Σε αυτό συμφωνώ απολύτως! :thumbup:
Αυτό είναι πολύ σχετικό!
Εντάξει, τί σημαίνει αντικειμενικά; :-k
Αν το δεχτούμε αυτό που λες, τότε θα πρέπει να πούμε ότι και όλοι ξέρω γω οι thrash ή οι speed δίσκοι είναι κατώτεροι από τους progressive π.χ.
Δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν! Είναι 2 διαφορετικά είδη! :dunno:
Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Για αυτό και μίλησα για ηλικία…
Υποκειμενικά πάντα, για μένα και για τους περισσότερους παλιότερους Guardianαδες (από ότι έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια) έστω και οι πρώτοι 2 δίσκοι είναι απίστευτοι και έχουν φοβερά κομμάτια, riffs, μελωδίες, solos, κοπάνημα κ.τ.λ., ενώ για εσένα και τον ellanor (τυχαία παραδείγματα, απλά σας έχω εύκαιρους! ) είναι δύο ακόμα τυπικοί τευτονικοί power / speed δίσκοι, έστω και πολύ καλοί!
Eκεί διαφέρουμε!
Για κάποιους δεν είναι ένα ακόμα τυπικό τευτονικό metal, αλλά το καλύτερο power / speed που είχε ακουστεί ποτέ στο metal! 8)
Και το “Tales…” και “Somewhere…” σχεδόν ισάξια με τα βιβλικά “Keepers…” και γενικά πάρα πολύ ψηλά στο metal στερέωμα!
Για αυτό ξενερώσαμε στο “Nightfall…”
Γιατί βρήκαμε αυτά:
Έχει κομμάτια που μου αρέσουν τρομερά π.χ. “The Curse of Fëanor”, “Mirror Mirror”, αλλά ήταν και ο πρώτος δίσκος τους που άκουσα κομμάτια και χαλάστηκα - βαρέθηκα! π.χ. “Nightfall” , “Blood Tears” κ.α.
Ξέρεις, όταν έχεις τρεις δίσκους του 10 και δύο του 9,5 (υποκειμενικά) και ο επόμενος είναι για σένα του 7,5 - 8 ξενερώνεις άσχημα… Ακόμα και αν τον θεωρείς καλό και αξιόλογο!
Και αυτό σωστό, αν και παίζει έστω και μικρό ρόλο τί έχει ακούσει πρώτα! :roll:
Γενικά, για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια πιστεύω όλοι συμφωνούμε λίγο έως πολύ σε αυτό: