Favorite Lord of the Rings Character

κι εμένα η audio visual είναι η τελευταία μου λύση (θέλω το gift box του fellowship). αυτοί το κυκλοφορήσανε άλλωστε στην ελλάδα, μπορεί να χουν ακόμα κομμάτια σε καμμια αποθήκη παρόλο που χει αποσυρθεί από την αγορά… θα πάρω κάνα τηλέφωνο να ρωτήσω μου φαίνεται.

πάντως τα gift boxes του 2ου κ του 3ου άρχοντα υπάρχουν στα 20 ευρώ στο μετρόπολις αν ενδιαφέρεσαι.

Και στο Fnac…

Gift box είναι η έκδοση με τα 4 DVD + μια μινιατούρα ?? Η απλή έκδοση (χωρίς μινιατούρα) του Φέλοουσσιπ με τα 4DVD υπάρχει ακόμα πουθενά?

Για το site της audio visual : Λογικά εκεί σου δείχνει τα DVD που έχει και μόνο άν έχεις κατάστημα (Video Club) θα υπάρχει και ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που θα μπορείς να τα παραγγείλεις. Θα πάω να τσιμπήσω τα 2 Towers + Return και θα ρωτήσω Metropolis και σε κάνα video club αν μπορούν να τα βρουν!

@ Prosatanic

μήπως είχε και το πρώτο? :-s

@ Epitaph

τις σκέτες έχω καιρό να τις δω, αλλά όπως και να το κάνεις είναι τιμή ξεφτίλα τα 20 ευρώ για αυτές τις εκδόσεις. αν ρωτήσεις μετροπολις ή βιδεο κλαμπ κ γίνεται δουλειά (δεν το βλέπω βέβαια), έχε με υπόψιν man.

Έγινε φίλος! Αθήνα γυρνάω για το σαββατοκύριακο, θα πάω Metropolis και Fnac και θα υπάρξει πλήρης αναφορά! :smiley:

Ξέρει κάποιος αν στις extended εκδόσεις των ταινίων υπάρχουν υπότιτλοι σε όλα τα extras και στα 4 dvd ή μόνο στις ταινίες; Έχω τις κανονικές εκδόσεις και των 3 ταινιών (με τα 2 dvd η καθεμία) οι οποίες δεν έχουν υπότιτλους στα extras :x, όχι ότι μου είναι πολύ δύσκολο να τα παρακολουθήσω και έτσι αλλά σαφώς είναι ευκολότερο με υπότιτλους.

Legolaaaaaaaaas!!! :respect:

ISIIIIIIIIILDUR

ειναι δυνατον ο γκολουμ να εχει τις ιδιες ψηφους με τον φροντο ??

gollum

[SPOILER][/SPOILER]

nazgul

[SPOILER][/SPOILER]

saruman

[SPOILER][/SPOILER]

smeagol

[SPOILER][/SPOILER]

elrond

[SPOILER][/SPOILER]

SAM…επειδή είναι ένα τεμπέλικο, ήσυχο και καλοπερασάδικο hobbit που προστατεύει τον ring-bearer και τα βάζει με θεούς και δαίμονες έχοντας ΜΗΔΕΝ skills…

respect

Gimli αλητεία για την ταινία

Gandalf βιβλία

Legolas στα βιβλία και στις ταινίες και παντού!

Ο Witch King of course

O Legolas της ταινίας ήταν σκατά

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Ήταν όμως κουκλάκι.

Εμπίπτει στη γενική σκατοσύνη του και το παραπάνω

Αχχχχχχχχχχ <3

lesbian alert

Αν και με εκνευρίζει ο συγκεκριμένος, ήταν πολύ καλή επιλογή ο Bloom για Εlf.

Αλλά γενικά με εκνευρίζουν απίστευτα οι Elves οπότε ΟΧΙ!