Αγαπημενο μου αλμπουμ των[SIZE=“4”] ΘΕΩΝ,[/SIZE] ειναι αναμφιβολα το Nightfall In Middle Earth,:vibrate: φοβερα κομματια και γουσταρω τρελα που ειναι ολο consept album, καθοτι φαν και του τρομερου J.R.R. Tolkien…:respect: Ακολουθει το Tales from the Twilight World, που εχει μεσα πολλα απο τα αγαπημενα μου κομματια και μετα το Imaginations from the Other Side. Αυτα τα 3 ειναι τα αγαπημενα μου και ολα τα επομενα ακολουθουν με μονη απογοητευση το A Night at the Opera, που δεν μου αρεσει καθολου. Αναμενουμε με μεγαλη ανυπομονησια το επομενο…
Το Dark Passage που βρίσκεται ;
Nightfall in Middle-Earth για μένα αν και ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Somewhere Far Beyond…αλλά το Nightfall έχει κ αυτή τη γαμάτη ατμόσφαιρα…
εγω πορτιμω το imaginations from the other side και αυτο ψηφισα κιολας.το πρωτο που αγορασα απο blind guardianκαι πιο αγαπημενο:)
Nightfall In Middle Earth γιατί εκτός από τα καταπληκτικά κομμάτια το Tolkien concept είναι αυτό που δίνει το κάτι παραπάνω για μένα.
Ολο αυτο τον καιρο ημουν φανατικος υπερ του Nightfall in Middle Earth. Το album εχει γαματα κομματια και οκ… tolkien concept… Κι εμενα το πρωτο album που αγορασα απο Guardian. Aκομα θυμαμαι το ριγος μολις ειχε τελειωσει η εισαγωγη και μπηκε το Into the Storm . Αλλα τωρα τελευταια εχω αρχισει να αναθεωρω και νομιζω το Imaginations κερδιζει με ελαχιστη διαφορα την πρωτη θεση. Οπως και να’χει, Guardian ειναι! Οι τυποι γραφουν επη!
Kαι επειδη πορωθηκα, βαζω playlist Guardian στο μαγαζι να πορωθουμε! :D8)
αχαχχαχα και εγω guardian ακουω!!!πραγματικα οι ανθρωποι ειδικα στισ προηγουμενες δουλειες τουσ εδιναν ρεστα:D!κατι που δυστυχως δεν μπορω να πω για το πιο προσφατο[-X
Επειδή ( λόγω αδερφού ) τους ακούω συνέχεια αγαπημένο μου το Imaginations From The Other Side λόγω προσωπικής εμπάθειας προς το Bright Eyes!
εμπάθειας? :-s
Μου αρέσει πιο πολύ τέλος πάντων!
Παντως το anato νομιζω οτι ειναι λιγο παρεξηγημενο δισκακι. Εμενα μ’αρεσει αρκετα. Δε θα το συγκρινω με Imaginations και Nightfall αλλα παρ’ολα αυτα ειναι αρκετα καλος δισκος.
Κατ’αρχας εχει μεσα το αριστουρφημα And then there was Silence που ειναι ευκολα μεσα στα top 5 των Guardian για μενα. Μετα ειναι και το The Soulforged που και αυτο παλευει για μια θεση στο τοπ 5 μου και εχει και θεμα τον Raistlin
Οκ εχει μερικα τραγουδακια που ειναι λιγο πιο γτπ αλλα προσωπικα νομιζω δεν αξιζει το θαψιμο που εχει φαει απο τους οπαδους
Χαλαρά Nightfall. Φοβερές συνθέσεις, φοβερό concept, ατμόσφαιρα για πολλές ανατριχίλες, το War Of Wrath είναι από τις πιο αγαπημένες μου εισαγωγές σε δίσκο (και σε live), το υπερ-έπος Time Stands Still, το υπερ-hit Mirror Mirror, άψογο και σκαλωτικό artwork. Γενικά είναι από τους δίσκους που από μικρός έλιωνα και ακόμη λιώνω και τον θεωρώ κλασικό.
Μετά Somewhere, κατόπιν Imaginations και τέλος Tales. Τα πρώτα είναι πολύ power για τα γούστα μου, το Opera με κουράζει, το τελευταίο δεν το έχω ακούσει.
Τι σου κανε καλέ το Bright Eyes και του χεις εμπάθεια?
Κατα τ’ άλλα είχα (παλιααα) ψηφίσει Nightfall, μένω σταθερός στην γνώμη μου. Για κάποιους οι Guardian έχασαν με αυτό το άλμπουμ τον παλιότερο δυναμισμό τους, για μένα έπιασαν το peak τους. (και αυτά τα μίνι-περάσματα ανάμεσα στα τραγούδια, τι ωραία που είναι!)
2 χρόνια μετά απο τούτο το ποστ, δηλώνω πως τελικά Imaginations - Smewhere είναι ισάξια και κανονικά δεν έπρεπε να είχα ψηφίσει, δεν γίνεται να διαλέξει κανείς ανάμεσα σε αυτά τα 2
Το Imaginations αν δεν είχε το I’m alive θα ήταν το ίδιο επίπεδο. Απο εκεί και πέρα τα πρώτα τους μου φένονται στη πλειοψηφία τους αδιάφορα προς απλά καλά ενώ το τελευταίο ήταν απλά συμπαθητικό με κάποιες καλές στιγμές -αν και το άκουσα ελάχιστα σε σχέση με τα άλλα οπότε μπορεί να το έχω αδικήσει- .
Nightfall:):!:
Time What Is Time
Banish From Sanctuary
Lost in the Twilight Hall
A Past and Future Secret
Somewhere Far Beyond(η Last Candle)
Να το top 5,δε παιζει and then… μεσα:har:
@πυραμιδ:Το μυαλο του ανθρωπου αρνειται να δεχτει την απολυτη τελειοτητα και βρισκει τεχνηεντως ψεγαδια,λεγε με Im Alive:p
Nightfall γιατί μου φέρνει πάντα στο μυαλό σκηνές απ το Silmarillion
Somewhere Far Beyond τα πάντα όλα πρώτα απ όλα.
Μεγάλη αγάπη, πρώτος δίσκος που αγόρασα και άκουσα από Guardian, τεράστια αγάπη.
Τα τραγούδια είναι ένα και ένα, πραγματικά δισκάρα.
Σαφώς δεύτερη μεγαλύτερη αγάπη το Nightfall in Middle-Earth για τους γνωστούς λόγους, και είναι και το μοναδικό album που δεν έχω σε αυθεντικό. Συνθέσεις,μουσική από άλλο κόσμο(το λέει και ο τίτλος εξάλλου).Επικό album με λίγα λόγια.
και μετά η σειρά έχει:
Battalions Of Fear
Follow The Blind
A Night at the Opera
Imaginations from the other side
Tales from the Twilight World
A Twist In The Myth
Aυτό που δεν έχεις αυθεντικό είναι το μόνο που θα έπρεπε να έχεις γιατί έχει και κειμενάκια πέρα των στίχων στο τέλος του booklet.
οπότε θα το βάλω και αυτό στη λίστα με τις παραγγελίες που θα κάνω στις γιορτές.
Now playing: Omen - Dragon’s Breath
via FoxyTunes