Αχ αυτο το φιναλε…Του βγαινει το ονομα καθε φορα. Γκρανκινιολικο, χιτσκοκικο κτλ κτλ :lol:
Μπραβο στα παιδια, δειχνουν πως τουλαχιστον εχουν την ψυχη για να προχωρησουν!
Αχ αυτο το φιναλε…Του βγαινει το ονομα καθε φορα. Γκρανκινιολικο, χιτσκοκικο κτλ κτλ :lol:
Μπραβο στα παιδια, δειχνουν πως τουλαχιστον εχουν την ψυχη για να προχωρησουν!
Παρε 3 τριποντακια σερι στο τελος και αντε γεια !
’‘Απλο’’ αθλημα ειναι το μπασκετ παιδια : Σηκωνεσαι, το κολλας, νικας. 8)
…και ασε κατι μπουρουσηδες να χτυπιουνται με αεροπλανικα… :lol:
Μπραβο ρε Ζηση !!! =D>
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΨΥΧΑΡΕΣ!
Κρατάμε την νίκη και όχι το μπλακάουτ στο 3ο δεκάλεπτο (μόνο 7 πόντοι :? )
αν δεν είχε φωνάξει ο Ιωάννου “ΚΑΡΦΩΣΕ”, θα το κάρφωνε ο Μπουρούσης ή θα έκανε λέι απ?
Εγώ διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι αυτή η ομάδα (αν μείνει μαζί) αν όχι το 2013, τότε το 2015 θα το σηκώσει ξανά.
Και κάτι ακόμα:
Όποιος φέτος δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού και επέλεξε να μην είναι στην Λιθουανία, δεν έχει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ θέση στην ομάδα. Ελπίζω η ΕΟΚ να είναι κάθετη σε αυτό.
Με εξαίρεση το 3ο δεκάλεπτο που πάθαμε black out αλλά Σκόπια η εμφάνιση ήταν καλή. Μην ξεχνάμε πως παίζαμε απέναντι σε ομάδα Μάλκοβιτς ε;
Παπανικολάου επιτέλους έδειξε το απαραίτητο θράσος και τα έσταξε όταν έπρεπε, ενώ ο Ζήσης αν και τις έκανε τις μαλακίες του, σήμερα θύμισε λίγο ημέρες ΑΕΚ. Φώτσης όπως πάντα βαρόμετρο δεν είναι τυχαίο πως στο black out μας ήταν πάγκο. Γενικά όλοι έκανα καλό ματς, κάποιες ποικιλίες Μπουρούση Βασιλειάδη απέναντι στην ζώνη ήταν τα άσχημα αλλά είπαμε απέναντι σε ομάδα Μάλκοβιτς παίζαμε, λίγο δύσκολα να εκτελέσεις την κάθε επίθεση σωστά.
Κατά τα άλλα το μόνο σίγουρο είναι πως ξέρω πως θα πεθάνω, βλέποντας αγώνα τις εθνικής μπασκετ που κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Πολύ θετικό ότι στα δύσκολα βγήκαν σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα και δείξαμε ψυχραιμία, δεδομένης μάλιστα και της πολύ κακής ψυχολογίας από το αισχρό τρίτο δεκάλεπτο.
Μπράβο στο Ζήση, έδωσε άλλη πνοή, και στο Φώτση επίσης , αλλά ας μην ξεχνάμε και τα πολύ καθοριστικά σουτ του Παπανικολάου πιο πριν.
Α, και ο Βασιλειάδης δεν χρειάζεται αν εκβιάζει προσπάθειες από τα 8,5 μέτρα για να γίνει ήρωας, έλεος.
τα τρποντακια στο τελος τα χρειαζομασταν και για ψυχολογικους λογους. επιτελους εβαλε και ο ζησης μερικα κρισιμα σουτ που το λεγα σε φιλους οτι θα βαλει κρισιμα και εμ δουλευανε. σημερα τα καταφερε επιτελους. αυτη η ομαδα ειναι ομαδα τελος, κι οποιος δεν γουσταρει οντως να παει στο καλο, απλα σου μενει η πικρια ποσο καλυτερα θα ηταν με σπανουλη και σοφο αντι ξανθοπουλου κ μαυροειδη.
Πάντως κάποιες επιλογές παραήταν τραγικές,και από τον Μπουρούση και από τον Ζήση και πάλι.
Δεν ξέρω πόσες φορές θα έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε αυτά τα πράγματα στην συνέχεια.
Το θετικό είναι ότι παίκτες σαν τον Ζήση λογικά μετά από τα εύστοχα τελευταία σουτ,θα αποκτήσουν καλύτερη ψυχολογία.
Και χρειαζόμαστε όσο τίποτα έναν καλό Ζήση
Επίσης πολύ καλός Παπανικολάου
Αν πέσουμε πάνω σε Σερβία στην συνέχεια της διοργάνωσης, κλείνουμε όλο το πακέτο πρώην Γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες.
Πάντως τα black out δύσκολα θα τα αποβάλουμε στην συνέχεια. Είναι φανερή η έλλειψη εμπειρίας στην ομάδα, πολλά λάθη και κακές επιλογές βασικά στην επίθεση. Λείπει πολύ ένας καλός οργανωτής. Ο Καλάθης όσο καλός παίκτης και αν είναι έχει αρκετά να μάθει ακόμα.
Το πρόβλημα σήμερα μας το δημιούργησε πάντως ο ψηλός ο Μπέγκιτς με τα ριμπάουντ (πήρε 12 ριμπαουντ σε 18 λεπτά) και την άμυνα του. Κανονικό σκιάχτρο ήταν στο κάτω από το καλάθι και φυσικά ο Μπορούσης και πάλι όταν βρέθηκε απέναντι σε πιο δυνατό ψηλό εξαφανίστηκε (δεν φταίει μόνο αυτός πάντως). Από τα τρίποντα των Σλοβένων δεν νομίζω πως υπήρχε περίπτωση να χάναμε, τα περισσότερα ήταν κάτω από κακές συνθήκες (by the way είναι η χειρότερη ομάδα σε ποσοστά τριπόντων σε όλη την διοργάνωση) Το έχει λίγο και ο Ζούρος το προβληματάκι του πάντως αφού πολλές φορές αργεί να αντιδράσει σε κάποιο τρικ των αντιπάλων.
Το καλό πως ξεπετάγονται σιγά σιγά και άλλοι παίκτες από τον πάγκο και βοηθάνε, μπαίνουν στο κλίμα. Ο Μαυροειδής και κυρίως ο Παπανικολάου ήταν πολύ θετικοί σήμερα όσο ήταν στο παρκέ. Θα τους χρειαστούμε για την συνέχεια.
Δεν το ειδα το παιχνιδι γιατι δουλευα.Μπραβο στους μαγκες για την νικη και στον Ζηση που στο τελος ητανε κρυο αιμα με τα 3 συνεχομενα τριποντα!!!
κι εγω δεν το ειδα αλλα ακουσα το τελος
μπραβο στα παιδια!!
καλη επιτυχια στη συνεχεια
τον περπερογλου γιατι δεν τον πηρε ;
τραυματίας
επίσης παίζει να έχουμε και 2ο γυρο κάτς αν το ματς παει πόντο-πόντο
επειδη ειναι κριμα να χασει καποιος το ματς επειδη δεν το ηξερε ή επειδη δεν βρισκει καλα λινκς
εχει τωρα ισπανια - σερβια στο σινεσπορ+
εγω που το’ξερα παντως,δεν πιανω το καναλι,μου λεει πως δεν εχει σημα
Αϊ στο διαολο πουτανας γιοι Ισπανοι!
ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΡΑΚΑ ΨΟΦΑ!
εντιτ: Κι αλλη τεχνικη …ΕΜΕΤΟΣ!