Πρωτη ταινια σε σινεμα ever?

Σκάσαμε στο γέλιο.

Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει βιβλιο :blink: Λεει?

different kind of humor!! δε πειραζει…:p:p

Μάσκα (με τον jim carrey)/lion king

Δεν θυμάμαι ποιο είχε βγει πρώτο.

Τιτανικός …

Βασικά αυτή μαζί με το Lion King , είναι οι εκδοχές που έχω ακούσει πιο συχνά , ως πρώτες ταινίες από τα άτομα της ηλικίας μ …

εμμμ…χμμ…μμμ…

ΟΧΙ
:stuck_out_tongue:αν και τοχα διαβασει και 2 φορες:p#-o

η πρωτη ταινια - που παραδοξως ηταν κ η πρωτη που ειχαν παει ολοι οι κολλητοι μου(τυχαιο?)- ηταν μια με κατι αρκουδες (δεν παιζανε ανθρωποι…αληθινες αρκουδες)μαμα και παιδι που σκοτωνεται η μαμα απο κατι βραχια και προσπαθει το αρκουδακι να επιβιωσει…φυγαμε ολοι με τα ματια τουμπανο:cry:
νταξ…δεν θυμαμαι τι εφαγα χθες αλλα αυτη μου εχει μεινει χαρακια μιλαμε!!

hahaha ακριβως το ιδιο και γω.
Νομιζω η μασκα πρεπει να ταν, με τον πατερα μου (ραδιο σιτυ-θεσσαλονικη)

Αν και το mortal kombat την επομενη χρονια (95) το θυμαμαι πιο ζωντανα, επειδη ημασταν η παρεα του γυμνασιου και μαλακιζομασταν ολη την ωρα.

[SIZE=“5”][CENTER]GET OVER HERE[/CENTER][/SIZE]

Edit: Τωρα που ανατρεχω στα παιδικα χρονια, ηταν τελικα το Home Alone, αλλα πρεπει να ταν το 93 και οχι το 90, επειδη το χα δει στην κατασκηνωση, σε μεγαλο πανι, οποτε κατι σαν θερινο σινεμα.

Κλασσικά, το Lion King σε θερινό κινηματογράφο.

Πρέπει να ήταν ο Ασπροδόντης!!!

Ε γαμωτο, επρεπε να διαβασω τ προηγουμενα ποστ προτου γραψω.
Φρι γουιλι και για μενα.
Τωρα που αναφερατε το willow.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια ταινια που ειχα ερωτευτει και οποτε την πετυχαινα σε καναλι, δεν κουνουσα ρουπι.

Με ενα βιβλιοπωλη και ενα παιδι (μαλλον το παιδι του) που ανοιγε το βιβλιο και εμπαινε σε εναν μαγικο κοσμο, με ενα τεραστιο ιπταμενο σκυλο και βραχους που μιλουσαν. Στο τελος ο πιτσρικας πηδηξε απο ενα γκρεμο και γυρισε στον πραγματικο κοσμο.

Θυμιστε μου πλζ τον τιτλο, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ!!!

Θυμαμαι και εχω δει πολλες φορες τον Ταρο, τον γιο της δρακαινας (ισως το πρωτο μου κλαμα σε ταινια),

αλλα αυτο που σας λεω, δεν μπορω με τιποτα να θυμηθω τον τιτλο.
Κατι με Book πρεπει να ναι

ω ναι!!!
δευτερη που ειδα αλλα κ γω ψηνομαι να την ξαναδω!!

Με το που εβαλα στο google “old fantasy movie long flying dog” το εβαλε σε πρωτο link απο ενα αρθρο με παλιες ταινιες φαντασιας με δρακους.

The NeverEnding Story

Βουρ για download!!! :D:D:D:D:D

Και γω στο ράδιο σιτυ.

Αν και ήμουν μικρούλης :oops: (το '87 είμαι) θυμάμαι οτι είχαμε αργήσει 10 λεπτά στο lion king και αφού τελείωσε περιμέναμε να βάλει την ταινία με υπότιτλους για να δούμε την αρχή που χάσαμε. Μου είχε κάνει εντύπωση οτι δεν πληρώσαμε πάλι εισιτήριο!

Το βιβλίο τα σπάει.

Εμάς ποτέ δεν μας πήγαιναν σινεμά, μόνο θέατρο:(
Πρώτη ταινία είδα το 2003, πήγαμε για να δούμε τους Πειρατές, αλλά τελικά είδαμε το Θεό για μια Βδομάδα.

Hahah ναι ρε συ, στο ραδιο σιτυ και το Κολοσσαιο παιζαν την ιδια ταινια στο καπακι και αν την εχανες στην αρχη, καθοσουν στην επομενη προβολη λιγο.

Ποντικομικρούλης 1 :stuck_out_tongue:

Έχω την εντύπωση ότι ήταν η Αnastasia, το 1998. Σε έναν κινηματογράφο που τώρα έγινε πολυκατοικία, ολόκληρο το κτίριο.

κλασικά το lion king το 1994 μεταγλωτισμένο σε θερινό.και μάλιστα μιας και δεν υπήρχε έλεγχος και επειδή μου άρεσε τόσο πολύ, κάθισα να δω και την επόμενη προβολή με υποτίτλους…:stuck_out_tongue: