Gandalf.
Ο Γκανταλφ, άνετα…8)
Ποιος αμπαλος ψηφισε Φροντο.
Μακράν ο πιο αχώνευτος χαρακτήρες…όλη την ώρα παραπάταγε και έκανε μαλακίες… όλα ο Σαμγουάιζ τα έκανε
Bασικά στις ταινίες τον κάναν έτσι αχώνευτο!
ναι αλλά ο σαμγουάιζ ήταν η γκόμενα του φρόντο…:p:p
Well πάντα στα forum υπήρχε ένα topic για το αν αυτοί οιδύο ήταν gay
Λες να έχουν περάσει κρυφά μηνύματα στο Lord of the rings??? :lol:
Χαχαχαχαχα μπα όχι. Από όσα ξέρω για τον J.R.R.T. για την ανατροφή του και τα πιστεύω του δύσκολα θα καθόταν να ασχοληθεί με τέτοια θέματα!
Για μας όμως που λιώναμε στα φόρα ήταν πάντα ένα ωραίο θέμα και πάντα από τα πιο hot μαζί με 2-3 θέματα ακόμα!
μπορομιρ
[SPOILER][/SPOILER]
Πουστρακια ειναι.
Στο βιβλιο σε μια στιγμη ο Σαμ λεει “ελα αφεντη φροντο,εισαι κουρασμενος,ελα να τον παρεις στην αγκαλια μου”
Δηλαδη νταξει ρε μαλακα μεταφραστη.Νιωσε λιγο.
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3: καλά επική μετάφραση!!! δεν τα ξαναδιαβάζει μετά…??? έλεος…
:lol3::lol3::lol3:
Μάλλον ο μεταφραστής είναι πουστράκι, παρά τα Χόμπιτ!!!
:lol3:
:lol3::lol3::lol3: Έλεος!!!
Μεταξυ Legolas και Gandalf. Ψήφισα τον πρωτο γιατι ο γερος έχει πολλές ψήφους ήδη
επαναλαμβανω
μετα μπορειτε να ψηφιζετε τους καθε αραγκονς, φροντους κτλ αβερτα
ενναλακτικα γινεστε αντρες, ψηφιζετε Χαν Σολο και το θεμα κλεινει εδω 8)
με το που τα μαζεψω,εφυγε pre-order=P~=P~=P~ “Each movie will be split across two discs. Audio will be 6.1 DTS-HD Master Audio. The Fellowship of the Ring has been remastered from the original 2k digital files.”
εδιτ: (Subtitles: Croatian, Czech, English, French, German, Hungarian, Polish, Portuguese, Russian, Slovak, Spanish.Οκ,λιγη παραπανω αναμονη then.)
ψηφισα αργουεν ο μου***δουλος! :lol:
βασικα χωρις πλακα, περα απο τον αραγκορν που οκ ειναι γαμω τους ηρωες αλλα κλασσικουρα, δεν μπορω να πω οτι αγαπησα ποτε ιδιαιτερα καποιον απο τους αναφερθεντες με την εννοια οτι με πορωνε. αντιθετως απο τους κακους γουσταρα πολλους ειδικα σαν μορφες στην ταινια: θυμαμαι μου αρεσε αρκετα ο ενας αρχηγος των ορκ (νομιζω στο πρωτο ενας με μακρυ μαλλι που ηταν και σχετικα “δικαιος” και οχι τοσο μουνι οσο ο κακασχημος στο 3ο.
γενικα ειναι παρα πολλοι οι γαματοι χαρακτηρες. θυμαμαι την ξανθια (δεν θυμαμαι τι του ηταν του θεοντεν) που μετα πηρε το χομπιτακι και παλεψε και εκεινη, γαματα ηταν και τα ναζγκουλ καθως και αλλοι!
εντιτ: επειτα απο ψαξιμο βρηκα οτι το ορκ πυο λεω δεν ειναι ορκ αλλα Uruk Hai και προκειται για τον αρχηγο τους, αυτον που σκοτωσε τον μπορομιρ νομιζω.
οσοι αντεχουν την ασχημια τους ας μπουν εδω αλλα προειδοποιω οτι ο εμετος μπορει να καταστρεψει μια οθονη υπολογιστη!
http://www.wallpaperpimper.com/wallpaper/Movies/Lord_Of_The_Rings/Lord-of-the-Rings-Uruk-Hai-1-UK9Z5MK1BA-1024x768.jpg