Firefox ή Internet Explorer?

Ξερω οτι το Firefox ειναι καλυτερο αλλα χρησιμοποιω απο 4 χρονων explorer και δεν εχω σκεφτει να βαλω mozilla…Ειδικα τωρα που το εξπλορερ αντεγραψε το firefox και εβαλε καρτελες με βολευει ακομα περισσοτερο…

Firefox & Opera

προφανως Φαηρφοξ

με το μοζιλα βρηκε το πς την υγεια του (κυριολεκτικα ομως) πεταξτε τον εξπλορερ ρεεε

Firefox, είναι πιο λειτουργικό.

Αν κσι πολλές τράπεζες δέχονται μόνο explorer:!:

Εβαλα mozilla και μπαινω με αυτο…Ειναι οντως λειτουργικο…Αν πεταξω το explorer θα εχει μεγαλη διαφορα η γενικη αποδωση του υπολογιστη η να το χω και αυτο καβατζα?

εγω το εχω κρατησει.δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα καλυτερα μην το πεταξεις 8)

Μου χει σπασει τα νευρα το μοζιλλα…!

1. καποια μαλακια εχω κανει μαλλον και δεν εχει καρτελες

2. μεχρι να κατεβασει μια σελιδα εχω κατεβασει ενα αλμπουμ απο τορρεντ! δεν παιζει να πηγαινει τοσο αργα! τα αβαταρ στο φορουμ τα κατεβαζει ενα ενα. με εξπλορερ δεν τα κατεβαζε καν. τα ειχε κατα καποιο τροπο ετοιμα :p. Να μη μιλησω για το hi5…

Δεν έχει και μεγάλη διαφορά αν το διαγράψεις… κατά τη γνώμη μου μόνο θεωρητική διαφορά. Αλλά και να το διαγράψεις μπορείς με ένα κλικ να το επανεγκαταταστήσεις μέσα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων οπότε δεν έχει κ μεγάλη σημασία.

Στο φορουμ μας τα ποσοστα ειναι 85% Firefox και 15% Εxplorer!!!
Tο αντιθετο δηλαδη που εχει δημοσιευσει το ιν.Γιατι αυτο?Δεν ειμαστε αξιοπιστο δειγμα?

Πιθανως επειδη ειμαστε γενικα ατομα που λιωνουμε στο pc και θελουμε το καλυτερο…Ο περισσοτερος κοσμος απλα χρησιμοποιει τα προεγγατεστημενα προγραμματα…

η αλήθεια είναι ότι όλοι μας εδώ μέσα, κουβαλάμε μια τρέλα… Δεν είμαστε και πολύ νορμάλ…

Aν ξερεις κατι συγκεκριμενο μιλα με ονοματα,αλλιως σωπασε για παντα

παντα ηθελα να το πω αυτο

Τεσπα ισως ο φαιρφοξ δεν ειναι συμβατος με λινουξ…ποιος ξερει.στα @@ μας.Αυτο ξερουμε αυτο εμπιστευομαστε!

Είναι συμβατός και με λίνουξ, ίσα ίσα εκεί δεν υπάρχει και Explorah :wink:

Πάντως στο rocking τα στατιστικά δίνουν 50,59% Firefox και 44,53% Explorer.
Πριν έναν ακριβώς χρόνο είχαμε 55,85% Explorer και 39,89% Firefox.
Καλό ε;

Συμπέρασμα: Με τον νέο Explorer αντί να κερδίσουν χρήστες, μήπως έχασαν;:-k :-k

Firefox

1.Firefox= Add-ons
2.Opera
δεν υπαρχει Internet Explorer…

βασικα ο firefox φτιαχνεται κυριως για το λινουξ:wink:

Δεν ξερεις πως μπορουν να ερθουν τα πραγματα…Κατεβαζει ο αλλος το νεο εξπλορερ και λεει στον φιλο του: κατεβασα το νεο εξπλορερ και εχει και καρτελες! Και του απανταει ο αλλος: Σιγα, το Φαιρφοξ εχει τοσο καιρο καρτελες…Λεει ο πρωτος: ναι ε? για το να το δοκιμασω! και παιρνει Φαιρφοξ :stuck_out_tongue:

Internet explorer χρησιμοποιούν μόνο αυτοί που μπαίνουν από net cafe ή μπαίνουν σπάνια στο web και δε τους νοιάζει ιδιαίτερα. Ο firefox έχει πορταθεί από δεκάδες περιοδικά (προσωπικά δεν εμπιστεύομαι περιοδικά σε τέτοια θέματα, απλά το αναφέρω) και έχει βραβευτεί ως ο πιο λειτουργικός και ασφαλέστερος web browser που υπάρχει μέχρι στιγμής. Τον συνιστούν αμέτρητα sites (ίσως με κάποιο ώφελος, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω) και forums.

Όλα τα παραπάνω όμως δεν έχουν καμία σημασία. Αν δεν τους δοκιμάσεις και τους δύο δε μπορείς να έχεις εμπεριστατωμένη γνώμη. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει WExplorer, Opera και Mozilla. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ Firefox και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για ταχύτητα και λειτουργικότητα. Tα add-ons τα οποία είναι αμέτρητα και για κάθε σκοπό είναι ακόμα ένα + για τον firefox.

firefox με κλειστά μάτια…
1.έχει καρτέλες
2.είναι πιο γρήγορος
3.δεν μου “κολλάει”
να ρωτήσω γιατί δεν το έχω παρατηρήσει, γιατί δεν προσβάλεται τόσο εύκολα από ιούς όπως ο ΙΕ??

Και τους δύο έχω εγκατεστημένους στον υπολογιστή μου και δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα με κανέναν.

Όντως ο Firefox είναι πιο γρήγορος σε γενικές γραμμές, ιδιαίτερα στο ταυτόχρονο φόρτωμα πολλαπλών καρτελών.

Πιστεύω ότι και οι δύο είναι σχεδόν εξίσου λειτουργικοί, γι’ αυτό τους χρησιμοποιώ και τους δύο σχεδόν ισόποσα, χωρίς να έχω προβλήματα. :smiley: 8) :wink: