Επειδή και τα στρημς κολλάνε κλπ, όποιος θέλει να το δει από το web tv των μπινέδων μπορεί να βάλει ένα άσχετο μέηλ και γιουζερνεημ/κωδικό, δε θέλει επιβεβαίωση, από το μεσημέρι δλδ ο χρήστης Tomounit Ismanasas με μέηλ gmtxrstsktnpngsmlks@yahoo.gr βλέπει κανονικά, τζαστ σεην
βλεπω απο στρημ που δυο συνεχομενα ματς δεν εχει κολλησει ουτε δευτερολεπτο
απλα ειναι στα ολλανδικα
απο αντιδραση κι εγω δεν ξαναμπαινω αντ1
Από όλα τα λεγόμενα φαβορί πού έπαιξαν μέχρι τώρα η Ισπανία ήταν η πιο άνευρη, βαρετή και προβλέψιμη. Μεγάλη απογοήτευση για πρώτο ματς. Και χωρίς μεγάλες προσωπικότητες προβλέπεται και δύσκολο τουρνουά γενικότερα
Το αντιποδοσφαιρο που επαιξε η Πορτογαλια στο Euro 2016 δεν το εχω δει ποτε ξανα σε τοσο μεγαλη διοργανωση, και η Ελλαδα του 2004 καμια σχεση βασικα. Παιξαμε πολυ σωστα τακτικα και πολυ αμυντικα και κλειστα, αλλα οχι με στοχο να καταστρεψουμε το παιχνιδι.
Γιατι να ειναι φαβορι ΑΥΤΗ η Ισπανια ομως? Δεν εχει πλεον καμια σχεση με την υπερομαδα που εφτιαξε λογω Ινιεστα, Βιγια, Βιθεντε, Χοακιν, Μπουσκετς και Τσαβι πρωτιστως. Εχει επιστρεψει στον παλιο καλο της ΛΟΥΖΕΡ εαυτο που την μαθαμε οι λιγο μεγαλυτεροι απο τα 70ς εως νωρις στα 2000ς. Και το 2004 βασικα λουζερς αποδειχθηκαν. Παραλιγο να γινουν λουζερς και το 2010 στο Μουντιαλ παντως.
Απελπιστική Ισπανία, όπως αναμενόταν κατ’εμέ.
Κατά τ’άλλα να αγιάσει το στόμα σου @QuintomScenario για την Ελλάδα του 2004. Βαρέθηκα να ακούω για καταστροφή του ποδοσφαίρου και αντιποδόσφαιρο. Η Ελλάδα του 2004 έπαιξε υποδειγματικό αμυντικό ποδόσφαιρο, με ξεκάθαρο πλάνο, τρομερή χημεία και στρατηγικά δημιουργημένες επιθέσεις ως επί το πλείστον. Και μιλάμε για μια ομάδα που δεν την υπολόγιζε κανείς, δεν θεωρείται καν “μεσαίας δυναμικότητας” (όπως π.χ. η Σουηδία χθες που έπαιξε 100% άναρχο ταμπούρι και πόνεσαν τα μάτια μας) και έπαιξε με τα θηρία. Η Πορτογαλία του 2016 είναι απ’τα άγραφα, ίσως το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει, ειδικά από ομάδα που έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Το 2004 σκοράραμε σε όλα τα ματς. Τρομερά είχαμε παίξει, με βάση τις δυνατότητές μας.
Υπάρχει μία παρανόηση, το αντιποδόσφαιρο η Ελλάδα το ξεκίνησε μετά το Euro 2004 (όπου έκανε την απόλυτη τακτική προσέγγιση συνδυάζοντας συμπαγές αμυντικό στήσιμο και εξαιρετικό ξεδίπλωμα αντεπιθέσεων) και μέχρι το τέλος της θητείας Ρεχάγκελ.
ναι, ισχύουν όσα γράφετε για την ελλάδα του 04, με μια εξαίρεση, το ματς με τους ισπανούς. Εκεί μάλλον δε μπορούσαν να παίξουν και κάτι άλλο περαν του πουλμαν.
Μας είχαν κάνει σουρωτήρι Βιθεντε και Χοακιν από τα πλαγια, άσε… Σήμερα πως τα βλέπετε?
Πόσο καιρό είχαμε να δούμε γεμάτο ποδοσφαιρικό γήπεδο ρε σεις.
Κατά τ αλλά η Πορτογαλία σέρνεται
Και για μια ακόμα φορά χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, χωρίς να ακουμπήσει μπάλα στο δεύτερο, του έκατσε και έβαλε γκολ…
πηγαινε για Santos special αλλα μπηκαν κι αλλα δυο να βοηθησουν στις ισοβαθμιες
θετικοτατο αποτελεσμα στο πιο δυσκολο παιχνιδι του ομιλου και προχωραμε
Για σένα ρε Σάντος, ναι ρε Πορτογαλία!
Κριστιάνο λέει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των Euro με 11 γκολ (2 σήμερα).
Για το 3ο γκολ τι να πει κανείς; Έκρυψαν τη οι Πορτογάλοι και την εμφάνισαν στα δίχτυα!
Ό,τι ήταν να μπει μπήκε, τέλος, τώρα 0-0 όλα τα υπόλοιπα και σηκώνουν την κούπα στα πέναλτυ (1/5 αυτοί, 0/5 θα έχουν οι άλλοι)
Ορισμός πέναλτι το τακλιν του Χουμελς. Κρίμα για Γαλλία. Κέρδισαν ούτως ή άλλως. Θλιβερή η Γερμανία
Αυθόρμητα το έκανε χωρίς να το σκεφτεί, αλλά έχω λιώσει στο γέλιο που κατούρησε επίσημο χορηγό έτσι
Θα γουσταρα να πέταγε και στο ΤΣΛ καμία ατάκα τύπου μην λιώνετε στο PS5 και μην πίνετε μπύρα
Καλά ότι αυτός ο μαλάκας είναι health freak το ξέραμε. Σπαστικοί εντελώς όλοι αυτοί αλλά τουλάχιστον για τον Ρονάλντο λες ότι είναι και ειδική περίπτωση.
Δεν ξέρω για σας αλλά ο Κριστιάνο ίσως είναι η μοναδική περίπτωση νάρκισου και γενικότερα προβληματικού χαρακτήρα που συμπαθώ τα μάλα
Δεν θα έλεγα ότι τον συμπαθώ αλλά έχει σπάσει πολλά ρεκόρ και για κάποιο λόγο θέλω να σπάσει κι άλλα