ποιον θεωρείτε καλύτερο αντίπαλο για τους 8?
Γαλλία αλλά με όποιον και να παίξουν (αν παίξουν) θα πρέπει να κάνουν ένα μικρό θαύμα.
καλά για μένα όποιον και να αποκλέισουμε θα είναι μεγάλο θαύμα έτσι όπως μας έχω δει.
εγώ προτιμώ λιθουανία. να είμαστε outsider εντελώς, να μην έχουν άγχος, να παίξουν τη σκυλίσια άμυνα (που μόνο αυτό έχουν κάπως εύκολα από ότι έχω δει) και ότι γίνει έγινε.
Είδες το Σερβία-Λιθουανία?
με όποιον και να παίξουμε, οδεύουμε προς την ήττα.
όχι όλο. ναι το ξέρω, είναι υπερηχιτικοί οι λιθουανοί. αλλά πιστεύω ότι η μόνη ελπίδα που έχουμε ,με την ομάδα και τους παίχτες που έχουμε, είναι να μας υποτιμήσουν οι άλλοι και να κλέψουμε το παιχνίδι. οι ισπανοί που είναι πιο έμπειροι κι από την εμπειρία δεν πρόκειται να τ οπάθουν αυτό. για να παίξουμε με σερβία θα πρέπει να βγούμε πρώτοι (πράγμα υπερχλωμό) αλλά και πάλι εκεί έχουν τον σοφό που θα τον καταπιεί τον ζούρο.
οπότε ,στο μυαλό, με τους μόνους που μπορούμε να κλέψουεμ παιχνίδι είναι οι λιθουανοί.
για γαλλία,δε ξέρω γιατί, αλλα΄δεν μου πάει καθόλου ότι μπορούμε να τους πάρουμε. θα είναι 15 φορές πιο προσεκτικοί και υποψιασμένοι με εμάς από όσο είναι με άλλους(βλέπε τουρκία).
Προφανώς, αλλά τουλάχιστον με τη Γαλλία υπάρχει μια κάποια παράδοση.
Με τους άλλους δεν υπάρχει τίποτα.
Γενικά, δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση.
Αυτό που έχει νόημα, είναι να νικήσουν σήμερα και να προκριθούν.
By the way, αν περάσουμε οκτάδα και πέσουμε με Σέρβους, θα έχουμε παίξει με όλες τις πρώην γιουγκοσλαβικές χώρες.
στα βαλκανικά τι παράδοση είχαμε?
Nίκησε η Ρωσία με 79 - 60 … Αναμενόμενο. Άσχημο παιχνίδι και βαρετό με πολλά λάθη και χαμηλό σκορ (η Φινλανδία μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο είχε 30 πόντους). Η μια ομάδα προσπερνούσε την άλλη, στο δεύτερο δεκάλεπτο πήρε η Ρωσία διαφορά και μέχρι το τέλος δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο. Λίγες θεαματικές φάσεις από Ρωσία μόνο, με τους Κιριλένκο, Σβεντ και Βορονσέβιτς.
Άντε να δούμε κι εμάς σε λίγο.
φτου φτου σκόρδα 8)
σκάσε γκαντέμη:!:
ρε μπουρουση χαλάρωσε…δεν είσαι σε βιντεοπαιχνίδι
κατά τα άλλα καταφέραμε και χάσαμε μια πολύ μεγάλη διάφορα …για να δούμε
Ρε παιδιά αυτή η ομάδα δεν παλεύεται. Πως γίνεται να χάνει κάθε φορά σε 5 λεπτά διαφορές 15+ πόντων. Τα μπλακ άουτ της είναι απίστευτα!
Γεια σου ρε συμμαθητή Παπανικολάου που δεν έβγαλες και το Πανεπιστήμιο!
Τι μαλακιες κανει ο Μπουρουσης ρε ?
Νοβιτσκι την ειδε ?
Δεν υπάρχει η περιγραφή xD xD :lol: :lol:
ραψωδία από τα 6 και 75
όσες φορές και αν το ακούσω θα είναι σαν την πρώτη
OΚ,μπήκαν κάποια σουτ,αλλά η εμφάνιση ήταν άσχημη,σε κάποια σημεία.
Και κάποιος να μάθει στον Βασιλειάδη να κόβει σαν άνθρωπος επιτέλους
Πόσο διαχρονικός έρωτας είναι αυτή η εθνική ομάδα.
Αιώνια υπόκλιση.
Συμφωνώ! Έχουμε μάθει να μας βγάζει την πίστη και να γουστάρουμε:)