Εντάξει δεν είναι τόσο κακό, και το bonus dvd φαίνεται χορταστικό, το θέμα είναι το περιεχόμενο, που είναι και το πιο σημαντικό πως θα είναι:):!:
Είπε και ο Κάι στο Χάμερ, ότι θά’ναι καλύτερο του Land Of The Free:):!:
.
ε ναι,πιπες…ενα σπρωξιματακι στις πωλησεις ειναι αυτο και γι’αυτο το λογο γινονται τετοιες δηλωσεις απο αρκετες μπαντες…Βεβαια δε το θεωρω ο,τι πιο εξυπνο,προκαλει τη συγκριση απο μονος του και το κραξιμο,σε περιπτωση αρχιπατατας,θα ναι μεγαλυτερο.
Καλα, να ειναι καλυτερο του Land Of The Free ειναι πολυ δυσκολο. Αυτες οι δηλωσεις γινονται για να γινει ντορος και να το περιμενουμε με ανυπομονησια, ειναι μεσα στο παιχνιδι του marketing… Αλλα αν δεν το ακουσουμε, δεν μπορουμε να πουμε αν θα ειναι καλο ή οχι, μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε… Εμενα παντως το artwork mου αρεσε τρελα, ειδικα για το Regular jewelcase, αλλα και του Limited-edition CD+DVD ειναι και γαμω… Του Red Vinyl ετσι και ετσι.
μα πάντα το τελευταίο άλμπουμ του καθενός είναι το καλύτερο για αυτόν. όλοι τα ίδια λένε…
Χαιρετε παιδες. Βρηκα 4 δειγματα απο το νεο αλπουμ εδω
Οποιος ψηνεται ας τσεκαρει!
Εμενα παντως μια χαρα ενθαρυντικα μου ακουγονται! Τωρα απο εκει και περα… περι ορεξεως…
Παιδες, μετα απο πρωτο ακουσμα, ΟΝΤΩΣ ειναι καλυτερο απ το lotf :lol2::lol2::lol2:
Σοβαρα τωρα, αλλο ενα μετα-powerplant gamma ray ειναι…ψιλοσυμπαθητικο, ακουγεται, αλλα η επιρροη των μεηντεν, πρηστ και…παλιων γκαμμα ρεη ειναι παντου. Περα απο το metal gods, σε αμεσες αντιγραφες επιασα painkiller και black diamond (stratovarius)…σωστη και ολοκληρωμενη αποψη για το αλμπουμ και πληρης λιστα αντιγραφων (:p) μετα απο μερικες ακροασεις ακομα…
ω καλα διερρευσε χθες και δε το πηρα χαμπαρι.Πα να το λιωσω.
Θα το κατεβασω και εγω, αλλα δεν ξερω αν θα το ακουσω, μπορει να περιμενω μεχρι να βγει και να το αγορασω…
Το άκουσα μια φορά, προβλεπέ Gamma Ray δίσκος. Ξεχώρισα τα Deadlands, All You Need To Know(στο ρεφραιν τραγουδάει ο ΜΕΓΑΛΟΣ), Τime To Live(το μικρό αδελφάκι του I Want Out(?)). Θα το ξανακούσω…
Faaaaaaail to the metaaaaaaaal=P
Οι οποιες συγκρισεις εγιναν απο τον Kai με Lotf δε νομιζω οτι χωραει αμφιβολια οτι εγιναν για να νγκαβλωσει ο κοσμος και να υπαρξει κινητικοτητα.Και σιγουρευτηκα ακομα περισσοτερο αφοτου ακουσα 6-7 φορες το αλμπουμ προσεκτικα,με καθαρο μυαλο και τα λοιπα.
Λοιπον,
Ειναι παλι ολοι εκει.Αν δε μου ξεφυγε τιποτα ακουμε:Judas Priest(To the Metal,καλα γνωστο αυτο απο τοτε που διερρευσε το κομματι και painkilleroειδες ριφακι στο Shine Forever),Stratovarius(ρεφρεν Rise-Black Diamond οπως σωστα αναφερθηκε),Rainbow(2 φορες το ριφακι του Kill the King σε διαφορετικο tempo στα solo των Deadlands και Chasing Shadows),αναφορα στους Iron Maiden μεσω του “7 deadly snipers,7 days to live…” κτλπ στο Deadlands,Queenιστικο περασμα στο Nο Νeed To Cry και επισης κατι πασιγνωστο που ομως δε μου ρχεται μου θυμιζει το ριφακι του Mother Angel.Και το ρεφρεν που τραγουδαει ο Kiske στο All You Need To Know θυμιζει αλλο παυερορεφρεν νομιζω,επισης δε μου ρχεται.Το τελευταιο μπορει να’ναι κι η ιδεα μου.
(edit:Και το intro του Rise θυμιζει μερος απο ριφ του Armageddon http://www.youtube.com/watch?v=iJVztkKHUW0&feature=PlayList&p=59813C9493740514&playnext=1&playnext_from=PL&index=12 στο 0:30)
Αν υπηρχε καπου και Σαμπαθ θα μιλουσαμε για το πληρεστερο tribute album απο τα 3 τελευταια:p
Περα απο τη πλακα το αλμπουμ ειναι οπως το περιμενα.Τα πρωτα 2 Rise και Deadlands μ’αρεσουν(παρα το δανειο του πρωτου που δε με ενοχλει διολου.Και πολυ αργησε το αντιδανειο).Μετα ομως αρχιζει μια κοιλια ΝΑ.Mother Angel φιλερ και με υποψια κλεμμενου αρχικου ριφ οπως ειπα.Αδιαφορο…No Need to Cry τερμα κλισε,αν θελω να ακουσω κατι αναλογο απο τα προσφατα θα βαλω το Lake of Tears.Σπαει λιγο την επαναληψη το Queen μερος κι επισης μ’αρεσει το solo αλλα γενικα αυτο που ειπα.Το Empathy δε ξεχωριζει.Ωραιο ξεκινημα και μπασιμο αλλα δεν εχει το κατι παραπανω.Τετοια τραγουδια ακομα και εποχες NWO(που εχω πει οτι το γουσταρω βεβαια) πιστευω θα ειχαν κοπει.All You Kneed To Know τυπικο Γκαμα Ρει τραγουδι.Χαμογελασα εννοειται οταν χωθηκε στο ρεφρεν ο Μιχαλακης,δινει αλλο vibe στο τραγουδι αλλα ας πουμε οτι ειναι 1 κλαση κατωτερο απο το αντιστοιχο Time To Break Free.Απ’τις καλες στιγμες του αλμπουμ παντως…Time To Live η βελτιωμενη εκδοση του Leaving Hell?Καπως ετσι μου ακουστηκε με το αναλογο συμπαθητικο ριφακι στην αρχη και τα λοιπα.Γενικα καλουτσικο.Shine Forever,ενα απο τα πιο αδιαφορα ρεφρεν(γραμμενο απο τον Dirk).Πριστικο μπασιμο και φωνητικα αλλα μια μετριοτητα.Chasing Shadows κι αυτο στις καλες στιγμες,πορωση η γεφυρα!
All in all,μετρια πραγματα με καλες στιγμες.Ο,τι ακριβως περιμενα…Εννοειται βεβαια οτι θα πεσουν κι αλλες ακροασεις.
(O πουστης ο Kai ομως μπορει να το κανε c/p κανονικα το Metal Gods αλλα η δικη του (στουντιακη)βερσιον ειναι πιο ενδιαφερουσα:tomato:)
Το πιστευω,σοβαρα τωρα.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα για το συγκεκριμένο κομμάτι! Ακριβώς όμως!!
το to the metal, το τραγουδι, δεν με χαλαει τελικα. απο κει και περα empathy και chasing shadows. θα το λιωσω σιγουρα γιατι μ αρεσαν αρκετες ιδεες.
Εγκλωβίστηκε ο Kai στον ήχο του.
Εγώ απλά θα αναφέρω τι ένιωσα μετά από καμιά δεκαριά ακροάσεις χωρίς ΑΝΟΥΣΙΕΣ αναλύσεις (no offence) …
[SIZE=“6”]ΓΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]
Και μια παράκληση:
KISKE ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ RAYS ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!
Μα τι πράμα είναι αυτό, μετά από τόσα χρόνια ακόμη να σε πιάνει ανατριχίλα όταν ακούς την φωνάρα του σε κομμάτι γραμμένο από τον Kai…ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κατα τ’άλλα λιώστε τον πρώτα και μιλάμε μετά…απλά προσέξτε μην ακούσετε δεύτερη φορά το No Need To Cry και πάθετε τίποτα…άνετα το χειρότερο τραγούδι από καταβολής Gamma Ray…
Αλήθεια το Hammer πόσο του βάζει? Είδα ότι τους έχει εξώφυλλο…
Δεν τους εχει κριτική.
Πάντως μια αυτια που εριξα σε αυτο δεν μου έκανε καμια εντυπωση απολυτός. Μια απο τα ίδια και χειρότερα. Θα το ξανακουσω καποια στιγμη αλλα δεν νομιζω να αλλαξει και πολυ η αποψη μου. Γενικα εχουν εδω και καιρό που εχουν εγκλωβιστεί σε αυτο τον ήχο. 3 τελευταία άλμπουμ ίδια και απαράλαχτα είναι.
Πάντως το All You Need To Know μου αρέσει πολύ…
Αλμπουμ της τωρινης era των Rays ειναι,ποσες ακροασεις νομιζεις οτι χρειαζεται?Εγω παντως που το ακουσα αλλες 7-8 φορες μετα απο το (ανουσιο:p) ποστ μου,τα ιδια ακριβως πιστευω.
Τζουρα Kiske θα παρουμε και στο καινουριο Avantasia και ακομα μεγαλυτερη το καλοκαιρι live.Btw το “ΓΚΑΒΛΑ” πηγαινε στη συμμετοχη του μονο η γενικα για το αλμπουμ?
(Kiske ζουμε,reunion να δουμε(και μετα να σβησουμε)ειναι το σωστο)