Gamma Ray - Land Of The Free Part II

Βρειτε το τραγουδι που εχει κλεψει-ξεπατικωσει-τσαλαβουτηξει ο Hansen και κερδιστε το τελευταιο του αλμπουμ σε 320kbps quality!! WOW!!οι 3 πρωτοι κερδιζουν μια λουτρινη μαιμου που χτυπαει πιατινια(ετσι για το οσκαρ πρωτοτυπιας)!!! καλα…εχω καει τελειως νυχτιατικα…:stuck_out_tongue: :lol: :lol:
Νικος Summoning

μιλαμε εχουμε βγαλει ολοι ομαδικως το φτυαρι…σκαφτιαδες εχουμε γινει…:lol:

Oι κακές παρέες φταίνε! :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα, ο Kai είναι ο δημιουργός πολύ μεγάλου μέρους του ευρωπαϊκού power metal στα '80s και υπεύθυνος για την αναγγένησή του στα μέσα των '90s! :respect:

'Εν έτη 2007 δεν έχει να αποδέιξει τίποτα περισσότερο και σε κανένα! [-X

Παίζει METAL επειδή γουστάρει και αυτό φαίνεται πολύ καθαρά! :yes:

Όταν τον έχουν αντιγράψει στεγνά άπειρες μπάντες, τότε μπορεί άνετα, ύστερα από 20 χρόνια προσφοράς να κάνει την πλάκα του, αντιγράφοντας δικές του αγαπημένες μπάντες… :wink:

Την τελική γνώμη μου θα την πώ μετά από αρκετές μέρες και ύστερα από πολλή σκέψη…

Εμένα μου άρεσε παρα πολυ,δεν αντιλέω για τις αντιγραφές στον δίσκο. Είναι η τέταρτη φορά που τον ακούω… κ στην τέταρτη το πείρα διαφορετικά… είπα πως θα ήταν αν αυτή την στιγμή είναι η πρώτη φορα που ακουώ μεταλ κ είναι ο πρώτος μου δίσκος… Άπλα πολύ φοβερός. Επισης συμφωνό με τον maiden1979. Κανει την πλάκα του… και την κάνει πολύ ωραία… Land Of The Free II έφτασε…

Να προσθέσω και έγω κάτι…
Στο Insurrection στα 07:36 θυμίζει Heading For Tomorrow.:smiley: :smiley: :smiley:

φιλε μ την πλακα του την κανει χρονια τωρα…απο τοτε στους helloween που αντεγραφε pretty maids,maiden κ priest κλασσικα…
εκεινος σας κοροιδευει την νοημοσυνη σας κ σεις τον υποστηριζετε κ του δινετε ελαφρυντικα…
αρχιζω κ εκνευριζομαι τωρα γιατι σιγα σιγα με τις πολλες ακροασες ολο κ βρισκω νεα κλεψιμεα…ελεος
vomits

Είστε άδικοι με τον Χάνσεν…!
Όταν όλοι ακούγατε τα Keepers 1 και 2 o Kansen ήταν Θεός! ΑΥΤΟΣ ευθύνεται για την εκτόξευση του power metal στα τέλη της δεκαετίας του 80 και μετέπειτα… οι εμπνεύσεις ήταν καθαρά δικές του. Συνεχίζει αυτό που έκανε και τότε. Μπορεί να πει κάποιος ότι έχει πάρει κάποια στοιχεία και από άλλα συγκροτήματα του χώρου και από τις παλιές δημιουργίες του, αλλά όταν βγήκε ο Κίσκε να τραγουδήσει τα Keepers γιατί δε βγήκε κάποιος να πει ότι αντιγράφει καθαρά (αν και το κάταφέρνει εξαιρετικά!) τον Dickinson; Τα άλμπουμ εκείνα όμως τα μυθοποίησαν κάποιοι και έτσι έμειναν στο μυαλό μας ως δισκάρες (που είναι!) μη επιδεχόμενες κριτικής.
Εγώ δεν αποδέχομαι ότι ο Hansen αντιγράφει σήμερα άλλους, απλά κάνει ότι έκανε από την αρχή… παίρνει στοιχεία και τα πλάθει μαζί με τις ιδέες του για να βγει το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον νέο δίσκο τώρα…πολύ καλός με ένα πρώτο άκουσμα! Ανακύκλωση; Ίσως! Από τη στιγμή που μου αρέσει όμως δεν το ψάχνω περισσότερο, το ακούω και γουστάρω!

Φυσικα και ηταν θεος…αλλα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα …οτι ηταν…τωρα με βαση τις δουλειες που γραφει δεν ειναι…δηλαδη πρεπει παντα να τον υμνουμε ακομα και οταν γραφει κατι που δν μας αρεσει?τι λογικη ειναι αυτη?κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης,σε οτι αφορα τα αυτια μας…και σε οτι αφορα τις εμπνευσεις δεν εγραφε μονος του οταν ηταν στους Helloween…απο το Keeper 2 μονο 3 τραγουδια εγραψε(τα φοβερα I want out και το March of time…το save us ηταν σαν bonus)…τα αλλα τα εγραψε ο Weikath(βλεπε eagle fly free ,keeper of seven keys)και ενα ο Kiske(το σηκω χορεψε κουκλι μου Rise and Fall)…το keeper 1 ηταν σχεδον εξ’ολοκληρου δικου του ενω το Walls of Jericho τα πιο πολλα ειναι του Weikath ή μαζι με αυτον…και στο κατω κατω δεν ειναι κακο να πουμε οτι εχουν στερεψει οι ιδεες του!!αν σας αρεσει τοτε δεν χρειαζεται καμμια συζητηση διοτι η μουσικη ευχαριστηση ειναι υποκειμενικοτατη και αν εκπληρωνει το σκοπο της στο ακροατη τοτε δεν χρειαζεται φιλολογια…αλλα το να με πεισει καποιος οτι δεν αντιγραφει αλλους και οτι παντα ετσι εκανε θα διαφωνησω διοτι στα πρωτα 6 αλμπουμ εγραφε κομματαρες και δεν ηταν διακριτη η επιρροη(και οχι αντιγραφη!!)…αλλο παιρνω στοιχειο και δομη ενος τραγουδιου και το περναω απο το δικο μου φιλτρο και αλλο ξεπατικωνω την μελωδια και την πλασσαρω σαν επιρροη ή σανtribute σε μια αλλη μεγαλη μπαντα…το οτι ηταν μεγαλος και εγραψε κομματαρες δεν αναιρει το γεγονος οτι τα τελευταια του αμπουμ δεν συγκρινονται ποιοτικα με τις παλιοτερες δουλειες τοσο στις κολοκυθες οσο και στους Ray.Στο κατω κατω αν σου αρεσει κατι δεν χρειαζεται περαιτερω συζητηση πως και γιατι…ειπα τις αποψεις μου (και λογικα αλλα και δηκτικα)και ειπα οτι πλεον δεν γραφει τραγουδια που να μου κανουν εντυπωση …αν καποιος πιστευει διαφορετικα δεν τιθεται θεμα …ολα ειναι υποκειμενικα…σε αλλους αρεσει σε αλλους δεν αρεσει…αν γουσταρει καποιος τοτε ο δισκος εχει εκπληρωσει τον σκοπο του…αν οχι…περιμενουμε την επομενη κυκλοφορια απο τον δημιουργο…ελπιζοντας…
Εχει ο καιρος γυρισματα…
Νικος Summoning

ps=η φωνη του Kiske δεν αντιγραφε στεγνα τον Dickinson …αλλο επιρροη και αλλο αντιγραφη-ξεπατικωμα…και σιγα μην βαλω στην ιδια μοιρα τα Keeper με τις τελευταιες κυκλοφοριες του Hansen γιατι απλα δεν συγκρινονται ποιοτικα

Απο το λανδ το 2 περιμενα power metal και αυτο ακουω…

Τα υπολοιπα δεν με αφορουν…

δεν ειπε κανεις οτι δεν παιζει power metal…το θεμα ειναι οτι για εμενα δεν μου ακουγεται σαν καλο power metal…τι σημαινει δηλαδη…οτι οποιο συγκροτημα παιζει αυτο το στυλ πρεπει να μας καλυπτει μουσικα μονο και μονο επειδη ειναι power metal?αρα οποιος παιζει power metal ειναι καλος επειδη περιμενουμε να παιξει power metal…δεν ειναι ολοι το ιδιο…τωρα αν σου αρεσει δεν εχω να πω τιποτε αλλο…ειπα οτι ολα ειναι υποκειμενικα…εμενα δεν μου αρεσε…εσυ το βρισκεις καλο…διαφωνουμε πραγμα πολυ λογικο και ΘΕΜΙΤΟ!!ειναι σαν να προσπαθησω να πεισω καποιον γιατι μια γυναικα ςιναι καλυτερη απο την αλλη ,την ωρα που ο αλλος θελει την αλλη!! γουστα ειναι αυτα…αλλα οχι και να το βγαλουμε το αλμπουμ και αξιολογη δημιουργια μπροστα στις πραγματικα διασκαρες του 90…τεσπα…περι ορεξεως κολοκυθοπιτα…
Νικος Summoning

Σίγουρα φίλε μου ashen_cold :slight_smile: , ο καθένας έχει τη γνώμη του, αυτή εξάλλου είναι και η ιδιαιτερότητα του ανθρώπινου είδους, η ιδιομορφία και η διαφορετικότητα.
Αυτό που έχει σημασία για μένα, είναι ότι οι Gamma Ray παίζουν και σ’ αυτόν τον δίσκο pure power metal που μου έκανε το ‘κλικ’ , κάτι που φέτος δεν το άκουσα από κάποιο άλλο συγκρότημα του χώρου…
Δεν το άκουσα στο Unia των Sonata Arctica (αίσχος) ούτε και στο Gambling with the Devil των Helloween (έχει κάποιες καλές στιγμές, αλλά ως εκεί), ούτε και περιμένω να το ακούσω στο νέο Avantasia είτε το νέο Stratovarius.

Ναι ρε γαμωτο…πολλες μουφες τελευταια…ειδικα αυτο των Arctica παραηταν…ουτε ενα τραγουδι δεν μου εχει μεινει στο μυαλο…καμμια μελωδια τπτ…σε οτι αφορα των Helloween ηταν οντως αδυναμο με 3-4 τραγουδια καλα και τα αλλα αδιαφορα ως βαρετα(κοινως παμε παρακατω)…χειροτερο απο το rabbit don’t come easy(ακου τιτλο που βρηκανε να βαλουν και αυτοι!!) αλλα στα αυτι μου πιο αρεστο απο αυτο του Hansen ,ισως γιατι δεν ακουγεται η επαναληψη τοσο εντονη…μαλλον και οι Stratovarius θα με απογοητευσουν οπως εκαναν οι Avantasia με το part2 (που ειναι ενα reach out for the light ρεεεεε???) αλλα παντα κραταω μια πισινη…ποτε δεν ξερεις τι εκλαμψεις θα εχουν οι μουσικοι…παντως ολη η power σκηνη περναει μια κριση ,με μεγαλα γκρουπ να μην ανταποκρινονται στις προσδοκιες μας…τι κριμα…ελπιζω να ξαναγινει μια εκρηξη σαν αυτη της δεκαετιας του 90…απο ολες τις μεριες(Γερμανια,Σκανδιναυια,ΗΠΑ,ιταλια)…ενα ντου απο παντου ρε παιδι μου να γουσταρουμε!!!
Νικος Summoning

Δεν με κατανοησες… Παιζει αυτο που θελω να ακουσω, το power που γουσταρω, με τη δομη των κομματιων οπως τη γουσταρω…

Ε αυτο που το εγραψες ηταν πολυ μικρο για να μου δωσεις να καταλαβω τι ηθελες να πεις…αν γουσταρεις αυτο το στυλ τοτε ειναι οτι πρεπει για σενα…αν στα αυτια ακουγεται κατι που σε κανει να νιωθεις ομορφα ειναι γεγονος που αποδεικνυει την διαφορετικοτητα στην αντιληψη της μουσικης του καθενος και τι ψαχνει κανεις για να τον γεμισει ψυχολογικα…οπως λενε και στα χαρτια…πασο!!! :slight_smile:
Nικος Summoning
υγ=δεν μπαινουν emoticon σε quick reply?

Ισχύει!

Όπως επίσης ισχύει ότι είναι ένας πολύ συμπαθητικός δίσκος. Εγώ τον γουστάρω πάντως γιατί για μένα είναι ένας καλός Gamma Ray δίσκος (εννοείται καλύτερος από το Majestic, δεν τίθεται θέμα).

Αυτά.

Άντε και με reunion. Μετά τα sequels είναι το μόνο χαρτί που τους απομένει για να ανεβούν οι πωλήσεις

Δυστυχως ουτε καν ακουμπαει το πρωτο.ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΕΙΑ!!!
Ελπιζω νζ κανουν κανα reunion αλλιως δεν τα βλεπω καλα τα πραματα.
Κριμα ρε ΚΑΙ με απογοητευσες.

Το Real World εχει τη δομη του I Want Out :roll:

Eνω το Send me a sign δεν την εχει :roll:

κ τοu heaven or hell…οπως επισης το ‘rain’ μοιζει εξαιρετικα με τα υπολοιπα κομματια του εγκελαδου(richter): fight k follow me…

Ναι ήμαρτον με αυτά τα bridge-chorus και τη χαρούμενη μελωδία στο ρεφραίν!! Δεν μπορούν να ακούσουν λίγο Isis να δουν διαφορετική δομή?

Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα #-o