Euro 2020

υπάρχει εύκολος τρόπος να δούμε euro live stream εκτος από αντ1 που ζηταει chrome?

Μπορεί και να χεις δίκιο. Έχουν καλούς παίχτες μπροστά πάντως δεν ξέρω γιατί δεν έχουν κάνει επίθεση της προκοπής σε 2 ματς

Ιταλια πολυ πληρης ομαδα και παιζει ωραια μπαλα ε. Σιγουρα ενα απο τα δυνατα αουτσαηντερ για τον τιτλο, δε θα εκπλαγω αν πανε τελικο με Γαλλια (αν το βγαζει το bracket, δεν εχω τσεκαρει)

3 Likes

ναι παίζει ωραία μπάλα η Ιταλία

2 Likes

Επιασα ακριβες σκορ και για Ουαλια και για Ιταλια και εχω παρει κεφαλι στην λιγκα με τους φιλους μου στο score predictor της UEFA προσωρινα :sunglasses: Στην Ιταλια μαλιστα ειχα βαλει και μπουστερακι και πηρα τους διπλασιους ποντους.

Για αυριο σκεφτομαι να αλλαξω το Βελγιο και να του βαλω νικη, ειδικα μιας και η Δανια θα ειναι επηρεασμενη απο αυτο που εγινε με τον Ερικσεν, αλλα ρε γμτ εχει ωραια ομαδα η Δανια, πρεπει να παρουν κι αυτοι κανα ποντο, δεν ξερω.

1 Like

Να παιξεις στοιχημα σκεφτεσαι;

Καλη η Ιταλια, πολυ καλη. Νομιζω στους 8 διασταυρωνεται με Βελγιο. Το προβλημα που πιστευω οτι θα αντιμετωπισει στα προχωρημενα σταδια ειναι οτι δεν εχει τοσο πολυ παιχτες-προσωπικοτητες, εχει μια ελλειψη σε αυτο κατα τη γνωμη μου. Θα δουμε. Βασικα πρωτη φορα μαλλον τη θυμαμαι να προσπαθει να παιξει ποδοσφαιρο.

2 Likes

Μπα, για πλακα εχουμε αυτο το Score Predictor εδω περα, δεν βαζω λεφτα:

Καλα τραγικη υπερβολη, μια χαρα τους ισοπεδωσε ολους το 2006 παιζοντας μπαλαρα :stuck_out_tongue:

Παρολα αυτα, πριν 4 μερες εβαλε 3 γκολ σε ματς Ευρωπαικου Πρωταθληματος για πρωτη φορα στην ιστορια της (!)… και σημερα το ξανακανε :joy:

2 Likes

Τοσα χρονια Ιταλοφιλος δεν θυμαμαι πολλες φορες να την χαιρομαι τοσο σαν θεαμα, ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας, αυτοματισμοι, τρομερο ξεδιπλωμα στο τρανζισιον, φτου φτου μην μας ματιασω…

7 Likes

Χαίρομαι πάρα πολύ που με δικαιώνει η Ιταλία, κάπως έτσι την περίμενα και παίζει πολύ όμορφη μπάλα ως τώρα. Έχει πλήρες ρόστερ και σπάνιο για την εποχή μας να βλέπεις μια εθνική ομάδα να αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από παίκτες του πρωταθλήματός της. Πολύ δεμένο σύνολο.

Στα αυριανά, κάνω έκκληση στους θεούς της μπάλας να περάσει η Δανία, γιατί αφενός έχει ενδιαφέρουσα ομάδα και αφετέρου Φινλανδία-Ρωσία είναι για τα πανηγύρια και δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν μπάλα στο τουρνουά.

1 Like

Πόσο ποιότητα βγάζει ο μπάρμπα Πάντεφ

Γενικά μου άρεσε το ματς . Και οι Ουκρανοί τίμιοι

Κριστιάνο πονάς; :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

12 Likes

Ματσαρα και το Δανία Βέλγιο

2 Likes

Ματσάρα όντως, είδα το δεύτερο ημίχρονο. Παιχταράς ο Ντε Μπρόινε και κλασσικά και ο Αζάρ.

Πολύ τίμια και συμπαθητική η Ουκρανία, ελπίζω να περάσει στο δεύτερο γύρο.

Ουκρανία πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Για την Δανία κρίμα έπαιξε επίσης πολύ καλά με μια νίκη θα περάσει πιστεύω

Κρίμα για την Δανία. Δεν άξιζαν να χάσουν σήμερα.

Είναι λίγο ανατριχίλα αυτό το σκίτσο οπωσδήποτε…

8 Likes

Κακό το Κροατία Τσεχία

Τραγική ομάδα η Κροατία. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην περιοχή να υποδεχθεί κάποια μπαλιά, όλοι παίζουν γύρω γύρω

Σουηδία - Σλοβακία δεν πρόλαβα να δω

Αντε ρε Σκωτια μια νικη να σε δουμε ενα ματς παραπανω

1 Like