Gamma Ray - To The Metal

Ε αφου δε πετυχε ενταξει:-s:?

Ποιο leaving hell κομματαρα μωρε?Ενα συμπαθητικο μπασιμο κι απο κει και περα ρεφρεν Road To Hell και επαναληψη…

γνωμη μου… αν μας εκφραζαν ολους τα ιδια, δεν θα υπηρχε νοημα της συζητησης

Δεν ημουν ποτέ φανατικός με Gamma Ray ωστοσο το Land of the free ειναι ο δισκος οροσημο για το ειδος την δεκαετια του 90…τελικα αυτο ηταν και η καταρα τους γιατί οσο και να προσπάθησε μετα ο Hansen να τους κρατησει στην επικαιρότητα δεν τα καταφερε…ειχα μια ελπιδα για ανακαμψη με το LOFT 2 αλλα γιοκ…η εμπνευση εχει πάει περιπατο…και το ποταμι δεν εχει επιστροφη πλέον…

Στη καλύτερη αισιόδοξος(για να μην πω αλλιώς) είναι όποιος περιμένει ή οι Gamma Ray ή οι Helloween να βγάλουν ένα δίσκο που να έχει παραπάνω από 3-4 καλά κομμάτια. Το τρένο τρέχει με 400χμ/ώρα και δεν το προλαβαίνει κανείς, καλώς ή κακώς.

Τώρα Helloween χωρίς Hansen, μόνο το Better Than Raw, και το Dark Ride μου αρέσουν πολύ τα υπόλοιπα ούτε λόγος. Νταξ για τα 3 πρώτα δεν συζητάω καν, δισκάρες.

Όσο για Gamma μου άρεσε από την αρχή η μπάντα και μέχρι και το τελευταίο σαν σύνολο δεν με έχει απογοητεύσει. Σαφώς και υπάρχουν τραγούδια που τα λες μέτρια.

Πρέπει να φύγω συνεχίζω αργότερα…

Now playing: Alter Bridge - Rise Today
via FoxyTunes

καλα ρε γαμωτο τι ονομα ειναι και αυτο…to the metal?ελεος.Θα το ριξω μια αυτια στα σιγουρα ομως…

Eπειδή το θέμα είναι οι Gamma Ray, θα γράψω μόνο για Ray. Οι απόψεις μου για Helloween αφ’ ενός ανήκουν αλλού και αφ’ εταίρου το αν το ένα συγκρότημα βγάζει επικό ή αποτυχία δίσκο δεν έπηρεάζει το άλλο…

Τα Land Of The Free, Somewhere Out In Space και Power Plant, αποτελούν μία τριλογία που ορίζει, στο μυαλό μου, πως πρέπει να ακούγεται το Ευρωπαϊκό power metal. Όποιος με ρώταγε τι είναι Power Metal άκουγε ένα κομμάτι από τα παραπάνω άλμπουμ σαν απάντηση.

Το No World Order δυστυχώς με απογοήτευσε απόλυτα. Το πήρα περιχαρής και η απογοήτευση ήταν τόση που από τότε δεν μπορώ να δω μία κυκλοφορία τους μετά το NWO με καλό μάτι.

Ελπίζω να με διαψεύσει το To The Metal αλλά το ομότιτλο δεν με προδιαθέτει για κάτι καλό…

Εγω θεωρω τον Kai Hansen μεγαλη φυσιογνωμια και τεραστιο συνθετη. Μακραν τα καλυτερα αλμπουμ των Helloween ειναι τα 3 πρωτα, ειδικα τα Keeper Of The Seven Keys Part I και Part II, απλα δεν παιζονται. Απο εκει και περα ποτε δεν με πωρωσε αλλος δισκος των Helloween και οι περισσοτεροι δεν μου αρεσουν. Οι Gamma Ray εχουν επισης μια 3αδα φοβερων αλμπουμ, τα Land of the Free, Somewhere Out in Space και Powerplant και τα υπολοιπα δεν ειναι ολα χαλια οπως λενε καποιοι απλα δεν ειναι στο ιδιο υψηλο επιπεδο. Αλλα εγω βλεπω οτι οι 3 καλυτεροι δισκοι των Helloween ειναι με τον Hansen και εχει γραψει και τα ωραιοτερα τραγουδια τους… Και με τους Gamma Ray εχει γραψει απιστευτα επη, που δεν συγκρινονται με τα τραγουδια που εγραφε ο Weikath οταν ο Kai εφυγε… Και δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος για το νεο αλμπουμ οπως αλλοι, να δουμε πρωτα. Το εξωφυλλο παντως ειναι απιστευτο…

Πάντως από marketing καλά πάνε. Σε 4 εκδόσεις βγαίνει το καινούριο… Ltd Edition τα περισσότερα.

Πλεον εκει που εχουν φτασει οι πωλησεις των cd, ολα τα συγκροτηματα αυτο κανουν… Οι εταιριες κυνηγανε τα διαφυγοντα κερδη με καθε τροπο…

To power metal μαλλον μας έχει τελειωσει τα τελευταία χρόνια. Ειδικά αυτην την δεκαετία ελάχιστες είναι οι καλές κυκλοφορίες, στον ευρωπαικο χώρο τουλάχιστον.

Οι Helloween μου αρεσαν πολύ στο dark ride και ξενερωσα άγρια όταν ο άλλος ο μαλακας τους έδιωξε σχεδόν όλους γιατι δεν του άρεσε λέει η στροφη που έκαναν. Και μετά απο μια πατατα πήγε και έβγαλε keepers 3 μπας και σωσει την παρτιδα.

Edguy μακραν το πιο ενδιαφέρον συγκροτημα της τελευταίας δεκαετίας σε αυτο το στυλ, απο τους Gamma Ray δεν περιμένω και πάρα πολλά αν και ποτέ δεν ξέρεις Kai Hansen ειναι αυτός μπορεί να μας κάνει καμιά έκπληξη.

Εγω πιστευω στον Kai και περιμενω κατι καλο, τιποτα δεν ειναι σιγουρο αλλα γιατι οχι, δεν μπορουμε να προβλεψουμε κατι πριν βγει το αλμπουμ.

και sonata arctica μεχρι το 2005, kamelot, serenity, fairyland. μπαντες πιστευω πως υπαρχουν. απλα στις μερες μας δεν γινετε να ξαναανακαλυψουν το power metal.

http://www.myspace.com/gammaraytothemetal

εδώ ακούμε το ομώνυμο κομμάτι.

Συμπέρασμα? Το περίμενα χειρότερο βασικά, αλλά οκ, καλούτσικο είναι.

σοβαρεψου

εγω το βρηκα εντελώς αδιάφορο για να μην πω πατατα. :thumbdown:

Περιμένω νέο δειγμα αλλα όχι με αγωνία. [-X

πατατα κ μαλιστα μουχλιασμενη…καλα στο myspace λεει οτι το ομωνυμο ειναι απο τις καλυτερες συνθεσεις των gammas αν οχι η καλυτερη του kai…καλα ποσο μαλακες ειναι??κουφοι ειναι??τι βλεπω βραδιατικο…

Γαμα τις μωρε τις περιγραφες.Αυτες παντα γινονται για λογους marketing/ντορου.Γενικα εχω πειστει οτι ο Hansen καποια κραχτα πραγματα οπως το ομωνυμο του καινουριου τα κανει καθαρα για να προκαλεσει και να γινει λιγο θορυβος γυρω απο το ονομα των Rays.Sorry αλλα η δικιολογια του tribute στους Priest με αυτον τον τροπο,επειδη ειναι φαν τους κι ετσι δε μου λεει κατι.Ουτε για τα περι εμπνευσης,γιατι αν ηταν θα εβαζε καποιο απο τα κομματια που “κοπηκαν” στο τελικο ξεσκαρταρισμα αντι γι’αυτο το πραμα που μας απογοητευει ολους και κανει μπαμ:wink:

Ακουμε ολο το αλμπουμ και βλεπουμε…

Κακό κομμάτι, φέρνει και λίγο σε Metal Gods, το 'χει παραχέσει με τα “δάνεια” από Priest. Θα τον ακούσω τον δίσκο αλλά φοβάμαι ότι θα ξενερώσω πάλι…γαμώτο.

Δεν αργει η κυκλοφορια του αλμπουμ, αραχτε και θα το κρινουμε τοτε… Ουτε εμενα μου αρεσε το ομωνυμο, αλλα δεν ματωνουν και τα αυτια μου…

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=133317

τα artwork για ολες τις εκδοσεις…ειναι λιγο απαισια η ειναι η ιδεα μου και απεχω τοσο πολυ απο gamma ray??