Euro 2020

Ε ναι ρε μαν, το ξέρω ότι έτσι λέγεται η ομάδα, αλλά ποιος τη λέει έτσι? :stuck_out_tongue:

Ένας που προφανώς δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και βλέπει το όνομα της ομάδας 1η φορα

Ξεκάθαρο λάθος του τερματοφύλακα των Ουκρανών το γκολ του Βαϊνάλντουμ. Του έστρωσε τη μπάλα ρε φίλε!

Επιτέλους μια ματσάρα

3 Likes

Τι γίνεται στην Ολλανδία;;; Τέτοια ματς θέλουμε

1 Like

Double post

Κυκλοφορεί απίστευτο στιγμιότυπο με Ολλανδό να συγχαίρει Ουκρανούς οπαδούς για την γκολάρα του Γιαρμολένκο και μετά να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν μαζί.

Αυτά θέλουμε από τις μεγάλες διοργανώσεις

2 Likes

Πέθανα

Uefa: Κρίμα για τον Έρικσεν… Anyway…

2 Likes

Αν ευχηθούμε ψοφο σ αυτούς της ΟΥΕΦΑ θα μαστε κακοί???

1 Like

εν τω μεταξυ στον ant1 αλλαξαν σημερα το webtv τους να δουλευει μονο σε chrome και ζηταει λογαριασμο για να παρακολουθησεις τους αγωνες!!

δεν εκανα ακομα αλλα διαβαζω οτι πολλοι προσπαθησαν και τους εβγαζε και error

choice words

1 Like

εγώ δεν κάνω για το γαμώτο …

1 Like

πλακα πλακα οσο ειδα απο ενα stream για τους Bucks χθες ειχε λιγοτερα κολληματα απο αυτα του ant1

2 Likes

Μόνο ESPN stream. Άψογο με αγγλική περιγραφή. Τελειότητα σαν τη γκολάρα του Τσέχου.

4 Likes

Το περίμενα σούπα και ήταν πολύ ωραίο ματς πάντως

Έφτιαξαν και ωραία ατμόσφαιρα οι Σκωτσέζοι

1 Like

Καλο θα ηταν σε αυτες τις περιπτωσεις να μαθαιναμε συγκεκριμενα ποιο καθαρμα το σκεφτοταν αυτο το ενδεχομενο για να τον κραξει ο κοσμος δημοσια.

Τι ΓΚΟΛΑΡΑ εβαλε ο Τσεχος ρε.

1 Like

Αφήστε τον Αντ1 και δείτε τα ματς αλλού.
Τους ξέρουμε τους γελοιους τόσα χρόνια με την 360p εικόνα τους, πήραν και το μουντιάλ τρομάρα τους.
Να ακούμε τις παπαριες του Καρπετοπουλου και τους άλλους τους αμπαλους.

1 Like

Δεν το είδα, αλλά από τα στιγμιότυπα μου φάνηκε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι ως τώρα… ίσως και να άξιζε ένα γκολ η Σκωτία…

1 Like

Μόνο ο Καρπετοπουλος θα μπορούσε να κάνει αναφορά στους Simon and Garfunkel έτσι στο ξεκαρφωτο σε ματς Γιούρο :joy:

Το έκανα πριν λίγο. Είναι πολύ εύκολο.

Δουλεύω σε Chrome έτσι κι αλλιώς.

Εμείς το 2004 είχαμε σκοράρει στο 7’ στο πρώτο μας παιχνίδι.
Οι Σουηδοί πάτησαν περιοχή στο 21’ με την Ισπανία 17(!) χρόνια μετά.
Κατά τ’ άλλα, εμείς παίζαμε αντιποδόσφαιρο.
Ταγάρια.

2 Likes