4 βρε…μετά δεν θα βγαίνουν τα ζευγάρια
Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας :Ρ
Ε τι διαολο, την εχουμε την προκριση. Παλι καλα που δεν διασταυρωνομασταν με καποιον απο τους αλλους δυο ομιλους.
Αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη, θα λεγα ότι και οι 4 του Ε’ ομίλου πάνε ημιτελικούς
( δε δίνω τύχη σε Γερμανία μόνο) και εμείς θα ξαναπαίξουμε με τους ίδιους για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς…
Αν μου έλεγε κανείς πως από τον δικό μας όμιλο θα έμενε έξω η Κροατία και θα περνούσε η… Φιλανδία και η Φυρομ θα του έκοβα την καλημέρα. Να που γίνονται και αυτά. Μπορεί από πλευράς ονομάτων να ήταν ο πιο ξενέρωτος όμιλος αλλά σίγουρα είχε τις πιο πολλές ανατροπές.
Όσο για εμάς είναι στις δυνατότητες μας να περάσουμε σίγουρα αλλά όταν βλέπεις τι μαζεύτηκε στο άλλον όμιλο σε πιάνει μια απελπισία για την φάση των 8. Στον όποιο όμιλο 'Ε θα γίνει τρομερή σφαγή και επικά παιχνίδια. Ευτυχώς που έχουμε και τα λινκ (αν και τελευταία δύσκολα βρίσκω καλό) και δεν θα χάσουμε αυτούς τους αγώνες. Όλα ντέρμπι μιλάμε.
Πάντως το ότι μαζεύτηκαν όλες οι ομαδάρες μαζί δείχνει και το πόσο άσχημο είναι το σύστημα των αγώνων κατ εμέ. Στην ουσία η πρωτιά στην φάση των ομίλων που μόλις τελείωσε είναι άνευ ουσίας αν κουβαλάς ήττα. Έπρεπε να ισχύει το σύστημα του μουντομπάσκετ όπου μετά τους ομίλους πάμε στους 16 και κατευθείαν σε νοκ αουτ αγώνες.
Οι 4 απο τους 6 του καθε ομιλου περνανε.
Ξέρει κανείς πως πάει το σύστημα με τις ισοβαθμίες? Δηλαδή θέλουμε 1 ή 2 νίκες περισσότερες απ’ τα Σκόπια?
Aυτο.
Ελπιζω, τουλαχιστον, τωρα (συμφωνα μ’ αυτα που λες) να μπορουμε να δουμε, γιατι αφενος ειναι ματσαρες και αφετερου μπασκετ μεσω στρημινγκ δε βλεπεται.
Λογικά και αν δεν κάνουν τίποτα κουλές νίκες Φινλανδία και Γεωργία, απλά με μία νίκη επί της Γεωργίας περνάμε στους 8. Από εκεί και πέρα με Ρωσία και Σλοβενία όλα παίζονται για μία θέση πιο ψηλά. Στη διασταύρωση των 8 θέλουμε ένα θαύμα. Με Ισπανία φαντάζομαι δεν υπάρχει ελπίδα, με Λιθουανία άντε να έχουμε ένα 5%, με Σερβία πολύ δύσκολα, με Γαλλία αν και έχουν καλύτερη ομάδα φέτος… ε, είναι η Γαλλία και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.
Κατά τα άλλα, ελπίζω ο Κέσελ να κάνει αυτά φέτος και σε εμάς. Και να βάζει άλλα τόσα και ο Μαρτίνας και να βάσει και 2-3 τρίποντα και ο Σπανούλης και μετά την εποχή Έντι Τζόνσον (16 μόλις χρόνια πριν) να έχω τη χαρά να βλέπω το Θρύλο να παίρνει ματς λόγω περιφέρειας και τριπόντων :roll:
To θεμα ειναι οτι με την κατασταση που επικρατει στον αλλο ομιλο, δεν μπορεις να προβλεψεις τον αντιπαλο σου, οποτε αρκει στην εθνικη να κανει το αυτονοητο και να μπει στην 8αδα.
Πολύ ηλίθιο το σύστημα.
Νόμιζα ότι μεταφέρονται μόνο τα παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν περάσει, αλλά τελικά μεταφέρονται όλα εκτός απ’ το παιχνίδι με τον τελευταίο.
Απορώ ποιοι πληρώνονται για να σκέφτονται τέτοιες μαλακίες…
Καλα νομιζες
- France 2 2/0 173/161 4
- Serbia 2 1/1 171/161 3
- Spain 2 1/1 148/144 3
- Turkey 2 1/1 133/132 3
- Lithuania 2 1/1 154/159 3
- Germany 2 0/2 129/151 2
Η καθε ομαδα εχει δυο παιχνιδια μεταφερομενα στον νεοσυσταθεντα ομιλο, αρα για την Ισπανια π.χ. εχουν μεταφερθει η νικη με τη Λιθουανια και η ηττα απο την Τουρκια
A, μπράβο, μας μπέρδεψε ο κρίμσον με τα έγκυρα σάητ που διαβάζει τα ποδοσφαιρικά παρασκήνια.
ε εντάξει ένα λάθος κάναμε, συγγνώμη… εγώ περισσότερο το έβαλα για το πόσο γαματος φαίνεται ο Ε όμιλος
[SPOILER]*να μην σε στεναχωρώ, αλλά οτι εχω πει εδώ μέσα, το εχω γράψει πριν κανένα 5αμηνο απο τα site, Για τα …“παρασκήνια”…(το γιατί αυτοί δεν λέγαν τίποτα ενω ξέρω συγκεκριμένα ονόματα που γνώριζαν, κανείς δεν θα μάθει)
άλλωστε το τι μαλακίες πετάει το καθε site είναι απερίγραπτες…
βέβαια δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για αυτό σε λίγο…ενας κάλος κύριος που συνήθως όταν κάνει δηλώσεις τα έχει πιει, είναι έτοιμος να τα αγοράσει όλα…οπότε όλα καλά…
(οποία δεν θα τα αγοράζει, τα ταράζει σε μηνύσεις…για να μάθουν οι συκοφάντες)[/SPOILER]
Δεμπάει ονούζμου σεποιόν αναφέρεσαι…
[SPOILER] το ξέρω οτι ειναι δύσκολο…ετσι και αλλιώς είναι 2 οι πρόεδροι ομάδων που βγαίνουν μεθυσμένοι στις κάμερες…(τουλάχιστον ο ένας δεν είναι ιδιοκτήτης)[/SPOILER]
Επειδη δεν εχω προγραμμα τηλεορασης, δειχνει σημερα κανεναν αγωνα?
Στις 6 έχει Τουρκία-Γαλλία και στις 9 Σερβία-Λιθουανία στην ετ1
15.30 ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ SPORT PLATS
18.00 TΟΥΡΚΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΕΤ1
21.00 ΣΕΡΒΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΕΤ1
sport+ [B]15:30[/B] ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ
ET-1 [B]18:00[/B] ΤΟΥΡΚΙΑ ? ΓΑΛΛΙΑ
[B]21:00[/B] ET-1 ΣΕΡΒΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
chrisp αυτή την φορά είναι σωστά:p
[B]edit[/B] ω ρε τι γρήγορα πιστόλια εχει το φόρουμ
Θενξ παιδες. Ενα απο τα δυο θα το δω σιγουρα!