το Lion King με τον πατέρα μου ! όχι σε θερινό , κανονικό κινηματογράφο …
αν θυμάστε την σκηνή π πεθαίνει ο μπαμπάς-λιοντάρι επειδή τον ποδοπατάνε οι βίσσωνες (αν δν κάνω λάθος) …
εκεί να δείτε [SIZE=“5”]ΚΛΑΜΑ ![/SIZE] κορόμηλο ! ακόμη το θυμάμαι …
το επόμενο έργο που είδα αν δν κάνω λάθος ήταν το power rangers (ταινία) κ είχα βάλει τον πατέρα μου να μ αγοράσει την αφίσα της ταινίας , την οποία θαύμαζα κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ … χεχε :lol:
αυτή την ταινία με την αρκούδα την είχα δει με το δημοτικό … τότε παιζόταν κ ένα ωραίο κινούμενο απότι θυμάμαι κ τους κάναμε παράπονα π δν μας πήγαν στο άλλο …
Το Neverending story που αναφέρθηκε πριν, είναι από τα πρώτα μεγάλα σε μέγεθος βιβλία που έχω διαβάσει. Όσοι έχετε παιδιά, ανίψια κτλ. είναι τέλειο δώρο.
Πρέπει να νιώθω μειονεκτικά που δεν έχω δει καν το lion king?
Λοιπόν εγώ δε θυμάμαι καθόλου ποιά ήταν η πρώτη ταινία που είδα ποτέ σινεμά (για να μην, μάλλον καμιά μούφα θα ήτανε). ?Και τότε τι στον πούτσο ποστάρεις ρε Γράκχε τρόμπα;? Sorry guys, απλά είδα αυτό εδώ το post που έγινε πριν από δυο χρόνια και δεν κρατήθηκα:
Πελώριες μαλακίες ε. Κι αυτός με Disney μεγάλωσε όπως όλοι, σας το λέω εγώ. 'Aλλο αν σήμερα την έχει ψιλοαποκηρύξει.
οχι,ναυσικα και λουπιν-καρτουν τιβι και κυδων,καθως και μονονοκε φιλμνετ αργοτερα8)…και μην ξεχνας τον παπουτσομενο γατο,που εκανε και γυρα κοσμου σε 80 μερες,πρωτες ημιτελειωμενες ταινιες μιγιαζακι…8)ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΛΚ,να μην πω γκιμπλι,μιας και ειχα δει καποια αλλα δεν ηξερα ποιος τα κανε τοτε,αλλα τζαπανισια ανιμε FTW μικρος!
απο τα ντισνεη που θυμαμε,λαιν κινγκ ειχα παει-που ηταν κλαιν,αλαντιν που δεν μαρεσε, πενταμορφη και τερας που δεν θυμαμε-αλλα μαρεσει και ποκαχοντας που γελαγαμε…τωρα ειχα παει και σε κατι μουλαν και πιπες αλλα οκ,ειπαμε…
δεν πιανατε αυτα τα καναλια στο χωριο σου τοτε μπομπο?
ειδικα η ναυσικα ειχε μια απο τις πιο φεηλ αλλα απολαυστικες μεταγλωτισεις μετα τον καμπαμαρου
Όχι δεν τα πιάναμε. 4-5 κανάλια πιάναμε and that was it, αλλά whatever. Εγώ απλά θυμάμαι ότι μέχρι πριν κάποια χρονια τα μισά cartoons που σήμερα θάβεις τότε τα προσκυνούσες, και τα χα μάθει κι εγώ από σένα και τα θεωρώ ακόμα και σήμερα αγαπημένα και τσαντίζομαι που σήμερα τα θάβεις. :evil: