Μetallica

αφού δε σου αρέσουν τα LOADS, δεν θα μπορούσε να σου αρέσει κάποιο άλλο

Το άκουσα δύο φορές το καινούριο τραγούδι, δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. 2/2 μέτρια μέχρι στιγμής.

Πρόβλεψη: 72 Seasons < Death Magnetic, Hardwired… to Self-Destruct

Εμενα μου αρέσουν τα loads αλλα το htsd εχω προσπαθησει να το ακουσω ολοκληρο πολλες φορες. Στην μεση τα παραταω - εμενα δεν μου ταιριαζει, δεν μου αρεσει και το θεωρω το χειροτερο metallica αλμπουμ (Το st anger δεν το λογιζω σαν αλμπουμ αλλα σαν κουραδι)

5 Likes

Αρκετά ασφαλής πρόβλεψη μάλλον . Η δική μου:

Οποιοδήποτε Maiden album < 72 Seasons < St. Anger < Magnetic < HTSD

1 Like

Εγω.

3 Likes

Το άκουσα μια φορά το πρωί πριν πάω στη δουλειά, το δεύτερο μισό του κομματιού μου άρεσε περισσότερο.

Όταν είσαι Metallica και έχεις βάλει τόσο ψηλά τον πήχη με τραγούδια που δεν ξαναγράφονται είσαι καταδικασμένος να δεχτείς σκληρή κρητική για τραγούδια όπως το σημερινό, οπου κάτι μπάντες πχ maiden, megadeth κλπ όχι μόνο θα σκότωναν να τα είχαν γράψει αλλά θα ήταν και τα καλύτερα τους.

Πως μπαινουν οι maiden στην κουβεντα- θα πρεπει να το κοιτάξετε εκει στο φαμιλι, εφιαλτες πρεπει να βλεπετε.

5 Likes

Έχει νευρακια το φαμιλυ η μου φαίνεται?

2 Likes

Μπήκαν και οι Megadeth, περίμενε λίγο (έρχεται) :arrow_up: :sweat_smile:

Περιοδο πρεπει να εχει το φαμιλι

1 Like

Τώρα αν σου πω ότι ήθελα να το γράψω κι εγώ αυτό. Για παράδειγμα ευχαριστιέμαι πιο πολύ το The Unnamed Feeling από το Screaming Suicide, γιατί θα πρέπει να απολογηθώ για αυτό;

1 Like

Νομιζω θα πρεπει να διαχειριστείτε λιγο την απογοητευση σαν οικογενεια. Συγκρίνετε τον ορισμο του σκατου με ενα αλμπουμ που δεν εχετε ακουσει.
Χρειαζεται ψυχραιμια απο το φαμιλυ.

2 Likes

Έχει ακούσει σκατό και σκατό απ’ την αγαπημένη σου μπάντα και έχεις εμπειρία ε? Γι’αυτό δίνεις συμβουλές?
Δεν χρειάζεται, γιατί προφανώς και δεν είναι σκατό κανένα απ’ τα δύο κομμάτια

Σε αφηνω να ξεθολωσεις πρωτα και να διαβασεις παραπανω που καπου γραφω οτι μου αρεσουν και τα δυο καινουργια τραγουδια.
Θα διαβάσουμε και γαμω τις μαλακιες απο εδω και περα απο το φαμιλυ το οποιο δεν αντεχει την απογοητευση.

Καλά , το αντίστοιχο speed of light είναι το screaming suicide , σιγά

Μια απλά οκ ροκια

1 Like

Εσύ δεν είσαι στο ευρύτερο φάμιλι? Μην κάνεις την πάπια τώρα!

1 Like

Αντε γαμησου μαλακα, δεν εβρισα κανεναν.

Μαζεψτε το μαλακα σας

Σουρεαλισμός.
Αντε, καντε edit τα ποστ σας και οι 2

3 Likes

Σκέψου να βγει όλος ο δίσκος

2 Likes