Απίστευτη indie folk κομματάρα από το φετινό τους EP (πρωτοκυκλοφόρησε το 2012 σε άλλο EP). Είναι, ας πούμε, για όσους ανατριχιάζουμε με το “Broken Crown” των Mumford & Sons.
Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό θρεντ… αλλά θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει μερικά συγκροτήματα, λίγο γνωστά στον χώρο αν γίνεται, που να θυμίζουν τους Rome, Death in June, Current93, The Angels of Light κτλ;
Επίσης, ρίχνοντας μια ματιά από την αρχή στο θρεντ, διάβασα ένα ποστ του Κριςπ για τους Kiss The Anus of a Black Cat που θυμίζουν όλους αυτούς που ανέφερα παραπάνω - εκτός από αυτούς λοιπόν… Α, και να προσθέσω ότι είμαι τρελή και παλαβή για τους Dead Can Dance, αυτά λοιπόν.
Νομίζω πως το ερώτημά σου ανήκει καλύτερα στο goth/darkwave thread.
Ωστόσο δοκίμασε Alarm Agents, τη συνεργασία Boyd Rice με Death in June, Darkwood και το Born Again από Blood Axis.
Όπως και να ‘χει, ντεθιντζούν και κάρρεντ έχουν πολύ μεγάλες δισκογραφίες προκειμένου να πας παρακάτω τόσο γρήγορα, οπότε μείνε σε αυτούς γι’ αρκετό καιρό και μετά προχώρα.
Τους έχω ακούσει ήδη, γι’ αυτό το είπα. Αα, ωραία ακουστά τον/τους? έχω αλλά δεν έχω ακούσει κανένα κομμάτι. Τέλεια, μαζεύτηκαν μπόλικοι για αρχή… Σας ευχαριστώ όλους! \μ/