Favorite Lord of the Rings Character

[SIZE=“4”]The Lord Of The Rings: The Motion Picture Trilogy - Special Extended DVD Edition (12 Discs)[/SIZE]

αυτο εχει πολυ καλη τιμη παντως…

EUR 23.49 Free Delivery

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/490271/The-Lord-Of-The-Rings-The-Motion-Picture-Trilogy-Special-Extended-DVD-Edition/Product.html

αυτο εχω!! πωππω στο 1/4 της τιμης που το ειχα παρει!!

ειναι λιγο βλακεια να βλεπεις κατι που εχεις παρει, μετα απο καιρο σε αυτη την τιμη…
παντως μιλαμε για σχεδον 2 ευρο το dvd…!!!

παντως τρελη τιμη και αυτο:

Monty Python’s Flying Circus: Complete Series (Deluxe Edition) (8 Discs)

EUR 19.49
!!

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/6534016/Monty-Python-Flying-Circus-Complete-Series/Product.html

καλα εγω δεν μετανιωσα που το πηρα τοτε (χριστουγεννα 2004). καθα μια απο μονη της τοτε ηταν ακριβη, γυρω στα 50 ευρω. οποτε βολεψε η κασετινουλα. παντως η τιμη ειναι τελεια αν εισαι φαν και δεν το εχεις ηδη.

και εγώ στην σκηνή που κάνουν ντού στο helm’s deep είμαι έτοιμος να πάρω το ξίφος:p

Πωωωω ρε φίλε, πολύ μεγάλο κείμενο. Θα το τσεκάρω όταν έχω χρόνο, φαίνεται ενδιαφέρον.
Και ναι, ο Έομερ είναι πολύ ΜΕΤΑΛ!

ΥΓ. εντωμεταξύ το quote και αυτό για τον Έομερ ποσταρίστηκε 3 σελίδες πίσω, έχω διαφορά φάσης. Γιέα!

εννοείται extended ρε, απλά λέω πως δε με πειράζει και να μην είναι η collector’s έκδοση.

το πακετάκι το χω δει στο πλέυ προφανώς, απλά θέλω ελληνικούς υπότιτλους (έστω κι αν στο 3ο που έχω και είδα χτες, ειναι προχειροφτιαγμένοι…)

στα πλάνα που κάνει ντού ο eomer θα έπρεπε να έχει μουσική υπόκρουση blind guardian:p

φίλε είσαι μέγας! μια ερώτηση μόνο: Ξέρεις αν έχει Ελληνικούς υπότιτλους?

Edit: Μόλις είδα post Dude. Αυτή η έκδοση που έχει στο play μάλλον δεν έχει υπότιτλους αλλά τούτη δω?

http://www.audiovisual.gr/page.ashx?pid=7&evid=1270&sm=12&frId=1&avfrid=688

Απλά επειδή το έχει στο site, παίζει να χουν φτιάξει υπότιτλους… Αλλά γαμώ δεν γράφει τιμή και θα πάει καμιά 100άρα -.-

Edit #2: Αν μπορεί κάποιος ας με ενημερώσει αν οι Extended εκδόσεις (σκέτες) έχουν Ελληνικούς υπότιτλους!

Εdit #3 : ΓΚΙΜΛΙ ΡΕ!

CRIMSON IDOL ΠΕΣ ΠΛΗΖ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΤΟ ΜΠΟΞ-ΣΕΤ ΜΟΝΤΥ ΠΑΗΘΟΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ? (ΤΑ ΚΑΨ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΒΛΑΣ)

oh.It’s the sweet gimli…:stuck_out_tongue:
πολυ γελιο ο τυπος…!

δε ξερω τι γινεται…ο aragorn,o legolas,o gimli,o gandalf ειναι απειρως γαματοι,αλλα αμα δεν ηταν ο sam τα παντα θα χαν καταστραφει απο πολυ νωρις.δε θα χαν νοημα ουτε τα σπαθια,ουτε τα βελη,ουτε τα μαγικα ραβδια,ουτε τα τσεκουρια.
o sam αν και μιση μεριδα κταφερε να φτασει απ τη μια ακρη της μεσης γης στην αλλη αλωβητος!και δεν εφταναν ολες οι ταλαιπωριες,ειχε μαζι του το μαλακα να κανει σα το πρεζακι καθε 5 λεπτα(πραγματικα τιμη του που δεν πλακωσε ουτε μια φορα στις σφαλιαρες τον frodo).και φυσικα ποτε του δεν εμπιστευτηκε τον σαπιο γκολουμ παρα τις αντιρρησεις του αγαθοπαπαρα frodo.
αρα ηταν θαρραλαιος και υπομονετικος,δυνατος και σε μικρη συσκευασια…ο τελειος ηρωας(χαχαχαχα)!sam ftw!!!

ναι εχουν…!

Thanks για την απάντηση. Το “έχουν” πάει και για την extended trilogy (12 DVD) του άρχοντα των δακτυλιδιών ή μόνο για τα DVD του Μοnty-Python box?

για Μοnty-Python…
για το lord δεν ξερω :?

Ευχαριστώ! Αν είχα χρόνο θα έψαχνα για περισσότερα info και δε θα σας έπρηζα. όποιος γνωρίζει κάτι και έχει πμ, ας στείλει

Γκανταλφ με κλειστα τας ομασι! και τελος! Γκανταλφ=Θεος! απλα λιγο πιο κατω απο τους Βαλαρ…

o γκάνταλφ μου φαίνεται ήταν σαν την μέλιαν από το σιλμαρίλιον.

Έτσι είναι. Είναι και οι δύο “Maia”. Κάτι σαν κατώτερες θεότητες δηλαδή ή ημίθεοι, αμέσως κατώτεροι των Valar όπως ανέφερε και ο AnimeCrazy.

epitaph, αυτό που έχει στο πλέυ δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους, το γράφει και λίγο πιο κάτω

Languages : English - Dolby Digital (5.1) EX ; DTS ES 6.1
Subtitles : English

αυτά της audiovisual έχουν ελληνικούς υπότιτλους. αν καταλάβεις αν και με ποιόν τρόπο μπορείς να αγοράσεις από εκεί, πες μου κι εμένα πληζ :stuck_out_tongue:

Thanks Dude!

Σε όλα τα άλλα ελληνικά site που το χω ψάξει και έχει τιμή το box set του άρχοντα έχει 100 Ευρώ και έχει εξαντληθεί… Τέλεια!