Πηγανε να χαλασουν την καλη εικονα στο τελος σημερα,αλλα τελικα ευκολη νικη γενικοτερα.
Μωρε τι γινεται με την Ισπανια?
Λετε να κανει κανενα μπαμ η Αγγλια?
11-0 σερι οι Ισπανοι και το καθαρισαν το ματς.
Παντως δεν ειναι σε καθολου καλη κατασταση…
Σεβασμός στη Μ.Βρετανία Μακάρι τέτοιο πάθος να είχαν όλες οι ομάδες που βλέπουμε.
Όσο για την Ισπανία, ή θα ξυπνήσουν και θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει, ή είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που θα γνωρίσουν πολύ βαριά ήττα απο κάποια σοβαρή ομάδα.
Απολαυστική η ομάδα στο πρώτο μέρος . Αυτή είναι εθνική ομάδα επιπέδου .
Βλεποντας τα ροστερ ολων των ομαδων, οι μονες σοβαρες ομαδες που διεκδικουν το τροπαιο ειναι η Ισπανια, η Ελλαδα και η Σλοβενια.
Απο την πρωταθλητρια '07 Ρωσια οπως και απο την πρωταθλητρια '03 Λιθουανια λειπουν ολα τα αστερια.
Δεν φενεται να μπορουν πολλα πραγματα.
Ε τωρα Σερβια, Γαλλια, Τουρκια, Κροατια, οκ αξιολογες ομαδες αλλα δεν μπορουν να μας απειλησουν.
Οποτε μακρια απο Ισπανια και Σλοβενια να μεινουμε μεχρι τα ημιτελικα, και ολα τα αλλα φαινονται πολυ απλα.
Προσωπικα η Ισπανια δε με τρομαζει τοσο σαν συνολο οσο με τις εκλαμψεις που μπορει να εχουν 1-2 παιζτες μεμονομενα.Δεν με εχει πεισει με τιποτα ομως οτι μπορει τιτλο φετος
βασικα αν ειχε ντενγκ και γκορντον η αγγλια θα ηταν τελειως διαφορετικη και σαφως πιο υπολογισιμη…
κριμα που δεν ηταν και πιο παλια… θα γουσταρα να δω το στηβ μπακναλ του ηρακλη με την ασπρη καλτσα μεχρι το γονατο…
Βλέπω την εθνική να βάζει 50 στο ημίχρονο και συνολικά κάτι κάτω από 80 πόντους και ο προπονητής της να ζητάει ακόμη πιο γρήγορο μπάσκετ. Γιατί να μην έχουμε Καζλάουσκας;
+10000000
Βασικα με ολες αυτες τις απουσιες και την σχετικη απαξιωση του Eurobasket απο πολλες μεριες (παιχτες, συλλογους, κτλ. κτλ.) πιστευω οτι πρεπει να γινεται καθε 4 χρονια σαν το ποδοσφαιρικο Euro. Τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα αποκτησει μεγαλυτερη αιγλη και πρεστιζ.
Σωστός ο Μέτσαλ Λωζ.
Επίσης θα ξαναπώ ότι ο Καλντερόν είναι μεγάλη απώλεια για Ισπανία. Όσο για τους Σλοβένους πάλι στα προημιτελικά θα αποκλειστούν γιατί είναι τεράστιοι losers.
Μπα θα τα πανε καλά οι σλοβένοι.
Μην υποτιμάμε τους ισπανους επειδη δεν παίζουν καλά.
Εχουν παικταραδες μεσα.
Μεγάλη υπόθεση ο προπονητής που έχουμε στον πάγκο.
Αν τους είχε όλους (Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Βασιλόπουλο, Τσαρτσαρή, και σε καλή κατάσταση βέβαια), θα ήταν ήδη το απόλυτο φαβορί, έτσι όπως παρουσιάζεται η Ισπανία.
Είμαι σίγουρος πάντως, ότι και να γίνει τελικά σ’ αυτή τη διοργάνωση, ότι ο Λιθουανός θα φτιάξει στα επόμενα χρόνια μια ομάδα που και τίτλους να μην πάρει, θα χαίρεσαι να την βλέπεις.
Ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να αφήσει αυτόν τον προπονητή να φύγει (Παναθηναικός είμαι εγώ, αλλά τον Ολυμπιακό τον θέλω δυνατό). Δεν λέω ότι είναι κακός ο Γιαννάκης, αλλά τρέφω μεγάλω σεβασμό στον Καζλάουσκας, μ’ αρέσει το στυλ του. (Ευτυχώς ο ΠΑΟ το θέμα του προπονητή το χει λύσει εδώ και πολλά χρόνια)
Παίζαμε καλό μπάσκετ με Καζλάουσκας, αλλά στο τέλος κάτι πήγε στραβά στις σχέσεις του με τους παίκτες:!:
Ναι, παίζατε καλό μπάσκετ, εξάλλου η φιλοσοφία του Λιθουανού είναι να παίζουν μπάσκετ οι ομάδες του, εννοώ δλδ να παίζουν παιχνίδι.
Πιστεύω όμως ότι δεν είχε τότε ένα ικανό ρόστερ, ειδικά αν απεναντι σου έχεις τον Παναθηναικο. Τώρα όμως που φαίνεται να υπάρχει διάθεση να δαπανηθούν πολλά χρήματα, σίγουρα θα μπορούσε ο Λιθουανός να φτιάξει κάτι καλό. Και το ξαναλέω: Θεωρώ πολύ καλό προπονητή τον Γιαννάκη. Απλά είναι άλλης φιλοσοφίας. Μαχητής, πολύ αμυνα, δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Απλά ο Καζλάουσκας θέλει το πιο επιθετικό, πιο γρήγορο, πιο ελκυστικό μπασκετ.
ΥΓ. Τι παιχτάρα είναι αυτός ο Μπουρούσης! Η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΟΣΦΠ είναι που τον κράτησε
έτσι, θεούλης! θυμήθηκα κι άλλη μια παιχτουρα του ηρακλέως τώρα, τον ντέηβιντ ινγκραμ!
στα δικά μας, μετά το τρίτο παιχνίδια μένουν 8 ομάδες και πάμε σε νοκ άουτ με τον δεύτερο (λογικα) του ομίλου σερβίας-ισπανίας? :-s
3 ομάδες περνάνε από κάθε όμιλο.
νομίζω δημιουργούνται 2 ομιλοι των 6 όπου οι βαθμοί μεταφέρονται.
ή κάτι τέτοιο.
νομίζω πως έχω μπερδευτεί.:?
Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στη δεύτερη φάση, σχηματίζοντας δύο νέους ομίλους, τον Ε? (Α1, Α2, Α3 και Β1, Β2, Β3) και τον Στ? (Γ1, Γ2, Γ3 και Δ1, Δ2, Δ3), στους οποίους μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους από την πρώτη φάση, χωρίς όμως να υπολογίζεται το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που τερμάτισε τέταρτη και αποκλείστηκε.
Α? Όμιλος
ΠΓΔΜ-Κροατία 17:30 (ΕΤ1)
Ελλάδα-Ισραήλ 20:00 (ΕΤ1)
Βαθμολογία
- Ελλάδα 4 (162-122, +40)
- Κροατία 3 (154-155, -1)
- ΠΓΔΜ 3 (136-165, -29)
- Ισραήλ 2 (158-168, -10)
Β? Όμιλος
Ρωσία-Γαλλία 17:30
Γερμανία-Λετονία 20:15
Βαθμολογία
- Γαλλία 4 (130-116, +14)
- Ρωσία 3 (154-144, +10)
- Γερμανία 3 (141-143, -2)
- Λετονία 2 (119-141, -22)
Γ? Όμιλος
Ισπανία-Σλοβενία 19:15
Μεγάλη Βρετανία-Σερβία 22:00 (ΕΤ1)
Βαθμολογία
- Σλοβενία 4 (152-128, +24)
- Σερβία 3 (135-137, -2)
- Ισπανία 3 (141-142, -1)
- Μεγάλη Βρετανία 2 (135-156, -21)
Δ? Όμιλος
Πολωνία-Τουρκία 19:15
Λιθουανία-Βουλγαρία 22:15 (Sport+)
Βαθμολογία
- Τουρκία 4 (178-142, +36)
- Πολωνία 4 (176-153, +23)
- Λιθουανία 2 (151-170, -39)
- Βουλγαρία 2 (144-184, -40)
Εμείς δηλαδή πάμε με 4 βαθμούς και 162-122 πόντους και θα παίξουμε με Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία.
Πολλές εκπλήξεις στο φετινό τουρνουά, και μια μεγατόνων παρολίγο χθες. Πιστευω ότι η Ελλάδα παίζει πολύ ικανοποιητικά μέχρι στιγμής, κάνει τη δουλειά αλλά και κατα διαστήματα προσφέρει εξαιρετικές φάσεις στο επιθετικό μέρος. Αρκεί να μην πέσει η ίδια θύμα κάποιας έκπληξης. Το να πέσουν όμως οι Ισπανοί θύματα της υπεροψίας τους δεν θα ενοχλήσει καθόλου…