χρόνια τώρα κάνει ανθρωπιστικές εκδηλώσεις κτλ (για ποιο λόγο δεν το σχολιάζουμε τώρα, είναι πολλοί οι λόγοι και είναι ΚΑΙ οικονομικοί-φορολογικοί). Δεύτερον, ο κόσμος (όχι εμείς που είμαστε 30 καυλωμένοι που κανουμε την τρίχα τριχιά, η πλειοψηφία του κόσμου) δεν ακούει μουσική άρα δε διαβάζει ούτε στίχους - άρα δεν ξέρει τι λέει ξεκάθαρα το τραγούδι. Τρίτον, επειδή ο κόσμος που απευθύνονται οι Metallica (δηλαδή πραγματικά όλοι) κυρίως ΒΛΕΠΟΥΝ μουσική και δεν την ακούν, ενδιαφέρονται να περάσουν ένα τέτοιο μήνυμα και γραπτώς γιατί είμαστε στην εποχή που ο καθένας μπορεί να γράψει την αποψάρα του και να γίνει statement, κυρίως όταν ζούμε στην εποχή του scroll down - τεράστιο ενοχλητικό κίτρινο φόντο, μαύρα γράμματα με κοινωνικό μήνυμα = θα το δουν σίγουρα = θα συμφωνήσουν = θα μας ψάξουν = θα έρθουν στο live = marketing = μπλα μπλα μπλα.
Οκ, δεκτο, αλλα τι εννοεις
Αστειευομαι, δεν εχω προλαβει να διαβασω στιχους, οποτε δεν καταλαβα πως το εννοεις ετσι, 2 ακροασεις στο ποδαρι στη δουλεια.
Χαχα τους άκουσα ρε μπρο (που λέει και η νεολαία) δεν τους διάβασα! Δεν τους λες και Summoning έτσι;;
Καλα πηγε αυτο
Αυτό είναι μεσήλικας θείος που κάθεται στο τραπέζι με τη νεολαία ρε πονηρέ, όχι παπουδι
Δεν διαφωνώ όπως το θετεις, μάλλον είναι προσωπικό μου το κόλλημα με τις επεξηγήσεις
Πανε για το ακατορθωτο οι Tallica,να βγαλουν χειροτερο αλμπουμ κι απ’το htsd…
St anger δεν μπαινει στην κουβεντα γιατι δεν λογιζεται σαν μουσικη…
Όταν βγάζουν δίσκο οι Metallica πάντως, ασχολούνται ακόμα κι αυτοί που έχουν να τους ακούσουν 34 χρόνια .
Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας στον κόσμο που θα ακούσει το hardwired ολόκληρο.
νταξ εσύ έχεις ανάγκη από κουβέντα και ανθρώπινη προσοχή, καλή η προσπάθεια πάντως
Το ακούω ολόκληρο πολύ συχνά, γαμάει.
Άψογος δίσκος από την αρχή ως το τέλος.
Εσύ δεν μετράς:grinning:
Ίσως να μετρήσω αν σου πω ότι ακούω και όλο το Risk χωρίς σκιπ, κυλάει πολύ όμορφα ολόκληρο
Το χω πει και θα το ξαναπώ.
Ομώνυμο, moth, halo, spit. Μετά το χάος.