Και να βγει ο μαλακας δεν αλλαζει
Αυτογνωσία ε
Αντε γαμησου ρε
Αχαχαχαχα θα πάθω αναρρόφηση ρε μλκ:rofl:
Πώς φαίνεται ότι βγαίνει νέος δίσκος των Metallica…
Ήδη πήρε φωτιά το νήμα!
Λοιπόν, τα δυο κομμάτια εμένα μου αρέσουν. Δεν περιμένω να ακούσω νέο MoP ή AJFA, μου αρκεί ότι ακόμα διασκεδάζω ακούγοντας ένα νέο κομμάτι του Papa Het και της παρέας του.
Να το πω όσο πιο απλά, έχω την αίσθηση ότι σε μια βολτούλα με το αμάξι ακούγοντας τα νέα τραγούδια με ανεβασμένη την ένταση θα είναι και γαμώ.
Και αυτό μου αρκεί.
Δευτεροτριτος ξάδερφος δεν λογιζομαι για φαμιλυ
εγώ τον πρόεδρο και τους οπαδούς του τους έχω πάντα μέσα
Πωπω κουραση το θρεντ, δουλευουν υπερωριες και τα τρολλ 3ης κατηγοριας (ΧΑΧΑΧΑ ΛΕΦΤΑΛΛΙΚΑ, ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΦΑΜΙΛΥ), παει για μιουτ μαλλον.
Συνεχιστε την παιδικη χαρα,
Πού είσαι μεγάλε φρήκχουντ.
Ισχύει . Έχει ξεθωριάσει ο δισκος πολύ.
Τα καινούργια μετρια ώς αδιάφορα. Ελπίζω να μην είναι όλο έτσι
Ένας ξεκίνησε να λέει για μπουμεριές και παππουδοσύνες και του την πέσανε οι υπόλοιποι, υλικό υπάρχει πάντως
Πλάκα έχει που μεγάλοι άνθρωποι ξεκατινιάζονται για ένα τραγούδι. Πάω να φέρω ποπ κορν, συνεχίστε
Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντοτε ον τοπικ, για παράδειγμα στην κουβέντα πιο νωρίς μπήκαν κάτι αναφορές σε κουραδες παρόλο που δεν είναι το τοπικ της κοπρολαγνειας. Βέβαια οκ ο καθένας ότι γούστα και φετίχ έχει, δεν κρίνουμε, μερικοί έχετε ενθουσιασμό για αυτά τα πράγματα, δεν πειράζει
Εδω να πεταχτω ο ακυρος και να πω οτι το κομματι ανεβηκε αρκετα με 2-3 ακροασεις ακόμα. Πολυ ωραια γεφυρα και το ρεφρεν μια χαρά. Το σολο μιεχ. Το βαζεις στο καπάκι με το lux aeterna και δουλεύει καλά.
Που σαι ρε τριφυλλαρα?
Οι κουραδες ηρθαν μετα την αναφορα στους μεηντεν.
Εχεις δικιο, λαθος μου. Παει μονο του το χερι οταν γραφω st anger