Μιλάμε για ΟΡΓΙΑ υπέρ της Ισπανίας.
Οι Ισπανοί πήραν κανα 2 σφυρίγματα βασικά και μετά ο Ίβκοβιτς σαν κανένας πρωτάρης ξεκίνησε την γκρίνια για αυτό και οι τεχνικές. Ειδικά στο 39-29 με 1 λεπτό περίπου για το ημίχρονο η τεχνική που έφαγε ήταν μαχαιριά για την ομάδα του. Πάλι καλά που έβαλε με την λήξη το τρίποντο ο Σαβάνοβιτς.
Αυτό που με ενοχλεί εμένα δεν είναι οι τεχνικές που έφαγε η Σερβία (αφού την μίρλα την έχουν) αλλά το ότι σε ανάλογες περιπτώσεις οι Ισπανοί που δεν σταματάν την μίρλα και το θέατρο, έχουν ασυλία.
@Dead
Μην τρελαθουμε εντελως ρε συ.
Δεν μπορει να δινονται με τοση ευκολια δυο τεχνικες ποινες.
Κι ειδικα η πρωτη ηρθε σε σημειο π η Σερβια προσπαθουσε, ενω προηθηκε και αναποδο σφυριγμα.
Και στην τελικη στον Ιβκοβιτς δεν μπορεις να τις δινεις ετσι απλα …μονο και μονο για να παρουν οι αλλοι ενα 4ποντο συν.
Εχει μια πορεια απειρων χρονων και θεωρω αυτονοητο οτι μπορει τουλαχιστον να διαμαρτυρηθει οταν σφαζεται ετσι.
ΥΓ.: Κι οι βολες 16-6.
Βρηκα αξιοπρεπες καναλι και θα το δω ονλαην. Εστω το δευτερο ημιχρονο.
Α!
Και κατι αλλο…
Δοξα και τιμη στον [B]ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ[/B] Dusko Savanovic.-
Δε θυμάμαι καλά, αλλά μου φαίνεται ότι τα έχω δει ξανά και με άλλους πρωταγωνιστες, και δε μου κάνει εντύπωση.
Εγώ είδα έναν Ιβκοβιτς να μην σταματάει λεπτό να μιλάει στους διαιτητές όμως μετά την πρώτη επανάληψη βολής που δόθηκε. Γενικά ο πάγκος των Σέρβων έχει πολύ γκρίνια, θυμήσου και την τεχνική στο αγώνα με τους Λιθουανούς. Τις τεχνικές για μένα σωστά τις έδωσε, οι Σέρβοι παρασύρθηκαν πολύ εύκολα από κανα 2 φαλτσοσφυρίγματα και όταν σου βγαίνει και το όνομα του μίρλα την τρως πιο εύκολα. Τώρα αν σε ανάλογη περίπτωση οι τεχνικές πέφταν τόσο εύκολα στους Ισπανούς είναι ένα άλλο θέμα (προφανώς όχι). Οι Ισπανοί τις τρώνε μόνο απέναντι στους Αμερικανούς.
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να τις τρωει ετσι ευκολα ενας ανθρωπος σαν τον Ιβκοβιτς και να πουλαει τρελα το καθε τσουτσεκι στα 20-30 του.
Ακομα κι αν ο Ιβκοβιτς συνεχιζει να εχει μεσα σε ολο τον αγωνα τον Παουνιτς.
btw, το ματς ξεφευγει.
Εχω δει μονο το δευτερο ημιχρονο,αλλα η αμυνα των Σερβων ειναι εκνευριστικα τραγικη.Κριμα…Τωρα υπαρχει κινδυνος να αποκλειστουν?
Τέτοιο τουρνουά που κάνουν τα αδέλφια Gasol, θυμίζουν αποδόσεις Oliva.
Αν χάσουν την Κυριακή από τους Τούρκους τότε μένουν εκτός.
Γερμανία - Τουρκία 73 - 67
Εκνευριστικά αργό παιχνίδι. Οι Τούρκοι πάλι δεν μπόρεσαν…
“Ονάν> ένας διάσημος κλέφτης… μπασκετικά το λέμε πάντα” :lol: :lol:
γαμώ την Ανγκέλα μερκελ.!! τι στοίχημα χάσαμε σήμερα μωρεεεεεε
*στην τουρκια βολές δεν ξέρουν να βάζουν?
δεν τους χαλασε τους βρωμοτουρκους… καλα ο αλλος εχασε στο τελος καλαθι μονος του απο κατω, και στο τελος μιλησε η ψυχραιμια ντιρκ. κωλοματς φυσικα ηταν.
Το έκανε το θαύμα της η αδιάφορη ουσιαστικά Γαλλία και τα ματς Γερμανία - Λιθουανία και Σερβία - Τουρκία την τελευταία αγωνιστική θα είναι ζωής και θανάτου. Πάντως οι Λιθουανοί έχουν τεράστιες μεταπτώσεις στην απόδοση τους και σήμερα που αντιμετώπισαν πίεση τα σπάσαν.
Λίγο στο τέλος είδα και μου φάνηκαν τελείως άναρχοι οι Λιθουανοί. Μόνο 3ποντα χωρίς σοβαρή κυκλοφορία της μπάλας και καμία εκμετάλευση των ψηλών. Γενικά ο προπονητής τους δε μου γεμίζει το μάτι.
Κρίμα που δεν το γύρισε η Λιθουανία, χρόνο είχαν γμτ…
Πολύ καλός ο ΝτεΚολό.
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
εγώ τα έχω πει για λιθουανία. μπορεί να παίζουν ώρες ώρες υπερηχιτικό μπάσκετ αλλά δεν είναι απίθανο,φορωμένοι με τον τίτλο του υπερφαβορί, να λιγήσουν σε ένα μονό παιχνίδι.
[B]συνένοχος ή βλάξ; [/B]
Λιγο στημμένες οι ερωτωαπαντησεις
πως δεν ρώτησε ο παπαδογιάννης στο τέλος: συμφωνείτε ότι όλοι όσοι βλέπουν ποδόσφαιρό είναι αμόρφωτοι και έχουν μείνει πίσω στην εξέλίξη??? :lol:
Χρόνια αυτή η διαμάχη ποδοσφαιρικών-μπασκετικών, με τους τελευταίους νά’ναι τις περρισότερες φορές αυτοί που προκαλούν:):!: