Fontaines D.C

5 Likes

νέο κομμάτι του Grian για το soundtrack της ταινίας των Peaky Blinders

3 Likes

Πάμε για νέο άλμπουμ πολύ σύντομα.
Πριν λίγο ποσταραν νέα φωτογραφία στα sm τους γράφοντας “5.” και έχουν αλλάξει και το λογότυπο. Ενώ στο σαητ τους έχουν ανοίξει εγγραφές για newsletter.

Στις συναυλίες στη Ισπανία πριν λίγες μέρες έπαιξαν δύο νέα κομμάτια με τίτλους “Marianne” και “Six Shot Morning”.

Δυστυχώς λόγω διακοπών άκουσα μόνο κάποια δευτερόλεπτα από το καθένα απο βίντεο που ανέβηκαν στο ινσταγκραμ από το κοινό.
Μου φάνηκε να έχουν αρκετά synths και κάπως πιο σκοτεινό σαν ύφος. Ολοκληρωμένη άποψη όμως δεν έχω.

Πιστεύω θα ακούσουμε πολύ σύντομα.

3 Likes

Βρήκα αυτό το μικρό κομμάτι από το Marianne. Είναι σε στορυ οπότε θα είναι για λίγο χρόνο πάνω, ελπίζω να ανοίγει και το λινκ

@Aldebaran έχω βάλει στόχο να τους δω Δουβλίνο στο επερχόμενο τουρ.

2 Likes

Στις 16/10 το άλμπουμ με τίτλο Dopamine Chamber.

Γνώμες για το πρώτο κομμάτι;
Που πήγαν οι κιθάρες;

4 Likes

Ποιος τις χρειάζεται με τέτοιο μπάσο. :purple_heart:

3 Likes

Κιθαρες ξεκιθαρες, το κομμάτι σκοτώνει.

4 Likes

Όσο το ακούω τόσο μου αρέσει. Σκαλωτικο το ρεφρέν.

Όντως τρομερή μπασογραμμη που μου θυμίζει αρκετά Cure στο ύφος.

1 Like

καλησπέρα

3 Likes

Το εχω λιωσει το Marianne - κομματαρα και θαναι τελειο στα λαιβ.

2 Likes

περιμένω για Δουβλίνο. είναι το ιδανικό μου.

το θέμα είναι να μην υπάρχει conflict με ταξίδι για ΑΕΚ ή/και των λάηβ της Toody Cole αρχές Δεκέμβρη και πρέπει να μπω σε διλήμματα…

3 Likes

από reddit το print screen. δεν το πρόλαβα στο instagram, και προφανώς έχει κατέβει τώρα.
λέτε να περάσουν και από Αθήνα; δε μπορώ να φανταστώ κάποιον χώρο που θα βόλευε, το κλειστό του ΟΑΚΑ το θεωρώ αρκετά μεγάλο

*Fans in Ireland, we’ll have live news for you soon.

δύσκολα για ταξίδι… μόνο αν κάτσει ματς στη ΑΕΚ σε Μάντσεστερ ή Λονδίνο στις 24-25/11 και το συνδυάσω