Μetallica

Και να βγει ο μαλακας δεν αλλαζει

Αυτό εδώ αρέσει σε όλους μας νομίζω, κομματάρα!

https://www.youtube.com/shorts/xAmxKWSdH3I

5 Likes

Αυτογνωσία ε

Αντε γαμησου ρε

Αχαχαχαχα θα πάθω αναρρόφηση ρε μλκ:rofl::rofl:

1 Like

The Fastest live perfomance of Fight Fire with Fire ever recorded

4 Likes

Πώς φαίνεται ότι βγαίνει νέος δίσκος των Metallica… :smile:
Ήδη πήρε φωτιά το νήμα!

Λοιπόν, τα δυο κομμάτια εμένα μου αρέσουν. Δεν περιμένω να ακούσω νέο MoP ή AJFA, μου αρκεί ότι ακόμα διασκεδάζω ακούγοντας ένα νέο κομμάτι του Papa Het και της παρέας του.
Να το πω όσο πιο απλά, έχω την αίσθηση ότι σε μια βολτούλα με το αμάξι ακούγοντας τα νέα τραγούδια με ανεβασμένη την ένταση θα είναι και γαμώ.
Και αυτό μου αρκεί.

6 Likes

Δευτεροτριτος ξάδερφος δεν λογιζομαι για φαμιλυ :wink::wink:

εγώ τον πρόεδρο και τους οπαδούς του τους έχω πάντα μέσα

3 Likes

Πωπω κουραση το θρεντ, δουλευουν υπερωριες και τα τρολλ 3ης κατηγοριας (ΧΑΧΑΧΑ ΛΕΦΤΑΛΛΙΚΑ, ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΦΑΜΙΛΥ), παει για μιουτ μαλλον.

Συνεχιστε την παιδικη χαρα,

3 Likes

Πού είσαι μεγάλε φρήκχουντ.

2 Likes

Ισχύει . Έχει ξεθωριάσει ο δισκος πολύ.

Τα καινούργια μετρια ώς αδιάφορα. Ελπίζω να μην είναι όλο έτσι

Ένας ξεκίνησε να λέει για μπουμεριές και παππουδοσύνες και του την πέσανε οι υπόλοιποι, υλικό υπάρχει πάντως

Πλάκα έχει που μεγάλοι άνθρωποι ξεκατινιάζονται για ένα τραγούδι. Πάω να φέρω ποπ κορν, συνεχίστε

5 Likes

Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντοτε ον τοπικ, για παράδειγμα στην κουβέντα πιο νωρίς μπήκαν κάτι αναφορές σε κουραδες παρόλο που δεν είναι το τοπικ της κοπρολαγνειας. Βέβαια οκ ο καθένας ότι γούστα και φετίχ έχει, δεν κρίνουμε, μερικοί έχετε ενθουσιασμό για αυτά τα πράγματα, δεν πειράζει

1 Like

Εδω να πεταχτω ο ακυρος και να πω οτι το κομματι ανεβηκε αρκετα με 2-3 ακροασεις ακόμα. Πολυ ωραια γεφυρα και το ρεφρεν μια χαρά. Το σολο μιεχ. Το βαζεις στο καπάκι με το lux aeterna και δουλεύει καλά.

4 Likes

Που σαι ρε τριφυλλαρα?

1 Like

Οι κουραδες ηρθαν μετα την αναφορα στους μεηντεν.

Εχεις δικιο, λαθος μου. Παει μονο του το χερι οταν γραφω st anger