Μέγιστος παίκτης ο CR7, αλλά η κίνηση με την Coca-Cola εντελώς αψυχολόγητη και άκυρη. Τι ακριβώς ήθελε να κάνει; Health μανιφέστο στις τελευταίες παραστάσεις του; Εφόσον το προϊόν είναι εκεί σαν χορηγός και τα «στάζει» στη διοργάνωση, οφείλει να το σεβαστεί. Είμαι περίεργος να δω εάν και πώς θα αντιδράσει η εταιρεία, επικοινωνιακά κυρίως. Κάποιες απώλειες στην χρηματιστηριακή αξία της, τις κατέγραψε, αλλά ανέκαμψε γρήγορα νομίζω.
Μάλλον ο Πορτογάλος λησμονεί το γεγονός ότι οι υπέρογκες αμοιβές του συνδέονται εμμέσως και με την ύπαρξη συγκεκριμένων χορηγών «ανθυγιεινών» προϊόντων, οι οποίοι υποστηρίζουν τις διοργανώσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί ο ίδιος σαν παίκτης. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι εκεί γι’ αυτόν. Είναι εκεί διότι απευθύνονται στον θεατή, ο οποίος όταν βλέπει μπάλα καταναλώνει μπύρες, αναψυκτικά και πίτσες, στο 99,9% των περιπτώσεων. Κολοκύθια στο πάτερο, λοιπόν, εκτός εάν ο Cristiano θέλει να «επαναστατήσουμε» και να αρχίσουμε να τρώμε σαλάτες με κινόα, όταν βλέπουμε μπάλα, συνοδεύοντάς τες με αντιοξειδωτικά ροφήματα. Να δεχτεί, τότε, και τον «Φρεσκούλη» για χορηγό και τη γενναία μείωση των απολαβών του από τα μειωμένα έσοδα χορηγίας των διοργανώσεων. «Αλυσίδα» πάει το πράγμα.
Ηλίθια ενέργεια, από ένα από τα πλέον σημαίνοντα πρόσωπα της βιομηχανίας.
Αλλά ρε γαμώτο τη στάση του αυτή με τον υγιεινό τρόπο ζωής , τα αποτελέσματα αυτού στο χορτάρι όντας 35-36 ( απόδοση και φυσική κατάσταση - κορμί ) την εκτιμώ και τη σέβομαι . Και γενικά , καθαρά σαν αθλητή και ποδοσφαιριστή τον σέβομαι απεριόριστα
Δεν έχω ασχοληθεί λεπτό με την προσωπική του ζωή , δεν έχω άποψη
Σβηστή χθες η Γαλλία… Χωρίς να φορτσάρει έφτασε σε θέση για γκολ 3 φορές (μέτρησε το 1).Σημαντική νίκη γιατί ο αγώνας Πορτογαλία-Γερμανία γίνεται λίγο live or die για τους Γερμανούς…Πόσο χάλια κάλυψη είχε χθες ο αγώνας ρε γμτ !!! Ριπλέι ό,τι να’ναι…Στη φάση του τάκλιν του Χούμελς αντί να δείξουν έστω μια φορά όλη τη φάση (με το σπριντ κλπ) έδειξαν μόνο το τάκλιν!!!
Τέθηκε ποτέ τέτοια ερώτηση σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή? Ο Κριστιάνο ζητάει 50εκ το χρόνο, γιατί τόσα λεφτά πιστεύει ότι αξίζει και βλέπει τον κύκλο εργασιών των εταιριών που συνεργάζεται (ας μην ξεχνάμε πως οι αθλητές είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και όχι εργαζομένοι). Αν δεν μπορεί η ομάδα ας πει ότι δε θέλει να του τα δώσει, γιατί ο Φρεσκούλης δεν πληρώνει αρκετά για να βγει.
Στα της ουσίας, όσο δικαίωμα έχει η Coca-Cola να διαφημιστεί επειδή έχει πληρώσει χορηγίες, άλλο τόσο δικαίωμα έχει ένας παίχτης να μη συνδέσει το όνομα του σε μια χορηγία. Μέχρι να δούμε τα συμβόλαια (που το Euro αφορά εθνικές ομάδες, όχι επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ αθλητών και εταιριών, ο Κριστιάνο μπορούσε να είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στο Euro) που έχουν υπογραφεί, κάνουμε εικασίες.
Το να συμμετέχεις σε μια βιομηχανία, δε σε κάνει de facto υπέρμαχο των τακτικών της.
Απ’ τη στιγμή που συμμετέχεις σε μια διοργάνωση που χορηγός είναι η Coca Cola, στηρίζεις έμμεσα την Coca Cola. Τα υπόλοιπα είναι ανούσια κουβέντα να γίνεται.
Άμα ήταν μάγκας ο Ρονάλντο να μη συμμετείχε στο Euro και να εξηγούσε τους λόγους που το κάνει. Αλλά τα φράγκα και η προσωπική προβολή είναι γλυκά. Τζάμπα μάγκας (αν το θεωρήσουμε μαγκιά δηλαδή την παπαριά που έκανε).
Αχα, οι Ούγγροι δηλαδή στηρίζουν το say no to racism ε? Πολύ τετράγωνη λογική ρε παιδί μου.
Ο Κριστιάνο είναι μάγκας, γιατί είναι απ’τους μεγαλύτερους αθλητές και προσωπικότητες του κόσμου και μπορεί να βγάλει την Coca-Cola απ’το τραπέζι γιατί έτσι του καύλωσε. Τι θα του κάνουν? Στο Euro πήγε για να εκπροσωπήσει την εθνική του ομάδα, να πετύχει τους δικούς του προσωπικούς στόχους και κυρίως γιατί έτσι γούσταρε. Η Coca-Cola χρειάζεται τον Κριστιάνο και τον κάθε Κριστιάνο, γι’αυτό και τον πληρώνουν όχι απ’την ανάποδη.
Το say no to racism της ΟΥΕΦΑ δεν είναι χορηγός. Αν θεωρεί η ΟΥΕΦΑ ότι κάποιες χώρες που συμμετέχουν στη δικιά της διοργάνωση δεν συμμερίζονται το say no to racism να τους πετάξει έξω από τη διοργάνωση. Είναι θέμα της ΟΥΕΦΑ, όχι των ομάδων. Στην ομάδα μπορούν να πιστεύουν ό,τι θέλουν. Εμείς πιστεύουμε αυτό. Αν δεν μας θέλετε διώξτε μας. Αλλά έχει τα αρχίδια η ΟΥΕΦΑ να τους διώξει; Όπως βλέπουμε δεν τα έχει. Καλά κάνουν και παίζουν λοιπόν. Και δεν είναι μόνο η Ουγγαρία που δεν γονατίζουν, είναι και άλλες χώρες όπως η Ολλανδία.
Ο Ρονάλντο (Πενάλντο για κάποιους κακεντρεχείς) συμμετέχει σε μια διοργάνωση που χορηγός είναι η Coca Cola που σιχαίνεται ΛΟΛ.
Η σχέση είναι αμφίδρομη, όχι μονόπλευρη. Ο ένας χρειάζεται τον άλλον. Για αυτό και τους αθλητές τους τσούζει όταν διάφορες εταιρείες-χορηγοί (Nike κτλ) αποσύρουν τις χορηγίες τους και χάνουν τα εκατομμύρια.
Προσωπικά δεν θυμάμαι τόσο κακή Γερμανία όσο ζω. Δεν θεωρώ πως έχει κακές μονάδες (αν και έχει έλλειψη ποιότητας σε καίριες θέσεις), όμως η μπάλα που έπαιξε ήταν κάκιστη. Γενικά δεν την πολυπίστευα, αλλά αυτό χθες ήταν αποκαρδιωτικό. Οι Γάλλοι κέρδισαν στο ρελαντί, δεν ανέβασαν καν ταχύτητα και απέδειξαν στις λίγες φάσεις που έβγαλαν, πως αν φόρτσαραν θα έγραφε αρκετά το κοντέρ. Από την άλλη, θα ήθελα να τους δω λίγο πιο δραστήριους, έχεις τόσους παικταράδες και παίζουν σαν σε προπόνηση, κρίμα είναι, αλλά οκ πες πρεμιέρα, ντέρμπυ, δεν έχεις κάθε μέρα ευκαιρία να συντηρήσεις δυνάμεις έναντι των Γερμανών.
Μια αποτίμηση μιας και ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ματς των ομίλων.
Το τουρνουά είναι περισσότερο αμφίρροπο από ότι περίμενα.
Το θέαμα κατ’εμέ είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιητικό. Έχουμε δει φόλες, έχουμε δει κάποια ενδιαφέροντα ματς, οι περισσότεροι αγώνες ως τώρα δεν είχαν ξεκάθαρο φαβορί. Not great, not terrible γενικά και αν μη τι άλλο μπαίνουν γκολ.
Περισσότερο μου άρεσαν οι Βέλγοι.
Έχω την αίσθηση πως οι διαιτητές αφήνουν περισσότερο το σκληρό (μα νόμιμο) παιχνίδι και ρέουν καλύτερα οι αγώνες.
Η Γερμανια θα φαει τα μουτρα της πιστευω. Οσο καλες μοναδες και να εχει (που εχει πολυ καλες), ουσιαστικα δεν εχει προπονητη, μονο το σωμα του Λεβ ειναι εκει νομιζω.
Μια χαρά είναι ο Ροναλντο ως προσωπικότητα εκτός γηπέδου. Καλά κάνει και ζει υγιεινή ζωή και παίζει σε αυτό το επίπεδο. Εντός γηπέδου είναι υπερμαλακας αλλά δεν πειράζει.
Κάποιος (και) εδώ μέσα δεν έλεγε πως βλέπει Τούρκους για τετράδα; Ανύπαρκτη ομάδα, δεν ξέρω σε τι βαθμό προλαβαίνουν να βελτιωθούν. Μου κάνει εντύπωση πάντως, γιατί δεν είναι τόσο κακό ρόστερ πια.
-Βασικο στόπερ ομάδας τοπ 5 στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου
-2 απ’ τα πιο βαριά χαρτιά της πρωταθλήτριας Γαλλίας
-Τσαλχανογλου, Ουντερ, Ντεμιραλ, και μερικοί ακόμα με πολλά παιχνίδια σε καλές ομάδες μεγάλων πρωταθλημάτων
Έρχονται και με φορά απο 7 γκολ σε Χαλαντ και Ολλανδία δεν ξέρω γιατί αυτό το χάλι.
Νομιζω μπορεις να δεις ακριβως ποιο ειναι το προβλημα. Απο αυτην την Τουρκια λειπει η επιθετικη γραμμη για αυτο το επιπεδο. Με την Ιταλια δεν δημιουργησαν ΚΑΝ ευκαιριες, ενω με την Ουαλια εχουν στα στατιστικα 18 σουτ, αλλα τι να τα κανεις τετοια που ειναι. Χωρις 2-3 παικτες υψηλης ποιοτητας να δημιουργουν και να σκοραρουν, θα τα πας μια χαρα στα προκριματικα, αλλα στην τελικη φαση του Euro θα χανεις απο την Ουαλια.