οχι λογια!
μονο μουσικη!! :D:D
ωραιο κομματι των finntroll αλλα δεν περιμενα τετοια φωνητικα στο ειδος αυτο
οι τυποι ειναι καμενοι φιλε!
τσεκαρε
http://www.youtube.com/watch?v=YShHNUXkFVY&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=mkVwA__Fk9g&feature=channel
στους ELUVEITIE δινει ρεστα η γκαιντα.και εγω που νομιζα οτι τα φωνητικα στη φολκ ειναι σε φαση με αυτα των TYR
Oi Finntroll φολκ θεωρούνται
Τώρα για τους Eluveitie είναι φολκ μπάντα προφανως, μουσικάρα, από Ελβετία αν δεν κάνω λάθος, 5 άλμπουμ, που θα πρότεινα με χίλια το Slania (είδα το φως το αληθινό με αυτό!)
επισης και το hurdy-gurdy βγαζει και γ@μω τους ηχους μιλαμε!
με πορωνει!
καλα το Solsagan πολυ κομματαρα και τα φωνητικα πολυ black
Απο Eluveitie το Iris Mona μου αρεσει απιστευτα αλλα τα αλλα δεν με ενθουσιαζουν
Το πιο γνωστό κομμάτι κλασσικά Μαρέσει που δεν έχουν φοβηθεί να βάλουν γυναικεία φωνητικά μέσα, χωρίς να το παρακάνουν όμως (γενικά στα κομμάτια τους, όχι στο inis mona)
τα σουηδικα που τραγουδανε σε τρελενουν ρε φιλε!!!
δεν εισαι black τυπος ε;
θα ηταν υπερβολικο λες να ειχαν περισσοτερα γυναικεια φωνητικα?
Δεν ξερω παντως δεν μου πολυαρεσουν γιατι το πρωτο κομματι που ακουσα( βραδυ στο ΜΤV) ηταν εκεινο που στο βιντεοκλιπ ηταν η κοπελα και τραγουδαγε και μπορω να πω δεν μου αρεσε καθολου!
μια και λεμε για γυναικεια φωνητικα, στο quoth the raven απο το νεο αλμπουμ σε καποια φαση σκαει ενα brutal-growl (πως σκατα λεγεται αυτο) η ανν νομιζω και τα γ@μ@ει ολα! δεν εχω ξανακουσει τοσο μαματο brutal-growl απο γυναικα!!!
ίσως οι συγκεκριμένοι (για να μην ειπωθείότι τα υποτιμώ λατρεύω τα female fronted συγκροτήματα) δεν ξέρω μου αρέσει που έχουν απλά μια δόση γυναικείου. Φολκ με γυναικεία φωνητικά που μου αρέσει αρκετά είναι οι midnattsol, και μετά από αυτά που δεν έχουν αποκλειστικά γυναικεία οι fferylt και οι almora.
fferyllt
almora
ωραια μουσικη αλλα γενικα με τις μπαντες που εχουν αποκλειστικα γυναικεια φωνητικα παντα κατεβαλα μεγαλη προσπαθεια να μου αρεσουν και το καταφερα μεχρι στιγμης μονο με τρεις
Οι οποίες είναι? :Ρ
nightwish,within temptation,lacuna coil
Μαλλον το omnos λες. Ειναι απο το μη-μεταλ cd που εβγαλαν:p
Παντως ειναι γαματη η μπαντα…Δωσ’ της μια ευκαιρια:D
οι τελευταίοι ίσως να είναι από τις ελάχιστες female fronted μπάντες που δεν αντέχω με τίποτα, οι δύο πρώτες λατρείες , θα σου πρότεινα distorted & sonata nocturna αλλά σταματάω επειδή πάμε οφ τόπικ :Ρ
Korpiklaani και Eluveitie μαζι σε tour!!! μου φένετε καιρός να πάω μια βόλτα στην βουλγαριά να τους δώ