Eurobasket 2011

Μα δεν επιθυμεί ούτε περιμένει κανείς να πετάει ο Φώτσης 30άρες και τέτοια.
Απλώς οι επιλογές που έκανε στο τέλος δεν αρμόζουν σε σοβαρό μπασκετμπολίστα και ακόμα περισσότερο σε έμπειρο μπασκετμπολίστα με ένα κάρο τίτλους.Και ο Ζήσης επίσης.

Ο οποίος Ζήσης μια χαρά σκόρερ ήταν,θυμίζω το 2005,σίγουρα δεν ήταν οργανωτής αλλά περισσότερο είχε τον εκτελεστικό τομέα,όμως όπως ειπώθηκε παραπάνω κάπου πρέπει να τα ξέχασε.

ο Ζήσης ήταν ο παίχτης που κάποτε έπαιρνε ματς με τρίποντο ενώ ήταν πεσμένος και με μπαταρισμένη μύτη (κλικ). οι άλλοι δύο όντως δεν γύριζαν ποτέ παιχνίδια από μόνοι τους, ήθελαν ένα έξτρα push από κάποιον σπανούλη, διαμαντίδη, παπαλουκά

Άρε Deckard τι θύμησες. Περασμένα μεγαλεία. (Για την ΑΕΚΑΡΑ:P)

Ποιο rotation;;;

Αυτο που κρατησε το μοναδικο αξιοπιστο σουτερ στον παγκο, με τη διαφορα να ξεφευγει διαρκως;;;

(Καταλαβαινω τι λες, απλα σχολιαζω την “επιτυχια” που ειχε.)

Μακεδονική σάρισα αδέρφια… επόμενος στόχος η Χαλκιδική…

Εθνικός διασυρμός την ημέρα ονομαστικής εορτής του Άνθιμου! Περιμένω καυστική ανακοίνωση εκκλησίας όπου θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους…

Δώστε πούλο στον ζούρο ρε και φέρτε Δον Φερνάντο Σάντος (ρισπέχτ) να κερδίζουμε με 23-8 τα παιχνίδια και να πάρουμε την κούπα…

Έκλασα στο γέλιο μ’ αυτό το ποστ ε :lol:

Εμείς είμαστε οι ανιστόρητοι, που θεωρούμε ότι δικαιούμαστε το μονοπώλιο του όρου “Μακεδονία”. Δε θα πω περισσότερα για να μην εκτρέψω την κουβέντα.

Ον τόπικ, θετικό για τους πιτσιρικάδες της Εθνικής αυτό που έγινε σήμερα. Χρειάζονταν και μια σφαλιάρα τώρα που είναι ακόμα άπειροι.
Βλέπω πολύ ταλέντο σ’ αυτά τα παιδιά, θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της δεκαετίας θα σαρώνουν. Οι υπόλοιποι μπορούν να βοηθήσουν σ’ αυτό με το να μην έχουν (ακόμα) τρελές απαιτήσεις για μετάλλια κτλ.

Πες τα ρε Γράκχε!Υπάρχει ταλέντο σε αυτήν την ομάδα,το θέμα είναι το πως θα διαχειριστεί.

Και εγώ επιμένω ότι θέλω δίδυμο κοντού-ψηλού,Καλάθη με Κουφό

Ταλέντα είναι δεν αντιλέγω αλλά δεν είναι όλοι άβγαλτοι ρε παιδιά. Ας τους πάρουμε έναν ένα εκτός από τους 3 παλιούς.

[B]Βασιλειάδης[/B] και [B]Μαυροειδής[/B] φέτος ήταν βασικοί στην Μπιλπάο και έπαιξαν μέχρι τους τελικούς Ισπανίας.

[B]Καλάθης, Καιμακόγλου[/B] φέτος είχαν σημαντικό ρόλο στο ΠΑΟ, ειδικά ο δεύτερος.

[B]Ξανθόπουλος[/B] είναι 27 ετών και έχει παίξει με Πανιώνιο στην Ευρωλίγκα αν δεν κάνω λάθος όπως και με Πανελλήνιο στο eurocup, βασικός πάντα.

[B]Παπανικολάου[/B] φέτος έκανε την καλύτερη χρονιά του με τον Ολυμπιακό και πήρε συμμετοχή σε μεγάλα παιχνίδια όπως ο τελικός κυπέλλου με ΠΑΟ

Οι μόνοι που δεν έχουν τις παραστάσεις στην ουσία είναι οι [B]Κουφός[/B] (στο ΝΒΑ παίρνει garbage time μόνο) ο [B]Σλούκας[/B] και ο [B]Μπράμος[/B]

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως δεν έχουμε και καμία ομάδα με άβγαλτα παιδαρέλια που ξεκινάνε να μαθαίνουν το τόπι. Οι περισσότεροι έχουν δώσει μεγάλα ματς και σίγουρα έχουν παίξει σε περισσότερα δύσκολα ματς από τους Σκοπιανούς για παράδειγμα.

Σίγουρα το μέλλον ανήκει σε αρκετούς από αυτούς (αν δεν το πετάξουν οι ίδιοι) αλλά για την όχι και τόσο καλή εικόνα ως τώρα δεν έχουν και την απόλυτη άφεση αμαρτιών. Γιατί η εικόνα μας δεν είναι καθόλου καλή στα 3 παιχνίδια παρά τις 2 νίκες.

Anyway περιμένω να μας δω αύριο εναντίον του Μαυροβουνίου, στο πιο σημαντικό παιχνίδι ίσως αφού θα φανείς αν η σημερινή τραγική εμφάνιση μας επηρέασε και πως.

Ρε συ Dead, άπειροι είπαμε, όχι άβγαλτοι.

Ε απλά το πνεύμα πολλών ποστ και η απουσία κριτικής μου δίνει την εντύπωση πως μιλάμε για άβγαλτα παιδάκια και όχι απλά για άπειρους παίκτες. Εντάξει δεν έχουμε υψηλές απαιτήσεις (από την αρχή κανείς δεν είχε άλλωστε όλοι για 8αδα το πολύ μιλούσαν) αλλά η εικόνα στο παρκέ ασχέτως αποτελεσμάτων είναι πολύ σημαντική.

Φώτσης, Μπουρούσης, Καιμακόγλου και Μαυροειδής (όσο παίξει) θα έχουν πολύ δουλειά στην άμυνα αύριο. Τα αστέρια του Μαυροβούνιου είναι οι χαρισματικοί ψηλοί. Προβλέπω ότι θα δοθεί μάχη στα ριμπάουντ. Οι δύο ομάδες είναι πρώτες στον τομέα αυτό στο τουρνουά. Πάντως αν επιθετικά δεν πάμε καλά αύριο, αυτό δε θα είναι απλή σφαλιάρα, αλλά απόδειξη ανικανότητας. Οι αυριανοί αντίπαλοί μας δεν πολυμαρκάρουν (σε σχέση με το ξύλο που ψιλοέριξαν οι Σκοπιανοί σήμερα, δε δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα φυσικά).

Θεωρώ ότι αυτοί οι παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα μας έχουν πρόβλημα με σκληρές άμυνες.Εν αντιθέσει με την προηγούμενη ομάδα,καλά όχι στα τελευταία της,όπου είχε συνεχώς την υπομονή να σπάει τις άμυνες και να τα καταφέρνει.
Βέβαια υπήρχαν και οι δύο καλύτεροι Playmaker…

δεν παιξαμε τοσο καλα
περναει το Μαυροβουνιο στην επομενη φαση?
να μην την εχουμε την ηττα μετα

Ήμουν :stuck_out_tongue:

Ας το λήξουμε εδώ όπως και να’χει γιατί βγήκαμε πολύ off-topic.

(Γράκχε, εύλογη η απορία σου, μπορώ να σου απαντήσω, αλλά παραδέχομαι πως λόγω εθνικότητας προφανώς και δε θα είμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός)

Πάντως το θρεντ το βρήκα!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5475

Οπότε αφού ο “Rocking.gr Editor/Moderator” Cozy αποποιείται της μίας εκ των ιδιοτήτων του :roll:, ας κάνει την καλή κάποιος actual mod.

Δηλαδή ο κόζυ είναι επίτιμος mod?

[SPOILER][/SPOILER]

Κάνε έντιτ και σβήσε το σπόιλερ ρε ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ

και να μη ξεχάσουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά της εθνικής σήμερα!!

Πω πω, την κόβω τη δουλειά, 30 πόντους ο Πέκοβιτς και τέλος :lol:

(Σοβαρά ρε, δεν είμαι πλέον mod - εδώ και καιρό βασικά. Έχει αναλάβει η νέα γενιά :D!)

Απρόσμενη ήττα η χθεσινή… Μεγάλος εκνευρισμός στην ομάδα και έλλειψη ψυχραιμίας από όλους (παλιούς και νέους)και μεγάλη αστοχία…Φάνηκε το επιθετικό πρόβλημα που έχουμε. Δυστυχώς δεν υπάρχει ένας ηγέτης που θα ξεκολλούσε την ομάδα ή θα έπαιρνε μόνος του τη νίκη, όπως ήταν ο Μακάλεμπ για τους άλλους… Αφού πλησιάσαμε στον πόντο (στο 49-50) και οι Σκοπιανοί ξεφύγανε πάλι, τελείωσε το παιχνίδι… Τραγικό το σημείο που ήμασταν 4 εναντίον 5, και περιμέναμε να συμπληρώσουν 5άδα οι άλλοι για να επιτεθούμε… 0 ψυχολογία…
Ελπίζω να μην τους έχει πάρει από κάτω και να παλέψουν για την νίκη σήμερα…