Δεν περνάω όλη τη μέρα μου ψάχνοντας τι thread υπάρχει και τι όχι. Αν δεν σας κάνει σβήστε το ή απλά μη το διαβάζετε πολύ απλά τα πράγματα.
Επίσης ανέφερα ότι άλλα συγκροτήματα έχουν περισσότερες φολκ επιρροές και άλλα λιγότερες, αλλά μάλλον τζάμπα τα γράφω… και το ότι οι trollfest δεν αρέσουν σε κάποιον δεν είναι λόγος να μην συμπεριληφθούν στις νέες κυκλοφορίες του είδους.
Μέχρι και σ’αυτό γκρίνια δηλαδή. Άμα δεν πεταχτεί κάποιος να την ‘‘πει’’ δεν θα του κολλάει ύπνος το βράδυ. Αηδία έχει καταντήσει…
γέροντα εννοείς το Folk Rock klp thread?
[B][U]
EDIT[/U][/B]
Επειδή το βλέπω στα g&a, να το κάνω ένα merge μαζί με το Folk Rock και να το ονομάσω Folk Rock/Metal ?
Ρε συ Mererfin δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι, εγώ είπα μόνο ότι υπάρχει ήδη θρετν και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει δεύτερο, ούτε να σβηστεί ζήτησα ούτε τίποτα. Να είδες, κανείς δεν το σβησε, απλά το μετέφερε στο folk metal κι έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κι εφ’ όσον όπως λες είστε λίγοι εσείς που ασχολείστε συστηματικά με το genre, μπορείτε μια χαρά να κάνετε τη δουλειά σας από το groups and artists.
Angel Death αν θυμάμαι καλά πιο παλιά είχε προταθεί να γίνουν ένα τα δύο θρετνς και ο θρετνστάρτερ του ενός (μάλλον του φολκροκ απ’ ότι θυμάμαι) είχε πει όχι, αφού με ρωτάτε καλύτερα μόνο του αυτό. Και μου φαίνεται και μένα σωστό, γιατί παρά το κοινό πρόθεμα αυτά τα δύο “είδη” μουσικής έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
Ρε μαλάκα πάλι πίνεις; Από πάνω σου γράφω γιατί, ουυυυυ στραβωμάρα.
Nαι πίνω και δεν διάβασα καν το ποστ σου. Όντως δεν έχουν σχέση τα θρετν τώρα τσέκαρα καλά.
Έχεις δίκιο. Τώρα που τα βλέπω και εγώ. Απλά λέμε τώρα να μεταφέρουμε αυτό στο rockipedia, ώστε να γράφουμε και για δίσκους εκτός από μπάντες.
Αυτό μάλιστα, καλή ιδέα.
Έψαξα λάθος ή δεν υπάρχει καμία αναφορά για Mago De Oz ?
Δυστυχώς ούτε που έχουν αναφερθεί. Έχω ακούσει λίγα από δαύτους αλλά ήταν πολύ ωραία κομματακια!
http://www.youtube.com/watch?v=DNsiFmSEH9U από το last album
Πρέπει να ομολογήσω ότι όταν έσκασε μύτη αυτή η μασκότ-πούτσα, λύγισα. :lol:
Κατά τ’ άλλα ωραίο κομματάκι.
13 χρόνια πριν (by the way δε νομίζω να υπήρχε ο ορος φολκ μεταλ τότε) τους είχα δει σε power metal festival στη Μαδρίτη μαζί με Gamma Ray, Stratovarius, Angra, Hammerfall, Labyrinth και κάποια άλλα τοπικά σχήματα…
ε, οι Mago τους είχαν σβήσει όλους…
[SPOILER][/SPOILER]
δηλ. ένα μικρό ψάρι…έφαγε όλα τα μεγάλα;;; Καλά, πιράνχας είναι η μπάντα;;;8O
Χωρίς να έχω πάει σε συναυλία τους, από αυτά που έχω δει και ακούσει, στα live είναι φοβεροί. Το κακό είναι πως λόγο του Ισπανόφωνου σπάνια πάνε σε μη ισπανόφωνες χώρες γιατί πολύ ψήνω να τους δω (επιτέλους από το 2011 που είχα πρωτογράψει γι αυτούς στο topic κάνουμε συζητησούλα :lol: )
@GRACCHUS BABEUF η μασκώτ είναι όλα τα λεφτά
Για να πεσουν στο τραπεζι τπτ καλες μπαντες στο ραπεζι για τσεκαρισμα!!Παλιες και Καινουριες,Γνωστες ή Αγνωστες.Προτιμητεο να συνοδευεταιι μια προτεινομενη μπαντα με τους δισκους που αξιζουν απο την ιδια.Αντε μπας και φτιαξουμε κανενα καλο οδηγο και βρουμε κανα διαμαντακι…
Bumb!
Περιμένω πως και πώς
[SIZE=“4”][B]Krampus[/B] [/SIZE](εξ Ιταλίας!)
[B]Kronos’ Heritage[/B] (από την πρόσφατη κυκλοφορία τους “[B]Survival of the fittest[/B]”)
Θυμίζουν αρκετά τους Eluveitie, αλλά με κάπως ανεπαίσθητα πιο μοντέρνο ήχο…
Όπως σωστά έγραψε κάποιος στο YouTube: “[I]So yeah, they’re alike… but it’s more like if Krampus was Eluveitie grandson[/I]” (!)
Καινούρια δουλειά και από τους τρελλάρες Νορβηγούς, τους [B]Trollfest [/B]
Οι τύποι ήταν η απόλυτη αφασία στο περσινό Heidenfest όπου τους είχα δει!! Ο τραγουδιστής τους βγήκε στη σκηνή ντυμένος …Budweiser! #-o
[B]Album teaser:[/B]
[B]Track by track:[/B] (αρκετά πρωτότυπη παρουσίαση!)
[B]“TrinkenTroll” official video:[/B]
[B]Making of “Illsint”:[/B]
Έχει να πέσει τρελό γέλιο με τη νέα δουλειά των πιο γνήσιων εκπροσώπων του “[B]…true Norwegian Balkan Metal[/B]” (!)
[I](Τα χάπια μου, τις μπύρες μου κι ένα ζουρλομανδύα!)[/I]
- :lol:
Είμαι πολύ επιφυλακτικός με τους Krampus αλλά θα τον τσεκάρω τον δίσκο τους.
Υπάρχει balkan metal σκηνή ή οι trollfest είναι πρωτοπόροι?