Eyehategod live at Temple 10-03-2020

Όταν μιλάμε για sludge metal, μιλάμε για EYEHATEGOD!

…Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καταγωγή τους από τη μητέρα του είδους (και του southern metal φυσικά) Νέα Ορλεάνη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο έχουν επηρεάσει τη σκηνή (τόσο της χώρας τους, όσο και την πολύ μεταγενέστερη αντίστοιχη Ευρωπαϊκή), με κάποιες εκ των κορυφαίων μπαντών του είδους (ή μήπως όλες;) να τους αναφέρουν μέσα στις βασικές επιρροές τους.

Με εμβληματική φιγούρα τον πολυπράγμονα Jimmy Bower (Down, Crowbar, Mystick Krewe of Clearlight, Corrosion of Conformity και όχι μόνο) και με το όνομά και την ύπαρξή τους να περιβάλλονται διαρκώς από μία απροσδιόριστη επικινδυνότητα, οι EYEHATEGOD αποτελούν την πεμπτουσία του ήχου που πρεσβεύουν, όντας ταυτόχρονα καταξιωμένοι στη συνείδηση των οπαδών ως μία από τις πιο αλητήριες μπάντες που θα συναντήσεις εκεί έξω.

Με 30 πλέον χρόνια ύπαρξης στην πλάτη τους και καταπονεμένοι από τις κακουχίες που χαρακτηρίζουν τον τόπο τους και συνοδεύουν ανθρώπους του είδους τους, οι EYEHATEGOD δεν πεθαίνουν. Μόνο γίνονται πιο δυνατοί.

Οι απόλυτοι κοινωνοί της ανίερης βρωμιάς και του ισοπεδωτικού βάρους, οι προπάτορες της σαπίλας και πατριάρχες του sludge metal επιστρέφουν στην Αθήνα, στα πλαίσια της ανοιξιάτικής τους περιοδείας, την Τετάρτη 10 Μαρτίου στο Temple της Αθήνας, για να κατεδαφίσουν, να διαλύσουν και να πολτοποιήσουν ότι βρεθεί στον διάβα τους και να βάλουν ένα ακόμη λιθαράκι στο οικοδόμημα που κάποια χρόνια μετά θα αποτελέσει μία σπουδαία κληρονομία για τον ακραίο ήχο.

LINKS:
http://eyehategod.ee
www.facebook.com/OfficialEyeHateGod

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Website: http://thetemple.gr
• FB: www.facebook.com/templeliveclub
• Τηλ.: +30 210 3468523
• E-mail: stathis@thetemple.gr (booking), jim@thetemple.gr (γραφείο τύπου)

3 Likes

Λασπη, ζαμπον και σλατς

ούτε τα κόμματα δεν άλλαξαν στην ανακοίνωση από την προηγούμενη φορά . Και από τις 5 λέξεις που άλλαξαν , έκαναν και λάθος . Τρίτη πέφτει η 10 Μαρτίου :joy:

όπως και να χει , ωραίο νέο … ίσως τιμήσω αλλά έχει και up the hammers εκείνες τις μέρες και θέλω να το δω όλο

Χαχαχαχ δεν το διαβασα με λεπτομερεια, ενα copy/paste εκανα

Ο Bower καποια περιοδο περσι δεν περιοδευε μαζι τους και ειχε επιστρεψει ο Brian Patton, που επαιζε μαζι τους 25 χρονια. Φετος τι θα γινεται αραγε; Εγω λογικα θα παω ετσι κι αλλιως παντως, ειναι πολυ καλοι λαιβ.

1 Like

Περσυ μετα το λαιβ ειχαμε αραξει με τον Brian Patton και τον Garry (οχι Mike δυστυχως) - ειναι τοπ παλικαρια. Οποτε λογικα και φετος με Brian.

Τους έχω δει 3 φορές, νταξ τι να λέμε φοβερη μπαντα πάμε και για τέταρτη φετος

Δεν τους έχω δει… Να η ευκαιρία.

1 Like

Jimmy βλεπω, γαμω!

1 Like

Άσχετο, αλλά το παιδικό πάρτυ “ξαναχτύπησε” (BLAZE BAYLEY Αθήνα 7 / 12 / 2019).

Αρχίζω και πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος συμβολισμός αναφορικά με το σημείο που τoποθετείται το σήμα του club.

Δεν ξεπερνάει βέβαια την προηγούμενη “μυθική” τοποθέτηση (BLAZE BAYLEY Αθήνα 7 / 12 / 2019), αλλά πλησιάζει αρκετά.

1 Like