Gamma Ray - Land Of The Free Part II

θα θελα να κοιταω απο μια μερια τον weikath οταν ο hαnsen θα τραγουδαει στα live τους την γεφυρα του to mother earth…:lol: κ παλιοτερα ειχε παραπονεθει ο weiki οτι ο hansen εκλεβε τα κομματια του…:lol: #-o

Παιδια ι Τατιανα και η Λαμπιρη ωχριουν μπροστα σας . Εμενα μου αρεσε πολυ ο δίσκος . Ειχα πολυ καιρο να ακουσε καθαρο Power . Οι σολαρες του ΚΑΙ απιστεφτες . Επισης για το αν ειναι καλος δίσκος η οχι αυτο θα το κρίνει ο χρόνος .

off topic :

πότε βγαίνει … ???

ή μάλλον θα βγει πριν το live ??? :-k :-k

ναι ρε μην ανησυχεις…απο,τι εχω διαβασει θα κυκλοφορησει στις 12 Νοεμβριου…

thx για την γρήγορη απάντηση … :slight_smile:

οπότε μάλλον δεν κατεβάζω ούτε αυτό και περιμένω να βγει κανονικά …

(θα έχω να αφομοιώσω των helloween μέχρι τότε …) 8) 8) :stuck_out_tongue: :lol: 8O

ευγε παιδι μου!:smiley: λιωσε that goddamn cd! εγω θα το χω στα χερια μ αυριο…μιλαμε εχω κατι κωλοπυλαλες βραδιατικο…πως κ πως το περιμενω το χρυσο μ …:lol: :stuck_out_tongue:

Δηλαδη θα εχουμε κομματια λαιβ???

:bounce: :yahoo: :yahoo:

ε ναι ρε τι νομιζες?? σιγα μη χασει ο kai την ευκαιρια να παιξει καινουρια κομματια…να παιζει τις ιδιες κ τις ιδιες μπουρδες του majestic?:lol:

Αφού κοίταζε το ντουβάρι για κάνα 2 min …

Αύριο βγαίνει τον helloween ?
!?!?!?!?!?

μερικα καταστηματα θα τον εχουν αυριο…τους εχω πρηξει μιλαμε…οποτε με βλεπουν αλλαζουν δρομο…:lol: #-o

σε ποιο μαγαζί και τι ώρα ???

( την digipack version θα πάρεις ??? )

βασικα μ παν χθες το μεσημερι οτι θα το χουν οπωσδηποτε αυριο στο no remorse…μην πατε ομως κ τα σαβουριασετε ολα ρε τομαρια…θελω να μεινει κ για μενα κανενα…:stuck_out_tongue:
εννοειται digipack!

έχω 10 το πρωί τει οπότε κατά τοις 9:30 θα είμαι εκεί … (να πως θα αντέξω μέχρι τοις 7 που γυρνάω …) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: 8)

Σε ποιο τει φυτεις ?

φυτοζοω τει Πειραιά οπότε αν helloweenakiaς δεν βρει τπτ στο μαγαζί θα πάρει την σχολή σβάρνα με βρει …:roll: :roll: :roll:

Ε οχι ρε . Καταλαβα ποιος είσαι . Ειμαιστε ίδιο εξάμηνο και έχουμε μηλίσει αρκετες φορές . ποοοο

ρε τομαρια κ γω στο τει πειραια ειμαι…αυτη τη στιγμη κανω εργαστηριο προγραμματισμο…να βρεθουμε καμια φορα ρε να τα μιλησουμε μιας κ ειμαστε στο ιδιο σπιτι…:stuck_out_tongue:

Υ.Γ:αφηστε κ για μενα κανα cd…θα παω κατα τη μια…κ γω δν μπορω να περιμενω αλλα δεν γινεται αλλιως…guardian αν δν βρω την εκατσες…λολ

Σήμερα (χτες δηλ.) 9:30 στο metal era φάτσα φόρα το cd κλειστό το μαγαζί …
6:30 στο metal era φάτσα φόρα το cd κλειστό το μαγαζί …

#-o #-o #-o :tomato: :tomato: :expressionless: :expressionless: :-# :x

έλεος να πάρει …

(πληροφοριακά no remose θα το έχει αύριο (σήμερα διλ.) και rock city παρασκευή …

εγω το πηρα,το πηρα,το πηραααααα!!!:yahoo:
καλα η limited απλα τα σπαει…8)

Να τα εσπαγε και το περιεχομενο καλα θα ηταν…