Ε ναι ρε μαν, το ξέρω ότι έτσι λέγεται η ομάδα, αλλά ποιος τη λέει έτσι?
Ένας που προφανώς δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και βλέπει το όνομα της ομάδας 1η φορα
Ξεκάθαρο λάθος του τερματοφύλακα των Ουκρανών το γκολ του Βαϊνάλντουμ. Του έστρωσε τη μπάλα ρε φίλε!
Επιτέλους μια ματσάρα
Τι γίνεται στην Ολλανδία;;; Τέτοια ματς θέλουμε
Double post
Κυκλοφορεί απίστευτο στιγμιότυπο με Ολλανδό να συγχαίρει Ουκρανούς οπαδούς για την γκολάρα του Γιαρμολένκο και μετά να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν μαζί.
Αυτά θέλουμε από τις μεγάλες διοργανώσεις
Πέθανα
Uefa: Κρίμα για τον Έρικσεν… Anyway…
Αν ευχηθούμε ψοφο σ αυτούς της ΟΥΕΦΑ θα μαστε κακοί???
εν τω μεταξυ στον ant1 αλλαξαν σημερα το webtv τους να δουλευει μονο σε chrome και ζηταει λογαριασμο για να παρακολουθησεις τους αγωνες!!
δεν εκανα ακομα αλλα διαβαζω οτι πολλοι προσπαθησαν και τους εβγαζε και error
choice words
εγώ δεν κάνω για το γαμώτο …
πλακα πλακα οσο ειδα απο ενα stream για τους Bucks χθες ειχε λιγοτερα κολληματα απο αυτα του ant1
Μόνο ESPN stream. Άψογο με αγγλική περιγραφή. Τελειότητα σαν τη γκολάρα του Τσέχου.
Το περίμενα σούπα και ήταν πολύ ωραίο ματς πάντως
Έφτιαξαν και ωραία ατμόσφαιρα οι Σκωτσέζοι
Καλο θα ηταν σε αυτες τις περιπτωσεις να μαθαιναμε συγκεκριμενα ποιο καθαρμα το σκεφτοταν αυτο το ενδεχομενο για να τον κραξει ο κοσμος δημοσια.
Τι ΓΚΟΛΑΡΑ εβαλε ο Τσεχος ρε.
Αφήστε τον Αντ1 και δείτε τα ματς αλλού.
Τους ξέρουμε τους γελοιους τόσα χρόνια με την 360p εικόνα τους, πήραν και το μουντιάλ τρομάρα τους.
Να ακούμε τις παπαριες του Καρπετοπουλου και τους άλλους τους αμπαλους.
Δεν το είδα, αλλά από τα στιγμιότυπα μου φάνηκε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι ως τώρα… ίσως και να άξιζε ένα γκολ η Σκωτία…
Μόνο ο Καρπετοπουλος θα μπορούσε να κάνει αναφορά στους Simon and Garfunkel έτσι στο ξεκαρφωτο σε ματς Γιούρο
Το έκανα πριν λίγο. Είναι πολύ εύκολο.
Δουλεύω σε Chrome έτσι κι αλλιώς.
Εμείς το 2004 είχαμε σκοράρει στο 7’ στο πρώτο μας παιχνίδι.
Οι Σουηδοί πάτησαν περιοχή στο 21’ με την Ισπανία 17(!) χρόνια μετά.
Κατά τ’ άλλα, εμείς παίζαμε αντιποδόσφαιρο.
Ταγάρια.